REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

E oficial! Constantinescu nu mai este președintele ANPC. Cine îi ia locul?!

E oficial! Constantinescu nu mai este președintele ANPC. Cine îi ia locul?!

Mirela PASCAL 22 aprilie 2024 | 22:28 1346

Este oficial! Horia Constantinescu nu mai este președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor pentru a candida la Primăria municipiului Constanța. Marcel Ciolacu a semnat decizia de eliberare din funcție!

E oficial! Constantinescu nu mai este presedintele ANPC. Cine ii ia locul?!Horia Constantinescu

Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie a.c., cererea de demisie din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).  Demisia intră în vigoare începând cu data de 25 aprilie 2024, după ce premierul Marcel Ciolacu a semnat eliberarea sa din funcție.
E oficial! Constantinescu nu mai este presedintele ANPC. Cine ii ia locul?!

În locul lui Horia Constantinescu a fost numit Sebastian Ioan Hotca, vicepreședintele ANPC. Hotca este licenţiat în ştiinţe juridice, specializarea drept,  la Universitatea „ Babeş Bolay” din Cluj Napoca şi a activat în cadrul Baroului Satu Mare.

Decizia vine în contextul înscrierii în cursa pentru funcția de primar al municipiului Constanța.  „Astăzi am încheiat un episod important pentru întreaga mea carieră la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Cu sprijinul unei echipe politice puternice m-am înscris în cursa pentru Primăria Constanța. În funcția de președinte am dovedit cu prisosință că se pot face lucruri bune pentru cetățeni la nivel național. Este momentul să arăt că și pentru orașul nostru se poate face exact ceea ce trebuie”, a transmis Horia Constantinescu.  Vă reamintim, Horia Constantinescu a început actualul mandat în funcția de președinte al ANPC în ianuarie 2022.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
#ELVISEAZA
1
0
#ELNUDOARME
1
0
tot angajat este dar acum e la partid
5
0
Parca o faceti intentionat,ca sa nu castigati alegerile locale ! Cu astfel de candidati....esecul este garantat !
6
1
Iar a inceput asta sa se laude singur,lasa mai Horia ca"cine munceshte lumea te vede"cum spunea marele ganditor roman Gh.Hagi si oricum mai mult te lauzi ca ai muncit decat ai muncit pe bune,cine vrea sa te voteze treaba lor dar eu nu votez un membru la famigliei Adrian Nastase.
5
0
Doar BUNUL DUMNEZEU ne mai scăpa de grupurile de interese
7
0
Sa speram ca din iunie isi vede de afaceri si nu se intoarce iar:))
6
0
te lucreaza la greu Dumitrache , dede perodin si Felix. Ei vor sa iasa Mitroi si Chitac ca au promise combinatii pe persona fizica, ii doare in c*r de partid, oras si in general de toti. Vino maine la casa de cultura la Congresul curului cu Marcel Ciolacu si te votam toti psd-istii presedinte, sa scapam o data de ordinarii astia. Dar supriza, nici tu nu ai sustinere cum ti-au promis cei de la Bucuresti. In conditiilr astea noi nu mai iesim pe strazi in campanie electorala sa vedem cum te certi cu Dumitrache ca la usa cortului. Vrei puterea, ia-o cu forta, vino maine cu Bucurestiul, surpriza peste ei ca lui Dumitrache ii este frica de Ciolacu, el o arde doar cu Bombonel, deci slabutz
7
1
Ce bine imi pare c-ai luat tzeapa!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272