REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

După ultimele dezvăluiri, fotbalistul Stelian Carabaș s-a despărțit de „blonda lui Mutu“?!

După ultimele dezvăluiri, fotbalistul Stelian Carabaș s-a despărțit de „blonda lui Mutu“?!

Mirela PASCAL 21 noiembrie 2022 | 00:00 7926

După ce Replica a a scos la iveală povestea de dragoste dintre Stelian Carabaș și Cristina Țințilă, cunoscută și ca „blonda lui Mutu“, iată că au apărut probleme între porumbei. Se pare că cei doi s-ar fi despărțit. Fotbalistul și-a șters poza de pe pagina de Facebook, unde apărea cu Cristina și anunța că este îndrăgostit, iar cea din urmă și-a eliminat videoclipurile cu Carabaș de pe TikTok. 

Stelian Carabaș și-a asumat relația cu Cristina Țintilă la jumătatea lunii noiembrie, atunci când a postat o fotografie alături de aceasta și anunța că este îndrăgostit. Nu atât de îndrăgostit, pe cât ne-a dat de înțeles, se pare. Potrivit informațiilor noastre, cei doi s-ar fi despărțit. În timp ce Carabaș și-a șters poza cu Cristina de pe Facebook, tânăra afaceristă blondă, cu notorietate, și-a eliminat conținutul video de pe TikTok, unde apărea alături de fotbalist.

Încurcate mai sunt căile Domnului...!

Reamintim că Țintilă a devenit cunoscuți în 2009, odată cu apariția în mediul online a unei fotografii, în care aceasta apărea alături de Adrian Mutu. Cristina, împreună cu prietena ei de la momentul acela, Alina Ghidarcea, au ținut săptămâni la rând prima pagina a ziarelor, povestind detalii picante din seara petrecută cu Mutu, dinaintea meciului cu Serbia.

Rezultatul dezastruos al echipei naționale de fotbal cu reprezentativa Serbiei a fost pus în cârca lui Adrian Mutu, după pozele apărute în presă cu „Briliantul” și cu Adrian Cristea distrându-se până la 3 dimineața în prezenta celor două domnișoare, chiar în seara dinaintea meciului.

