REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

E la 'modă' în Constanța: bărbații își agresează soțiile! A intervenit Poliția

E la 'modă' în Constanța: bărbații își agresează soțiile! A intervenit Poliția

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:52 295

Oamenii legii din Constanța au intervenit, în seara de 3 septembrie la două cazuri de violență în familie, fiind vorba de bărbați care și-au agresat soțiile. În cauze au fost întocmite dosare penale.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova, la data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 19.20, au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un vecin ar fi provocat scandal în locuința acestuia din localitatea Hârșova, județul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 22 de ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că la domiciliul său ar avea loc un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cersesc toata ziulica bani. dupa ce le bati se indulcesc nu mai tipa...
0
1
Pai au uitat cum sa stea in ghete .
1
1
toate cordaciunile s-au invatat , ordin de protectie . la produs pe varianta
3
3
Intelegeti ma prostilor ca bataia nu face decat o femeie mai buna,daca nu te mai intelegi divortezi daca esti casatorit daca nu o lasi pur si simplu.
2
3
Emanciparile femeilor a depasit orice limite. Din cand in cand cineva le readuce la realitate.
3
4
Ele stau pe fb cu godarlanii si barbatii muncesc sa le puna unghii gene si sprancene normal ca trebuie altoite iar alea care umbla cu juma de cur gol pe strada trebuie violate ca de aia umbla asa nu sa o vada barbatu. Trebuie date niste legi in acest sens.
3
5
Esti prost ca pula
7
1
Rupt gura si muianu la toate , cum ajung acasa incepe sa turuie ca un tractor , In mortii matii am muncit 14 ore zi , mai taci in gatu matii din gura javrao ! dk nu aveam copii o transam
4
10
trebue dat in gura ca la coasa ,,e rea de gura ,,dai in gura ,,e rea de fund ,,dai la fund..
4
10
Daca barbatii nu ne mai fot si ne ducem la altii pe blat ei isi da seama dar nu au dovezi. Ca sa nu se simta injositi ne da bataie pe motive inventate.
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272