REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DVD-urile de la perchezițiile informatice vor fi distruse după condamnarea definitivă a minorului din Mangalia, judecat pentru omor!

DVD-urile de la perchezițiile informatice vor fi distruse după condamnarea definitivă a minorului din Mangalia, judecat pentru omor!

Replica API 17 august 2022 | 00:00 2301

Daniel Marian Stratulat a fost condamnat la 5 ani de detenție pentru omor într-un centru educativ, însă decizia nu este definitivă, acum judecându-se apelul. În minuta de condamnare a instanței de fond este specificat faptul că dvd-urile și stickul cu date de la perchezițiile informatice vor fi distruse când decizia de condamnare va rămâne definitivă. În plus, de specificat este că instanța de fond a decis ca familia inculpatului să plătească daune de 130.000 de euro, având sechestru pe bunuri.

Daniel Marian Stratulat a fost condamnat pe 22.06.2022 la 5 ani într-un centru educativ. În plus, acesta, alături de părinți au de dat circa 130.000 de euro, reprezentând daune materiale și morale. Decizia nu este definitivă, iar acum se judecă apelul, următorul termen fiind stabilit pentru data de 6.10.2022.

Însă, în minuta din iunie este specificat: ”Dispune păstrarea stickului de memorie ADATA --- care conţine înregistrările comunicărilor din telefonul inculpatului, percheziţionat în cursul judecăţii şi a DVDurilor menţionate în procesul verbal de percheziţie informatică, la Camera Specială a Tribunalului Constanţa până la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe, dată la care DVDurile vor fi distrsuse iar datele de pe stickul de memorie vor fi şterse, acesta urmand a fi restituit specialistului IT din cadrul Tribunalului Constanţa”.

Condamnare fond

Amintim că, potrivit probatoriului administrat în cauză, la data de 1.02.2020, orele 13.30, în timp ce afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor Daniel Marian Stratulat i-a aplicat mai multe lovituri lui Andrei Ivan, producându-i leziuni care i-au pus viaţa victimei în pericol prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă. La scurt timp, victima a decedat.

Apel

Mai exact, minorii s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe Facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie 2020. Daniel Marian S. a început să-i care victimei, minoră, pumni până a lăsat-o inconştientă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. Din păcate, ulterior a decedat.

Daniel Marian Stratulat a fost trimis în judecată pe 20.03.2020, la Tribunalul Constanța.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ar baga cineva lama in tine obositule, vezi tu
0
0
5 ani???Cred ca glumiti! Si sechestru pe bunuri care nu sunt.Ca sa recuperezi suma de 130 000 de euro trebuie sa ai o viluta,masina de un brand renumit,poate tablouri,lingouri....nu gunoaie din herghelie. O fi sponsorizat de cineva ca altfel nu se explica.Fratilor,astea sunt povesti din alta lume.
0
0
5 ani pentru OMOR CALIFICAT ? ? ? IN NICI O TARA DIN LUME, nu ar fi scapat cu mai putin de 20-25 de ani de PUSCARIE sau PEDEAPSA CAPITALA !!! In romania " educata ", UCIGASII, CRIMINALII si PEDOFILII au LIBERATE TOTALA !!!
0
0
5 ani? pana si la un furt se da mai mult. Stiti ce determina astfel de sentinte? ii determina si pe altii sa faca asa, adica omori pe cineva pe care ai nevaz, stai 5 ani la racoare si gata, mare lucru, doar 5 ani, o nimica toata
0
1
no..acum ...mai smecheras de cartier sa te vad..ti ai distrus toata vaiata , boratura ...ai omorat un om ...boule ... iar mamicuta ta mai bine te avorta ...cacat la gard ce te afli
1
1
5 years for murder what a fucking joke
4
1
Borrat ca toate ciorile
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367