REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

După cinci ani, Castellano de la Bamboo ”l-a făcut” pe interlopul care i-a spart casa

După cinci ani, Castellano de la Bamboo ”l-a făcut” pe interlopul care i-a spart casa

Mirela PASCAL 12 iunie 2023 | 00:00 43776

În iarna lui 2018, cu numai câteva zile înainte de Crăciun, omul de afaceri Joshua Castellano a fost țința hoților. Persoane necunoscute i-au jefuit casa și i-au furat bani, bijuterii, dar și colecția de ceasuri de lux. Hoții au fost identificați după o lună de căutări, o parte din bunuri și le-a recuperat, iar unii dintre musafirii nepoftiți s-ar fi angajat să-i achite păgubitului contravaloarea bunurilor care nu s-au putut recupera. Unul din ei nu s-a ținut de promisiune, așa că afaceristul l-a chemat la bară. Instanța a dispus, recent, să-i plătească 160.000 de euro. Decizia nu e definitivă, dar e executorie.

Dupa cinci ani, Castellano de la Bamboo ”l-a facut” pe interlopul care i-a spart casa

Bomba jafului de un milion de euro comis asupra lui de o bandă de profesioniști a fâsâit în instanță: judecătorii i-au achitat pe inculpați, pe motiv că „fapta nu există”. Ulterior, mai exact anul trecut, Joshua Castellano a deschis un proces împotriva lui Liviu Stoican, în încercarea de a-l obliga pe acesta să respecte angajamentul luat în fața mediatorului, de a returna banii furați. Stoican a avut calitatea de inculpat în dosar, însă Joshua Castellano l-a iertat, după ce urmăritul internațional i-a promis, la biroul unui mediator, o sumă impresionantă, menită să acopere paguba. 

Dupa cinci ani, Castellano de la Bamboo ”l-a facut” pe interlopul care i-a spart casa

Numai că, banii nu i-a mai plătit, încercând să-i dea țeapă afaceristului. Castellano l-a chemat în instanță pe Liviu Stoican, iar magistrații l-au obligat să plătească, în termen de cel mult 10 zile de la comunicare, suma de 160.000 de euro, echivalentul în lei la data plăţii efective. Decizia nu e definitivă, dar este executorie.

Joshua Castellano și Bamboo... loviți de flăcări de trei ori

Despre Joshua Castellano se ştie că este proprietarul brandului Bamboo, care s-a făcut scrum de trei ori. Joshua Castellano a trecut de trei ori prin nefasta experienţă de a-şi vedea cluburile cuprinse de foc. În 2005, clubul din Capitală a fost mistuit de flăcări, iar a doua oară când clubul a luat foc se întâmpla în ianuarie 2017. Era plin localul și mai multe persoane au fost rănite. Ultima oară, a ars clubul de pe litoral.

Dupa cinci ani, Castellano de la Bamboo ”l-a facut” pe interlopul care i-a spart casa

Era o zi de marți, 13, luna august. Nu se mai numea Bamboo, ci Silence, deținut tot de Joshua Castellano. Din fericire, întrucât localul nu funcționa, nu se afla lume în interior. Sursa incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat. De atunci, afaceristul nu și-a mai deschis alt club pe litoral.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ce bulangiu Giosue mafiotul,care da limbi in c*r la baieti la el in birou..
1
0
Nu se poate face mediere pe penal.
1
1
Stire de c****t.Si mai departe...
1
0
mulți spun multe,da,este un jeg,și de a făcut așa că Beinur la Beirut,sau ca alții. Dar face parte din mafia siciliana, iar ei plătesc bani mulți peste tot. Așa a fost și înainte. Nici tu care scrii nici eu care știu nu putem face nimic într o lume coruptă. Așa trebuie să fie să fie un echilibru..,înainte să spune ti de ei... poate dacă erați în postura lui.. invidie peste tot.. Eu nu spun că nu este un Bulan.. spun să vă puneți la fel în locul lui. la fel ați face.
5
3
Să fi -ți de ras ,toti ...nici nu aveti cunoștinte de caz si vb ....... de fratele lu Joshua ,nu vb ,Ciro , Care a iesti din pușcarie ,pt crimă.....despre Josha ,care îi plac dildourile in fund ,nu vb.....si pacalește lumea la club ...pune fraçti de bauturi ,si vinde sticle ,de bune....si cu bună știntă ,se vinde droguri in club.....hata ,aveti compasiune de ,mafioți" niste infecti care ,pacalesc statul ...nu platesc taxe .....si mituiesc politisti ,procurori .....
5
1
Mda
0
0
Vrajealq ieftina. Logic ca nu exista fapta daca Castelano nu isi putea justifica banii. A luat fo cde 3 ori ca sa incaseze asigurarea, adica si-a renovat clubul de 3 ori pe banii prostilor.
8
1
Chiar ca un Nespalat...care se fwute in c*r
4
2
Ce stire se tot rahatu...grija lu nespalatul asta o aveam ......un Gay...
3
1
Faceam bani ca ospatar la greu in club. Bodyguarzii spargeau casa de bani. A fost foc pus intentionat ca sa-si i-a incasarile si sa dispara
8
2
Un bwulangiu care se fwute in c*r...
5
1
Sa.i iau rasa in Puwla de j***s......un nespălat
4
3
Pestele ce a scolit o generatie de fete, incepand cu antonia.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212