REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

După virus, vine și mirosul: Constănțenii se plâng de MIROSUL INSUPORTABIL de FECALE din oraș

După virus, vine și mirosul: Constănțenii se plâng de MIROSUL INSUPORTABIL de FECALE din oraș

Replica API 19 martie 2020 | 11:57 53926

În dimineața zilei de joi, 19 martie, mai mulți constănțeni au sesizat un miros neplăcut în mai multe zone ale orașului. Localnicii se plâng de faptul că este un miros insuportabil, iar autoritățile nu fac nimic în acest sens. Bănuiala lor principală ar fi că acest miros vine din cauza dezinfectării străzilor Constanței în aceste zile.

Contactat telefonic de Replica de Constanța, comisarul șef al Gărzii de Mediu, Marian Râșnoveanu, a infirmat faptul că mirosul ar veni de la acele soluții dezinfectante și a spus că în acest moment se află trei echipe pe teren, care cercetează cauza acestui miros persistent. „Am fost sesizați în acest sens. Este vorba despre un miros de fecale. Avem echipe pe teren care caută sursa acestui miros”, a declarat comisarul șef al Gărzii de Mediu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
24 aprilie 2024....miros insuportabil de fecale si in Bucureati .ma rog la ploaie sa curga ca sa nu mai stau zilnic cu miros de fecale zilnic in nas.
0
0
Ba, Gicule, in Constanta pute pentru ca nu deschideti deloc jamu in trolee si tramvaie si tot ce transpira sau iese din voi pluteste in aer, shi ghizdaru ma-sii. Apoi, de cate ori nu am intrat prin oficii, dughene si baraci, ca la Bucuresti si cu greu m-am abtinut sa intreb: "Care dracu` s-a descaltat, ma, nene...". Macar in lumea a treia, adica la tertele parti, ca in contracte, nu au veceu, dus, nici sapun, ca sunt saraci lipiti, mai ales pi la tari, da cu luxu din Constanta - ca de cate ori trec pe langa vreo masina fitoasa fluier de se aude la cinci strazi si mai fac si Oaileeeii - sa nu te speli pe maini, pe picioare, pe mu...e, cum sa intri asa in secolul XXi in Europa cu putoare dupa tine, uai?
0
0
si acum in luna august miroase de la statia de epurare , nu poti lasa geamurile deschise ca miroase a hazna.Ce face Garda de mediu , unde este?
0
0
primarul s-a cacat pe el
0
0
Si in poarta 6 zona ANL uri aflate dupa piata Rosu de ani de zile mirosul devine insuportabil De nu poti sa deschizi geamul sa awrisesti. De ce garda de mediu nu face numic. Pentru ce sunteti platiti din bani publici daca nu va sesizati in desfasurarea atributiilor voastre. Veniti in poarta 6 si o sa vedeti mirosul i suportabil in fiecare dimineata si seara de cel putin 6-7 ani. Faceti va treaba nenorocitor
1
1
Jos alexa gigi
4
3
Tara arde, babele se piaptana. Sa nu mai dea cu dezinfectant pe strazi, sa puna areon cu levantica. Da-l dracu de virus, trebuie sa miroasa frumos!!
4
2
Mirosul ar putea veni de la fecalele deversate in mare in zona cazino Mamaia.
10
4
porcul de stroe securist din dambovita ne-a vandut apa pura din subteran jidovilor, acum o luna avenit unul sa-l caute la oua iar rezultaul este asta,apa dunarii pe care o livreaza porcul a trecut pri atatea cacastoare,sute si mii a ce ar putea sa miroasa daca nu a handel,blestemat sa fii cu tot neamul tau tradator imputit
8
3
Sa beshit mireasa mah!
6
2
Minciuni. Nu credeti toate tampeniile astea
7
3
tALHARUL sTROE DE LA RAJA. MIZERIA ASTA A NENOROCIT ATATIA OAMENI. SE CREDE IMPARAT. APA E A LUI!!!! PUTE A CACAT PESTE TOT. MUIE STROE
8
3
Mirosul vine de la primar
23
5
Intrebati-l pe Felix Stroe si firma lui de cacanari. Tarife mega si servicii kka
25
2
In ultimii zeci de ani s-a construit in nestire si in nesimtire, fara a se redimensiona reteaua de canalizare. Acum s-a imputit treaba, lume multa, kakat mult, canalizarile clar nu fac fata.
19
0
Sa mi iei pula n gura fagadica si tu si mamica ta .
11
1
Ai gura aproape de nas si pute !
11
1
Groapa de gunoi
10
0
aseara in zona icil, tomis 3, delfinariu miros insuportabil
11
4
Ce va plangeti aveti ce ati votat fecale, ce imi pasa mie de parerea voastra acum eu sunt primar eu comand cum se curata orasul
18
4
Fata proasta, doar in ultima fraza din comentariu ai facut doua greseli flagrante de gramatica. Laura, tu si fam ta puneti manutele voastre si beliti pulile noastre si lasati datul cu parerea !
18
10
