REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

E OFICIAL! Petrică Miu este noul șef al Inspectoratului Școlar Constanța

E OFICIAL! Petrică Miu este noul șef al Inspectoratului Școlar Constanța

Replica API 5 septembrie 2017 | 00:00 793

Petrică Miu a fost numit, începând de astăzi, inspector școlar general la Inspectoratul Județean Școlar Constanța. Acesta ne-a declarat că a primit ordinul de ministru ieri după-amiază. „Sunt deja la birou. Școala începe luni, le preluăm din mers. Mâine este testul pentru suplinitori, pe 8 septembrie are loc repartiția, inspectorii școlari sunt la consfătuiri cu profesorii de la clasele a V-a. De mâine trebuie să văd situația posturilor, directorilor, a școlilor”, ne-a declarat Petrică Miu, subliniind că prioritatea sa în acest moment este buna desfășurare a începutului de an școlar.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi este rusine ca sunt profesor cu diploma de licenta si grade didactice la fel ca cei care comenteaza pe aici! Asta e vocabularul specific cadrelor didactice? Nici eu nu_l simpatizez pe Miu pentru ca e om politic,nu om al scolii,dar nu ma apuc s injur. Asta e Romania votata cu ,,matul,, ! De ce va mirati? Iar voi ,cei cei care va revoltati,va rog sa luati atitudine publica! Nu mai fiti lasi!
5
2
Felicitari domnule Miu!
4
5
Felicitari! Trebuia un barbat sa sparga cuibul de viespi!
8
12
Ce face pad cogealac ca ramane fara presedinte ori il inroleaza pe macavei in psd si-l fac si presedinte ca nu iese fum fara foc nu degeaba a tras doctorita sforile palas iar ramane de gaina macavei presedinte si ursa vice la psd
9
1
Mai fetelor, daca Popescu va refuzat inaeamna ca are stacheta prea sus si prea mare sau voi sunteti foarte urate si cam proaste. Comentariile astea sunt ale unor curve proaste. MIULE, esti un taranoi prost cum erai pe vremuri la PNTCD. PROSTULE.
9
5
Sunt asa fericita ca a iesit petrica si o sa facem iar cooperativa pentru bac si titularizari. O avem si pe irinela in echipa. Rupem tot.
11
2
Sa ii dau la cioc ca eu voiam.....
4
1
Ce muie de taranoi sadea..!Cu fata asta ai pacalit parintii pe care iai muls de multi bani pt examane.. Esti taticul la primul BAC...aI GRIJA JIGODEL CA POATE II LOCUL LUI BORCEA LA POARTA ALBA..! l CE FATA DE HUSEN SI HOT AI, E O MARE PROBLEMA !MAI ALES CA O SA TE ACOPERI DE PROASTE LA ISJ...! CE DOAR AI OBLIGATII ! LA SA INVATAMANT, ASA INSPECTOR ! SPAGAR, HOT SI INCOMPETENT ! ITI SCLIPESC OCHISORII AIA MICI DE PORC DOAR DUPA EUROI, MEDIOCRULE....!
10
8
Nota 200.Un om drosebit .O decizie buna a PSD.
12
17
Iar l-a adus PSD pe taranul asta in functia de inspector general? Verificati cata spaga s-a dat la liceele din mediul rural, din zona in care s-a nascut taranul asta, pentru ca elevii sa termine 12 clase si sa ia si BAC-ul.
14
10
Raducu Popescu sa taca dracu din gura , spagar care a luat bani de la directori si primari
13
8
Praf, pulbere si tot asa
7
2
Adica PSD-ul a ignorat total limbile calicului, numindu-l pe Miu? Jenant! Numai Raducu stie cate cerculete maro i-a suportat nasucul in glorioasa sa cariera.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367