REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

După Netflix, Disney+ va începe să blocheze partajarea conturilor

După Netflix, Disney+ va începe să blocheze partajarea conturilor

A.F. 6 aprilie 2024 | 00:00 237

Ofensiva împotriva partajării conturilor, versiunea Disney+, va debuta în luna iunie şi se va extinde în luna septembrie, conform news.ro.

Dupa Netflix, Disney+ va incepe sa blocheze partajarea conturilor

Într-un interviu pentru CNBC, şeful Disney Bob Iger a confirmat că serviciul principal de streaming al companiei va începe să ia măsuri concrete împotriva partajării conturilor începând cu luna iunie.

Doar într-un număr restrâns de ţări vor fi aplicate măsurile în luna iunie, urmând acestea să fie aplicate în mult mai multe regiuni începând din septembrie.

Disney+ calcă pe urmele Netflix şi aplică aceeaşi strategie după ce a putut observat că, în cazul Netflix, aceasta pare să fi dat roade.

În cazul Netflix, numărul abonărilor s-a dublat în cele două luni care au urmat implementării măsurii de blocare a partajării conturilor.

Disney+ speră să se bucure de o creştere asemănătoare în ceea ce priveşte abonarea, după blocarea partajării conturilor. Platforma de streaming a Disney încă nu a reuşit să obţină profit.

Şi Disney+ prevede interzicerea partajării conturilor în condiţiile de folosire, însă, nu a făcut nimic împotriva acesteia, câtă vreme a contribuit la creşterea numărului de utilizatori, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212