Asta este stire? Serios? Pentru cei care spun despre Constanta ca este un oras de "cacat" sunt sigura ca nici nu sunteti din Constanta. De altfel veniti din toate partile tarii sa faceti o facultate aici sau sa cautati un loc de munca. Nu va convine? Plecati inapoi de unde ati venit sau faceti voi singuri ceva daca vreti schimbari. Pune-ti mana si munciti si lasa-ti datul din gura.
12
21
Fagadau , e mandra ma-ta de tine cand citeste comentariile
21
11
S a cacat lucifer la casa de pariuri sportive din piata unirii, i se preleva probe din cacat ptr creerea unui nou virus ce se urmareste sa i se dea si acestui sarac un ban ca sa aiba alt curaj s a mearga la futut
6
2
mirosul mai vine si de la rahatul porumbeilor sa incalzit afara..sau inmultit sau cuibarit prin toate cotloanele..ciorile si ele sant multe..peste tot este numai rahat de pasari...
5
10
oricum constanta e un oras de cacat
24
11
Eu si familia mea si tuta soia ne cacam de la cas de 6-7 ori pe zi, am inteles ca daca lasam cacatu la suprafata numai ne ataca Corona!
14
7
Asa oras, asa miros...
20
5
Mirosul a inceput sa se simta de pe 18 noaptea. dar azi 19, ora 13 nu se mai resimtea de loc acel miros neplacut
1
4
Daca spala strazile cu masinile care curata wc-urile publice....
15
8
Vand branza de burduf
14
3
S a cacat Fagadau pe el
22
3
Sunt incinerate oile moarte scoase din portul Agigea ?????
20
3
o fi ragait Fagadau?
26
3
Mirosul persista puternic si in zona Metro de lanaga Vivo, motivul :pe camp se imprastie cantitati mari de balegar
13
4
Si in Navodari mirosea la fel de dimineata, nu este prima data cand miroase asa , a balegar, fecale ceva de genul asta !
2
10
Un oras de cacat miroase a cacat, care-i stirea?
40
6
Pe bulevardul mamaia, mirosea la fel de urat dimineata... dar era si o pisica moarta, m.am gandit ca de la acea pisica
17
7
corona, trebue ingropat !
10
10
In zona far la fel miroase, mai ales noaptea
9
7
e cacanarul sef al Constantei. Lui sa-i teleportati tot rahatul in curte.
14
6
Pai daca ati dat navala dupa mancare..vine si reversul.. cacat cat cuprinde
19
8
Un oras de cacat nu poate decat sa miroasa a Fecale!
23
8
Au umblut constanta cu blocuri noi pe spatii verzi in felul acesta a aglomerat sistemu de canalizare facut de ceausescu .acel sistem nu era prevazut cu atitea blocuri
48
1
de 30 de ani nu s-a fact mimic la instalatia de scurgere. Toti machidonii se leaga de scurgerea veche de 50 sau 90 de ani. Muie fagadau cu cacatul frumos mirorsitor !!! Polaris nu e de vina ca ei stropesc cu apa.
53
7
Alooo, mirousul este de la ferma de la Sibioara, instetii pamantului astia de la ziarul fara nume
20
13
Pentru toate javrele carora nu le place orasul asta "imputit" ...mars acasa , taranilor
17
30
Si eu am simtit mirosul urat.. in zona Casei de Cultura
28
3
a avut chitzac o evacuare necontrolata... sau fatalau ori prostanacul de babu... de fapt cum vreti sa miroasa un oras de rahat ?!? a fecale !
28
7
Ma gandesc ca poate sa fie Fecalele unui Caine Vagabond care are probleme cu diareea cine stie de. ETC
7
8
Sursa mirosului o banuim cu totii.Sa mancat mult in ultimul timp de toti politicienii .Focarul este la parlament si mai nou la domn Presedinte.
21
19
Cum bate vantul. Cand vantul bate din est aduce mirosul de pe campurile pe care au fost imprastiat ingrasamant natural adica, balegar, ceea ce este foarte bine.dar pisatului din Cta ii pute a kkt. Constanteanu este certat cu apa sapunul si pasta de dinti dar ii pute a kkt.cand le pute gura nu se mai plang... pute a kkt pt ca este un oras de kkt pastorit de o adminstratie de kkt plina de curve si vagabonzi.mooe multa cjc si primaria cta. P.s. inca odata pt toti prostii MIROASE A KKT DE PE CAMPURI tu va n gura de simandicosi
28
9
Cum vreti sa fie mirosul daca orasul este de cacat? Mai miroase si gura primarului,astea sunt conditiile...
48
9
au mancat proviziile, ce sa faci acum
25
4
Probabil ca autocisternele folosite la dezinfectare nu au fost spalate cum trebuie....sunt acele vidanje .
34
7
de frica coronavirusului.
26
4
Sa te plangi de mirosul societatii pe care voi ati definit o e chiar ipocrizie.
25
4
Halesc proviziile si consuma hartia igienica idiotii
32
3
Cacaciosilor haliti faina si malai si va cacati ca porcii, futuvan gura de nehaliti.
44
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212