Cristina Țintilă lucra ca barman, în Nikki Beach Marbella, Spania. Ulterior, și-a deschis propria afacere la Constanța, ajutată de un turc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred si scopul financiar al Replica ca va permite sa va refulati frustrările... Da ajunge feja pe toate articolele cu aromâni ati pulsat cam mult..ce va zic eu ....fiecare avem un IP.( data de identitate on line) si sa ne asumam legal ce zicem....postam cum vrem sa ne cheme. la subiect poate ...da si raspundem penal /civil si material daca nu dovedim postarea....succes vitejii mei
1
0
Stiti voi ca orice jignire adusa in mediul on line se si pedepseste? Cu amenda penala sau in pușcărie? Ia vedeti vitejii mei ca am asa multi pretendenti ...nu au loc de m**e, de g***y de cutare....da au IP....va bazati si pe ceva concret can porniti la lupta sau doar platiti?
1
0
Omul e prea muiere ca sa își asume... A văzut primul articol și hopa după a șters tot și a terminat cu fata ......dar oare v ați gândit ca omu e praf la cap și nu duce .....femeia e prea smechera pt el clar .sigur la lăsat ea ....categoric omu e pilaf
3
0
Te uiți așa la el și n-are nimic masculin în el. Zici că este un puști cordit care cere bani de la părinți ca să se îmbrace monden și să-și facă freza. Plm, dacă-l vezi singur pe stradă e așa ca o persoană ștearsă, nu inspiră nimic. Ce haliș-belișa văzut fii-sa lui Cușu la el?!? N-are nimic masculin în el. Plm, asa mărunțel zici că-i puști cordit. Are și Maria asta un gust la bărbați de să-ți f u ț i una.
3
2
Nici Carabaș nu are minte, dar nici asta a lui Cușu nu are toate țiglele pe casă. Ăștia doi nu se gândesc ca au copii mari, pot fi socri, chiar și bunici. La vârsta asta când altele sunt prioritare să stai să-ți afișezi marea iubire. Naiba mai înțelege! Ce-o fi în mintea copiilor când părinții fac ce nu fac copii la vârsta lor?!? Sa stai sa te afișezi îndrăgostit sau îndrăgostită când unul dintre copii nici măcar 8 clase n-a terminat pentru ca încă e mic. Cine face temele cu el, cine-l îndrumă spre ce e bine, cine îi explica sa facă diferența dintre ceea ce e bine și ceea ce e rău?!? Pai cum sa aibă timp părinții când li s-au aprins călcâiele acum la bătrânețe. Deci ăștia doi nu sunt sănătoși la cap. Ei umbla brambura după dragoste! În ce lume am ajuns să trăim de oameni nebuni! Lasă copii asa brambura ca ei sunt îndrăgostiți și se bălăcăresc ca la 18 ani. Băiatul cel mare se vede că e emotiv și suferă din cauza celor doi amețiți. Să-ți vezi mama siliconata și cu ser în buze care aleargă într-un suflet după cocalarul de Costin Gheorghe și să-ți vezi și tatăl ca e topit după o pocnitoare. Ce-o fi în sufletul acelui copilaș?!? Numai bine nu e. Mă'sa o arde în șprițuri și petreceri cu noua cucerire, iar tac' su stă atarnache după o maimuță călărită de juma de oraș. Asa ceva numai la ăștia doi puteai vedea. Fie la ei acolo
5
2
De ce ștergeți comentariile,boschetarilor de la replica,în special dna MP...Nu-ti convine zdreantă de redactor,când scrie cineva de tine?Lasă comentariul care ții l-am dedicat ție draga MP
1
0
Pentru machidoancele divorțate. Puteți alege doi onaniști. Le bat polonicele de foame de când nu mai mănâncă fripturi pe gratis de la Cușu. Ăla din Ovidiu e obișnuit sa mănânce firimiturile de la cei cu lovele. Gigolași bătrâni amândoi. Se îmbracă fashion ca la 20 de ani. Ce să mai! Șmecheri tare. Dar, ambii, au o problemă! Vor fete mari între degetele de la picioare. Înăltuți așa amândoi, cu barba ca la LGTB, pantaloni mulați și până la glezne, cu tricouri cu anchior până la buric. Drăgălașii de ei, zici că acum au descoperit viața și-și trăiesc din nou adolescența. Cu poze cât mai multe pe facebook ca să se promoveze în mediul LGTB. Ca două pisici sunt amândoi. Purisani pufoși. Fără o zi de muncă.
373
1
Bă Carabaș,ai rămas de papleac.Încerci tu sa vrăjești vreo machidoancă divorțată, dar nu-ți iese că ești prea p r o s t.Cu ani în urmă stăteai pe terasa la Mio Cafe în centru de dimineața până seara,unul venea altul pleca de la masa ta.Toți îți cântau în strună.Erai sfătuitorul tuturor.De la divorț acei toți îți dau la m u i e sătui de arfele tale.Te mai bagă în seamă divorțații și alte l i c h e l e fără căpătâi.Cât o să mai țină banii de la fosta soție?! Pormă de unde naiba trăiești ca de unde iei și nu mai pui la loc se simte.Papleac te-ai născut,papleac o să mori.
260
1
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii un gerontofil din Ovidiu nu trebuie multa educație. Pur și simplu asa te naști.
521
1
Caca tălin și Caca rabaș. Caca tălin e cățelul lui Caca rabaș pentru 2 cafele,un fresh și-o plăcintă la Filicori. Foame lungă și mațe fripte. Agramatul de Caca rabaș a pierdut găina de aur. Caca tălin plânge pe lângă el ca nu mai mănâncă cojile de la ouăle găinii de aur. Amândoi au speriat toate femeile din Constanța. Caca tălin și Caca rabaș sunt adepți ai zaharului pudră de necaz. Mucoasa nazală e friptă. Caca tălin și Caca rabaș.
381
2
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul curții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
432
1
Mai Cristina Țințilă, sa nu-l arunci pe Carabaș de la balcon cum m-ai aruncat pe mine în 2010. Fie-ți milă măcar de el. Tipul nu supraviețuiește pentru ca nu știe nici măcar să cheme salvarea. Ai crezut ca te va umple de lovele, dar el săracu e cașbec. Hainele de la Cușu de la atâta spălat au început sa se tocească. Chiar și D&G-ul ala de-l poartâ zi de zi nu se mai vede nici scrisul de la atâta spălat. Când l-au gonit de acasă se legase de poartă ca nu voia sa părăsească casa. Cu chiu cu vai l-au urcat în troleibuzul 43 ca trece prin fata casei. Bagajele i le-au trimis colet prin poșta română ca nu era decât 1 singur bagaj. Atât avea! Mingicar de sala sporturilor.
7
5
Mai trăiește ăla Tararache? Cum merge el așa țanțoș cu cămașa descheiată până la piept și cu eșarfă la gât. Barosan tare omu. Poza de la mocangeala din Eforie de zici că era în bora-bora. Așa la talent cu trabuce, pahare de coniac, vrăjeală totală pe om. Cică. mai nou și-a deschis o firma S. C. CUM SĂ STAI LA LIPEALĂ ÎN CLUBURI S. R. L. Fii tare Tararache, ești model pentru mulți cocalari. Pe tine nici manelistul Dani Mocanu nu te întrece. Dai clasă la multă lume prin eleganță.
3
0
Donchi pufleni de la baron service are luati 6 milioane numai pe firma , plus boargii , omu in trecut a vrut sa si faca felu ! Acum joaca rol de smeker in continuare ! Termen de funie maxim 2024 !
7
2
mai p****i decat astia care dau cu piciorul intr-o minge crezandu-se vreun ronaldo , nu prea gasesti... IQ-ul lor e mai mic decat masura de la pantofi...
14
1
pai voi nu vedeti ma ca astea stau sa va ia banii si pleaca pe urma?cati bani a stors?trezitiva ba ca zici ca sunteti muieri, va fac astea pe fata si voi tot nu va prindeti
9
4
Își pune alta poză ofticatilor la Facebook, cu asta noua. Cătăline sa stai pe lingă el tot timpul să nu se împuște ca ala de ieri,tot din cauza femeii,ca vezi ca curvele fac victime. Salt viitoare
584
2
ajutata de un t**c? daca era m******n spuneati ajutata de un m******n/branzar/oier?
6
1
Vanghelita ,chirața,Stela, chirana, sultana ,etc,etc toate eram invidioase pe m*********a Tintilă că ne-a cucerit ficioru
13
1
Dati artikole cu barbati adevarati nu cu rapandule din astea. Bebe ti voi multu
10
0
Flacau cu funia !
6
0
Cine plm sunt rablele astea?
15
0
Tot satul stejaru tulcea camena tistimelu sunt plini de crotale de tauri ! Au luat milioane de euro de la stat ! De ce nu se intervine ? Daca gasiti o babuta care vinde marar si patrunjel , sariti pe ea , aici va faceti ca ploua !
17
2
Replica nu aveți alte știri, săptămânal articol cu Stelian Carabas, lăsați-l frate în pace că nu e buricul pământului
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212