REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DUŞU de la Celco, după ce a RIDICAT blocul între case, şi-a adus aminte că NU are PARCARE!

DUŞU de la Celco, după ce a RIDICAT blocul între case, şi-a adus aminte că NU are PARCARE!

Replica API 1 septembrie 2020 | 14:10 10870

Niculae Duşu, unul dintre cei mai bogaţi constănţeni, cu afaceri în construcţii, turism şi servicii portuare, își modifică proiectul realizat în cartierul Coiciu. Vorbim despre două blocuri ridicate între case. Dușu a obținut ”derogare” de la autorizația de construire pentru extinderea construcției cu un corp subteran pentru parcare.

Milionarul, care controlează alături de vărul său, Ion Duşu, producătorul de materiale de construcţii Celco şi mai multe hoteluri din Mamaia şi Neptun, a demarat, în 2018, construcția a două blocuri cu 9 și 6 etaje între case, în cartierul Coiciu, pe strada BarbuȘtefănescu Delavrancea. La doi ani de la demararea lucrărilor, Dușu a constatat necesitatea unui număr mai mare de locuri de parcare, așa că a cerut undă verde pentru modificarea pe parcursul execuției și extindere cu un corp subteran pentru parcare la A.C. nr. 42/23.01.2018 construire imobil tronson cu regim de înălțime S+P+8-9E+NT locuințe colective cu spații comerciale la parter, construire imobil tronson d cu regim de înălțime S+P+4-6E+NT, locuințe colective cu spații comerciale la parter, construire imobil tronson cu regim de înălțime parter - spațiu comercial, amenajări exterioare în incintă, împrejmuire, organizare de șantier. Dușu realizează investiția prin firma sa S.C. DDN Global S.R.L.

Firma constănţeană DDN Global SRL, la care unic asociat este Nicolae Duşu, a fost creată în anul 2007, cu obiect de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Dușu, acționari la SIF Transilvania

