REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

E oficial: Soceanu, candidatul PNL la Primăria Techirghiol

E oficial: Soceanu, candidatul PNL la Primăria Techirghiol

Replica API 1 februarie 2016 | 10:53 1666

Cârcotaşii acuză că a fost încălcat statutul partidului

Cârcotaşii acuză că a fost încălcat statutul partidului

Iulian Constantin Soceanu - dreapta

Viceprimarul cu atribuţii de primar al localităţii Techirghiol, Iulian Soceanu, este candidatul PNL la alegerile locale. Anunţul a fost făcut de secretarul general al PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, în cadrul unei conferinţe de presă organizată duminică, 31 ianuarie, la sediul formaţiunii politice. Imediat după conferinţă, au apărut şi primele reacţii ale nemulţumiţilor, care au acuzat că astfel se încalcă statutul partidului. Una peste alta, se pare că Soceanu ar avea cele mai mari şanse la Primăria Techirghiol aşa că... ce mai contează nişte „chichiţe”?

Iulian Soceanu, în vârstă de 40 de ani, a revenit în PNL, după ce un an de zile a activat ca şi independent, după ce, în 2014, a părăsit formaţiunea în urma unor opinii diferite cu ceilalţi membri. Duminică, Soceanu a fost anunţat de PNL Constanţa drept candidatul din partea partidului, la primăria localităţii, dar şi preşedintele formaţiunii politice, filiala Techirghiol. „Sunt onorat să fiu candidat la primărie. Azi, revin în PNL, după un an de zile, după ce un an am fost independent. Am plecat din partid în 2014, pe Ordonanţa 55, pentru că au fost nişte opinii în interiorul organizaţiei. Mă bucur că revin în familia din care, la un moment dat, am făcut parte. Am rămas apropiat de organizaţia judeţeană, chiar dacă am plecat”, a spus Soceanu. „Am reuşit finalizarea într-un timp scurt, în două luni, a două proiecte, să aduc lucrările începute în oraş, de la 40 %, ca şi procente, la 80%. Încă nu s-au finalizat, dar avem garanţia că vor fi finalizate. Proiectele mele vor fi strict pe infrastructură care este suferindă, la momentula cesta, dar şi în ceea ce priveşte reabilitarea şcolii din localitate. Sper să am sprijinul colegilor din consiliu“, a adăugat Soceanu. Acesta a ţinut să precizeze că PNL-ul reprezintă majoritatea în Consiliul Local, aşa că nu-şi face prea mari griji că ar putea să îi pună piedici colegii consilieri: „Suntem 9. 3 suntem, de azi, în PNL, iar restul sunt independenţi. Marius Săileanu şi Dănuţ Pucichi, şi ei independenţi, s-au înscris în PNL”.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272