REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

După ce i-a învăţat cum să se SPELE, Făgădău le RENOVEAZĂ şi casele

După ce i-a învăţat cum să se SPELE, Făgădău le RENOVEAZĂ şi casele

Replica API 29 iunie 2020 | 10:56 4234

Asistații social din cartierul Henri Coandă reprezintă, se pare, una din prioritățile edilului municipiului Constanța, Decebal Făgădău. După ce acesta a încercat să îi educe și să îi integreze în câmpul muncii și i-a învățat cum să se spele, iată că o nouă achiziție a fost anunțată pe site-ul oficial al Primăriei. Mai exact, de această data este vorba despre achiziția și contractarea execuției lucrărilor de îmbunătățire a condițiilor de locuire aferentă proiectului ”Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună”.

O nouă achiziție publică directă a fost postată pe pagina Primăriei Constanța. În atenția autorităților locale este din nou cartierul Henri Coandă. Mai exact, după ce s-au făcut demersurile necesare pentru a educa locatarii cartierului, acum, se intenționează achiziția și contractarea executiei lucrărilor de îmbunătățire a condițiilor de locuire aferentă proiectului ”Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună”.

Valoarea estimată a contractului este 286.200,00 lei fără TVA iar durata de execuție este de 6 luni.

Obiectivele principale ale proiectului

Obiectivul general al proiectutui îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată în care există populaţie aparţinand minorităţii rome, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenţie ce înglobează şi campusui social „Henri Coandă".

Obiective specifice ale proiectului sunt: îmbunătăţirea condiţilior de locuire pentru 106 gospodării din comunitate prin repararea/înlocuirea instalaţiilor sanitare din locuinţele acestora. Se vor înlocui integral obiectele sanitare existente cu obiecte sanitare noi. Amplasamentul este situat în zona cartierului Henri Coandă.

Citește și:

Locuitorii din Henri Coandă, ÎNVĂŢAŢI cum să se SPELE

Făgădău bagă bani în Henri Coandă, dar nu are cu cine!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce ca ati stracat cartierul cu nemernicii astia le mai si renovati casele. Din banii cui le renovati? Din bani cui renovati, din ai nostrii cei care muncim si astia stau la mana intinsa !Mai bine ii luati si ii mutati pe camp undeva ca acolo este locul lor .
2
0
Noi muncim. Noiplatim impozite. Impozitele firmelor sunt tot din MUNCA NOASTRA. MUNCA NOASTRA SE DUCE LA TIGANI MOKA. Votati FAGADAU sau STELIAN ION. E tot aia. Pentru toti care avetui mai myult de doi neuroni functionali.
1
0
Fagadau..e aceasi mizerie din hasnaua psd. Ameninta ca taie salariile la angajatii din primarie si banii ii baga in parazitii din coanda, care i aduc voturi. Rusine..jeguri umane de teapa lui fagadau. Rusine si pnl ca s a rahatit pe oameni cu liderii de doi bani pe care i a propulsat
4
0
ce i-as spala cu aruncatorul de flacari sau cu naplam
7
0
Felicitari, incurajam nemunca!! Cartierul arata ca o cocina iar locatarii, in marea lor majoritate, stau toata siua la o samanta, o bere, un suc ... omul sfinteste locul, dar cand vine pomana dupa pomana, prost sa fii sa te strofoci. Fara demnitate, moralitate, etica... pupam in cur pe oricine este cu noi, prosti, da multi...
12
0
Toti care mananca kakat cu vola despre cartier rasisti de jigodii
0
13
cand demolati cotetele alea?
18
1
Poola n ma ta Fagadau! Nu esti doar o corcitura machidineasca imputita, esti si iubitor de ciori! Indiferent cine o candida, voi vota impotriva ta kk congenital ce esti!
16
0
gaze cand le bagati?
15
0
aia de la primarie mai bine le-ar construii un gard electrificat inalt de 10 m
21
0
Sint acolo OAMENI si OAMENI.Bolnavi cu muuulte probleme.Acum daca stam drept judecam asa sa ramina in drum si sa traiasca pe unde apuca pt ca voteaza sau nu cu un anumit partid.Mi-e greata de voi japitelor.
3
18
nu stiu a citea ora va spun ca exista locatari care nu locuiesc in acest cartier ,unul dintre ei am aflat cum se numeste ROMANESCU silucreaza inarmata banuiesc fiindca il vedem tot timpul in uniforma.
8
0
Bravo tov primar numai realizari deosebite aveti Aruncati o privire Cluj sau va este rusine
27
1
FAGADAU, Fata de ginere mort
20
1
Numai PNL-sti sau USR-sti pe aici...sicitr bai jegurilor.Idiot sa fi sa nu vrei sa vezi ca in oras a miscat ceva.Dar logic nu o sa recunoasteti in veci.Spalati-va VOi si PASTRATI CURATENIA si apoi sa spuneti de altii.Mergeti pe Bratescu, unde se presupune ca stau elita Ctei si veti vedea pungi de gunoaie aruncate.Asa ca educativa mai intai si apoi sa mancati kkt.
3
32
Normal ca are grija de ei, doar sunt votantii lui. Majoritatea locatarilor, sunt pleava societatii, care nu a muncit si nu platesc taxe si impozite la stat. Noi pmatim pentru bunastarea lor. Din pacate. Fagadau, vedetea-s locatar in H C.
28
1
BOVINELOR NU V-ATI PRINS DE SMEKERIE? CUM A IESIT MASCARICIUL PRIMAR DE 4 ORI? VOTURILE PENSIONARILOR SI HENRI COANDA. BRAVO FAGABOU AI UN MANDAT NOU ASIGURAT
23
3
...achizitii pe banda...degeaba ...ne-am saturat de mutra ta antipatica...un ingamfat ce nu a facut nimic timp de 4 ani...iar acum renoveaza casele votantilor din HC...Constanta arata ca un oras dupa bombardament...in plin sezon v-ati apucat sa sapati asfaltul in tot orasul ...27 sept va fi sfarsitul epocii Mascariciului si a elevului sau repetent...
25
1
Tot nu stiu sa se spele... Ca put... Duhnesc
23
2
stie ca numai tziganii o sa-l voteze. O sa primesti o muie uriasa cacatule ! Constanta nu e H. C. !
29
3
Cartierul interlop H.Conda este fieful si sufletul parvenitului Fagadau. Acolo se regaseste ca identitate si spirit rau famat.
31
4
De acolo vin voturile acestei persoane care pana acum si a batut joc de acest oras constanta pare un oras blestemat legat de primari si nici nu vad nici un candidat adevarat nici la alegerile ce urmeaza toti sunt vai de ei care de care sa minta mai mult pana acum au stat in umbra si acum fac pe atotstiutorii
40
5
Venetic fugit din comuna Beidaud Tulcea. Fura cat mai poti ca sa te bagam la cusca langa Mazare. Te-ai ajuns din cioban primar la Constantei, de fat esti pus ca sluga Familiei Mazare care traieste din furt.
43
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212