Niculae Duşu, împreună cu vărul său Ion Duşu, controlează și operatorul portuar Socep Constanţa (SOCP) prin intermediul firmei Grupul DD S.A. Cea din urmă, alături de DDN Global S.R.L, sunt acționare la SIF Transilvania.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta i nesimtire curata. A construit intre case si l a lovit amnezia, a uitat ca aia care cumpara apartamentele nu o sa aiba unde sa si parcheze masinile. La puscarie cu toti cei care au inchis ochii si l au lasat ss faca bloc intre case. Nesimtitii naibii!
0
0
Votati-l pe Fagabau,ca va face blocuri intre case fara parcari ,apoi strazi cu sens unic sa parcheze cei de la blocuri.Cine a dat autorizatie fara parcari sa mearga la puscarie .nenorociti.
5
1
arhitectii melcilor.ba,aia de la ipj si primarie,arhitectii lui peste,intrebati.o pe femeia de servici,stie mai bine dacit voi,un bloc fara parcare subterana numai in mintile voastre exista.Bine,si spaga v.a lovit,dar dupa cum arata cta si romania,se vede cate facultati aveti voi.arhitengura!
10
0
Mr Dusu si-a bagat sageata la inaintare, pe nume Carapiti Mitica ! Cipaniada e in floare, asta e un fost japcangiu din Garda Financiara! Pretindea spaga la greu !
8
0
Cta altfel contesta doar cine nu plateste...ce e asa greu de vazut??...
4
0
Ok jos toate casele. Retrocedam cu acte false toate casele la oameni care nici macar nu le au cumparat le au luat moca de pe la ceausescu. Toate cotetele daramate
4
0
Aici nu contestati? Sau a iesit deja banul?
6
3
Nu mai e mult si va treziti cu oile pe strasse ,cat beau ei cafeaua pe Mircea oile pasc ,... beton ca iarba di p..la.
10
2
Dusule draga .ugeo in .ur nemernicule nu te mai saturi.
8
1
Voi vreti blocuri disperatilor, voi ii faceti pe toti habarnagii sa faca blocuri pe unde apuca, voi cretinilor le xumparati apart. Din disperarea voastra de spalati pe creier ca nu esti realizat in viata daca nu ai masina si apart., voi cretinilor ii lasati sa construiasca unde vor fara sa miscati un deget. Uitati va cretinilor cum o sa va sufocati si o sa muriti de acum incolo din lipsa de oxigen si asfalt peste tot. Si tot voua nu va convine? Cat de neanderthal idioat poti sa fi?
12
0
Sponsorii USR fac ce vor ei
6
5
In primul rand, cartierul se numeste Trocadero, nu Coiciu. In al doilea rand, daca treceti pe strada Salcamilor, veti observa cat de urat se vede blocul asta intre case. Sunt numai case pe Salcamilor, iar la jumatatea strazii a rasarit acest kkt de bloc. Cine a dat autorizatia, trebuie sa raspunda in fata legii. Sunt case vizavi de blocul asta, care nu mai au soare din cauza ca blocul este f inalt si face umbra. Oribil!!! iar problema cu locurile de parcare, este stiuta ca nimeni nu se gandeste cand construieste. Rusine autoritatilor!!!
23
1
machidoni e toti analfabeti ca tine...prostule.
14
3
Asta.i pizdismenu de romanistan! Fara viziune, Fara dzeu , Fara mama. Asta a facut comunismu din pulime. Muye Inca odata psd-pnl ,urmasii pcr
9
2
Si Escobar a facut multe donatii si a construit pt.saraci!Dar asta nu-l scuza de toate faptele!Cine a dat aprobarile la blocurile astea?
22
2
DUPA CUM SE VEDE SUNT NISTE NEAMURI PROASTE CARE LE ESTE MINTEA NUMAI LA BANI SI LA CUM SA FURE . OR FI EI IN TOP PE CONSTANTA DAR TOT NISTE CARPA IN CUR SUNT . DACA NU SE GANDEAU DOAR LA BANI , AVEAU SA CONSTRUIASCA DE LA BUN INCEPUT CUM SE SPUNE CA LA CARTE CU PARCARI CU TOT . PLUS CA AU CONSTRUIT DITAMAI BLOCU INTR-O ZONA DE CASE . NEAMURI PROASTE , ASTA SUNT . CUM LA PRIMARIE INCA MAI ESTE UN MACHIDON DE NEAM PROST , SE POATE ORICE IN CONSTANTA .
28
2
Eu sunt sefu la constructii si la autorizatii in oras. Am sa raman in primarie cat vreau eu. Ma pune fagadau consilierul lui si tot eu am conduc pe fraierii de mucani. Sa va dau la mue.
17
10
"Machedonii" se scrie "machedonii" se citeste,analfabetule-analfabeto.
16
2
Machedoni a facut multe investiti in oras
6
29
Constructiile cu cut si pot mare ar trebui supraimpozitate.Nu este normal ca pe o suprafata de teren unul sa obtina sume imense si altul sa fie obligat sa construiasca doar pe 30% din suprafata si cu un cut redus.
16
1
Mai verificati cartierul inca o data,va rugam frumos.
7
2
O rezolva Fagadau ca d-aia este el acolo.Il doare in cur de spatiile verzi ale orasului.
21
0
Bai ipocrizie,machidoni nu sunt nici cu PNListi,nici cu USRisti,nici cuPSDisti sau cu alt partd,ei s-au bagat peste peste tot unde sunt bani de furat de la stat sau primarii ori pentru ca sa ajungi la cascaval trebuie sa intri intr-un partid care reprezinta ceva si lucrul asta il stie tot prostul,machidoni sunt doar machidoni ma nu politicieni,imi pare rau pentru tine daca nu ai stiut asta inainte sa te apuci sa postezi.
28
2
Niculae si Ion dusu sunt veri nu frati...pana sa vorbiti despre ei verificati cate spitale si biserici au ajutat...inclusiv acum cu aceasta pandemie...tot aparatajul de testare in spitale este cumparat de Dusu si Muntmark...in aceasta speta cu blocul...el chiar construieste parcari...ce alt dezvoltator imobiliar cumpara teren sa faca parcare? Ptr cel de la Sorla au facut sens unic pe unirii sa ii faca parcari pe strada?! Asa ca e un articol de rahat dpmdv...
8
30
sai faca heliport
14
3
9 etaje ? intre case ? pe bune ?
30
3
asta este sponsorul USR si al lui Stelian Ion. Un fel de Comanescu a lui Stelian. Desper care haitele infometate ale USR Cta tac din gura, dar urla de stroe si comanescu. Oameni noi tata ce vrei! dupa alegeri USR trebuie sa plateasca inapoi sponsorizarile cu dobanda! sa vedem pe unde scot camasa consilierii USR, ca de primar nu poate fi vb.
10
15
astia-s machedonii transpartinici. Daca cineva isi inchipuie sa ceva se va schimba in Constanta dupa alegeri se inseala. Nomazii astia nesatui ne se vor lasa pana nu distrg totul.
35
6
Astia sunt pnlistii care acuza psd ca au construit aiurea. Hotul striga hotii!
6
12
Cum sa te extinzi subteran dupa ce ai demarat constructia? Cine ridica blocuri intre case? PUZ de kkt, al unui oras de kkt. Un simplu alt proiect, la fel.
43
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108