REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

După ce i-a lăsat pe mangalioți în BEZNĂ, Radu le dă LUMINĂ în MIEZUL zilei

După ce i-a lăsat pe mangalioți în BEZNĂ, Radu le dă LUMINĂ în MIEZUL zilei

Replica API 8 decembrie 2020 | 00:12 1991

Dacă, în urmă cu o lună, locuitorii din Mangalia se plangeau că primarul Radu Cristian i-a lăsat în beznă, cetăţenii fiind obligaţi să bâjbâie prin întuneric cu lanternele telefoanelor, iată că acum, Primăria le dă lumină cetăţenilor chiar şi ziua. Recent, mangalioţii l-au luat la rost pe edil pentru faptul că, în jurul orei 11, becurile de pe stâlpii de iluminat stradal erau încă aprinse.

În ultima vreme, cetăţenii din Mangalia s-au lovit de câteva situaţii ciudate şi care se bat cap în cap. Ba se trezesc că trebuie să circule pe străzile din oraş în beznă totală, pe timp de noapte, ba primarul face exces de zel şi le oferă iluminat stradal şi în miezul zilei, De exemplu, mangalioţii s-au trezit vineri, la ora 11:07, că Primăria le oferă mai mult decât cer ei, şi anume, iluminat stradal pe timp de zi. “Este ora 11 şi 7 minute şi luminile sunt încă aprinse. Cine se ocupă de setarea sistemului de aprindere/stingere?”, a întrebat un cetăţean nemulţumit.

Cristian Radu a băgat Mangalia în beznă

La începutul lunii noiembrie străzile din Mangalia au fost lăsate în beznă, cetăţenii fiind obligaţi să umble prin întuneric. Un mangaliot a semnalat această problemă, ţinând să precizeze că a fost nevoit să-şi folosească telefonul mobil pe post de lanternă pentru a putea circula pe o arteră din oraşul Mangalia. Motivul principal au fost becurile amplasate pe stâlpii de iluminat stradal care nu erau aprinse.

“Am ajuns să ne luminăm calea cu lanterna de la telefon. Foarte frumos, am rămas fără cuvinte!”, a declarat cetăţeanul nemulţumit de situaţia ivită. În plus, acesta a mai susţinut faptul că artera respectivă ar fi fost luminată în timpul campaniei electorale, dar după alegerile locale s-ar fi renunţat la iluminarea străzii.

Citeşte şi:

Cristian Radu a BĂGAT Mangalia în BEZNĂ

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind se fac revizii se aprinde toata zona asa ca nu mai fiti circotasi
1
0
Pai la cate gropi si prosti are mangalistan trebe aprinse si ziua musai
0
0
Primul lucru pe care RC trebuie sa il faca in Mangalia , este sa se asigure ca Iluminatul public in toata Mangalia merge normal fara zone in bezna .
0
0
mare management de mare metropola bai ce stiti voi...Ma mir ca nu e in psd primarele asta.Dar sufletul lui e mai rosu ca chilotul lui jupanul vostru de la replica
1
0
Stati relax Mangalia arata superb si DA are iluminat de sarbatori muuult peste ce e in Constanta. Radu Cristian a transformat orasul mult in bine.
3
7
Lasati bezna.problema este ca pitziponcul,ca si iorgus vecinul penal inaintea lui ne-a lasat fara copaci,fara oxigem.Arata mangalia si statiunile ca in zabrauti,betoane si ciment,asa cum ii place tiganului,sa nu vada verde in fata ochilor. Muriti ba! pune ba trintorii,asistatii si tiganii la plantat copasci,nu niste nuiele pe care le rup tot ei a doua zi.lasa dreqului bordurile si asfaltul.Bouara de pitiponc,ai pus sase rinduri de borduri in Saturn,la service,iar asa zisa pista biciclete este intrerupta de borduri la fiecare 50m.bani furati!
6
3
astazi data 08.12.2020 in jurul orei de 7 dimineata centrul orasului nu era iluminat..Dc!?Cine raspunde ?!
4
1
In cartierul COLONISTI se aprind la 15.00 si se sting la 8.30-9.00.Am intrebat un lucrator si a zis ca stau si ziua aprinse ptr.verificare si inlocuire.Pai cat de prost poti sa fii ,cand se pot identifica si inlocui fara sa stea aprinse toata ziua.Cred ca sunt platiti la cat consuma.Avem un primar care nu exista,ptr.ca nu-i din Mangalia.
7
3
codruteeee fati treaba pentru care esti platit !!!!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108