REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

După ce Ciucă și Ciolacu au fost huiduiți la Iași, Mihai Chirica e ironic: Mulţumesc ieşenilor că au fost, din nou, gazde deschise şi primitoare

După ce Ciucă și Ciolacu au fost huiduiți la Iași, Mihai Chirica e ironic: Mulţumesc ieşenilor că au fost, din nou, gazde deschise şi primitoare

Virgil STOIAN 26 ianuarie 2023 | 00:00 867

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a scris, marţi seară, pe Facebook, că le mulţumeşte ieşenilor că au fost gazde ”deschise şi primitoare”, după ce în timpul discursurilor rostite la Iaşi de Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu s-au auzit huiduieli şi fuierături din mai multe zone ale pieţei, anunță news.ro.

Dupa ce Ciuca si Ciolacu au fost huiduiti la Iasi, Mihai Chirica e ironic: Multumesc iesenilor ca au fost, din nou, gazde deschise si primitoare

”Mulţumesc demnitarilor de la Bucureşti pentru că au ales să sărbătorească Unirea Principatelor Române în oraşul nostru, mulţumesc oaspeţilor din ţară şi, mai ales, mulţumesc ieşenilor că au fost, din nou, gazde deschise şi primitoare! Iaşul, Capitala care uneşte, transmite întregii ţări gândul său sincer de unitate şi solidaritate!”, a scris primarul Iaşiului, Mihai Chirica, pe Facebook.

Câteva mii de persoane au participat, marţi, la manifestările de la Iaşi de Ziua Unirii. Pe tot parcursul evenimentului s-au auzit huiduieli şi fluierături, în piaţă fiind prezent şi un grup compact de membri şi simpatizanţi AUR.

De asemenea, zeci de reprezentanţi ai asociaţiilor civice Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Împreună pentru A8 şi RESET au scandat împotriva PSD şi PNL şi au afişat bannere pro-autostradă. Totodată, ei au reproşat lipsa finanţărior pentru spitale noi în zona Moldovei.

Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PSD Marcel Ciolacu au sosit împreună, marţi dimineaţă, în Piaţa Unirii din Iaşi, participând la manifestări. În piaţă s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor celor doi. Ciucă şi Ciolacu nu s-au prins în Hora Unirii la finalul manifestărilor, ci au plecat pe jos către Biserica Trei Ierarhi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iaurtosule data viitoare iti iei acid sulfuric in bot
3
0
Asta e liber ???
3
1
Iasi orasul lui Codreanu Forzza Noua Dreapta Garda si Capitanul
2
4
Ce sa vezi,iesenii nu au dorit sa se prefaca si au facut ce trebuia sa faca tot poporul asta. Daca tovarasul Chirica o intalnire cu sarutari de manute si b**i intr-o atmosfera dulce,cu muzica buna pe fundal si maniere cat mai pupincuriste,putea invita barosanii neamului la un local,pe banii lui sau din donatiile celor carora le place aceasta conducere. Chirica e primarul orasului,adica orasul il are pe el,nu el are orasul. Asta uita toti primarii din tara asta.
3
0
Cum sa nu-i fluiere, cata vreme, de 30 de ani, toti politicienii au uitat de Moldova?! De ce nu se dau niste scutiri de taxe sau impozite investitorilor straini, daca investesc in Moldova? Toti se opresc in Ardeal si nimeni nu pare a vedea aceasta discrepanta de dezvoltare a diverselor regiuni ale tarii, cu repercusiuni de ordin social grave...Si nu numai! Asta alimenteaza si tendintele centrifuge ale unora din Ardeal. Nu spun mai mult... Cai ferate proaste, lipsa autostrazi... astea sunt cauzele majore ale lipsei de interes pentru investitii in Moldova. Dar cine sa vada toate astea, cine sa caute solutii, cand cei ce ne conduc au un IQ sub limita de viteza in localitate?...
7
0
cum sa nu-i curete la kur pe sefii lui analfabeti. Cu limbutza aia a lui aspra. Mwie la toti cu mult kkt !!!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367