REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

După o despărţire dureroasă şi şapte operaţii la picior, Gerard Butler vrea să părăsească Hollywoodul

După o despărţire dureroasă şi şapte operaţii la picior, Gerard Butler vrea să părăsească Hollywoodul

Replica API 8 octombrie 2020 | 00:00 1307

Scoţianul considerat unul dintre cei mai sexy actori din lume a fost pus la grea încercare de către soartă, aflându-se, acum într-un punct critic al vieţii personale şi al carierei.

Gerard Butler

În 2017, Gerard suferea un accident de motocicletă şi se alegea cu cinci fracturi la piciorul drept, o fractură la stângul, un nerv secţionat şi un os important afectat, precum şi traume majore la ambii genunchi şi glezne. La momentul respectiv, el se deplasa pe motorul lui prin L.A., când o femeie l-a acroşat şi l-a aruncat efectiv de pe şa. “În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit chiar şi să renunţ la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa. Am avut o operaţie nereuşită care a dus la alte şapte operaţii. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis şi apoi m-am gândit: a mai rămas ceva din călătoria asta în a mea în lumea filmului”, declara, recent, actorul pentru site-ul australian news.com, citat de okmagazine.ro.

Deşi nici acum nu e complet recuperat, Butler a fost nevoit să suporte încă o lovitură dureroasă recent, chiar în perioada de izolare, când s-a despărţit de iubita lui, Morgan Brown, cu care avea o relaţie de şapte ani: “Am traversat o despărţire în perioada pandemiei şi am ajuns să pierd pe cineva într-un mod total diferit. Şi mi-a fost foarte greu, mult mai greu decât am crezut. Dacă încercăm să luăm partea pozitivă a lucrurilor, ştiu că multe dintre tragediile şi provocările de care am avut parte, în plan profesional şi personal, mi-au dat spiritul de luptător şi mi-au oferit mai multă experienţă pentru a privi către viitor cu optimism, pentru că eu sunt, de fapt, un pesimist care se gândeşte, de obicei, la scenariul cel mai nasol”, adaugă Geri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272