REPLICA ONLINE CONSTANTA

0.7° Constanța Sâm., 9 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6572
0.7° Constanța Sâmbătă, 9 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6572

Ea e angajata Jandarmeriei, prinsă cu droguri în poșetă

Ea e angajata Jandarmeriei, prinsă cu droguri în poșetă

Ana Maria LIPAN 21 noiembrie 2023 | 10:56 6375

O angajată la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ) și care, timp de două luni, a îndeplinit și funcția de purtător de cuvânt al instituției, a fost prinsă de polițiștii Secției 18, zilele trecute, în zona palatului Bragadiru din Capitală cu mai multe pliculețe de praf alb, despre care se presupune că ar fi cocaină. Jandarmeria susține că a fost dispusă o comisie de control care să verifice conduita profesională a angajatei, cât și raporturile de muncă cu ceilalți colegi.

Ea e angajata Jandarmeriei, prinsa cu droguri in posetaAngajata prinsă cu droguri

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public legate de femeia jandarm prinsă având asupra sa substanțe interzise la deținere, Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei face următoarele precizări:

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgență ca o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduita profesională a ofițerului, de raporturile de muncă cu ceilalți angajați ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica proactiv dacă au existat indicii care ar fi putut arăta un comportament care nu este in concordanță cu conduita și statutul unui cadru militar. De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile.

La acest moment, ofițerul beneficiază de consiliere psihologică din partea specialiștilor din cadrul unității. În prezent cazul este preluat de reprezentanții BCCO București, în vederea continuării cercetărilor. Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare. Din păcate, în ciuda eforturilor conjugate ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a eradica această situație, acest moment ne arată că inclusiv cei care sunt în poziții de autoritate și responsabilitate, nu sunt imuni la provocările și ispitele societății.

De asemenea, este important să subliniem că Ministerul Afacerilor Interne are capacitatea de a identifica și aborda aceste cazuri, chiar și atunci când implică membri ai propriilor structuri. Asta demonstrează angajamentul Ministerului pentru integritate și respectarea legii, indiferent de rangul sau poziția persoanei implicate.

Este esențial, totodată, să se respecte confidențialitatea și drepturile individuale ale persoanei implicate și dreptul acesteia la prezumția de nevinovăție, până la dovedirea în instanță a vinovăției sau nevinovăției sale. Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate”, transmite Jandarmeria, într-un comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Afara din jandarmerie și la pușcărie...
1
0
Ce aveti ma cu purtatoarele de cuvant? Habar nu aveti ce grea si pretentioasa e meseria asta...nu poti ocupa postul decat daca le ai cu limbile bine de tot...si nu doar la sef...prafurile sunt doar pentru dezinfectie/
2
0
Acum trebuie sa dea pasaruna si la judecator.
2
0
Nu este imposibil ca politista , sa fie dealer sub acoperire si in acelasi timp, chiar consumator al prafurilor albe! Nu se stie daca va face puscarie sau va plati o amenda penala! Este posibil sa ramana in aceleasi structuri, cu aceeasi misiune! Problema este ca trebuie sa mearga la o clinica medicala!
1
0
Ce sa ne mai mire astfel de specimene ...ASA e la noi ...asta e prinsa cu faina ,una pe la Moldova care fura toale din magazin...alta raie care o ardea cu infractorul pe care trebuia sa l verifice acasa ...Un sistem bolnav,corupt .
5
0
Nu-i rea. Merge o tură.
4
0
Alina d***a Petra din politia locala constanta!!! va rog frumos sa va interesati mai mult despre ce spagi ia si ce swbstamte detine!!!! aloooooo DGA U DORMI??????faceti curatenie
3
0
Retras dreptul de a profesa pe viata.
4
1
veniți la Mangalia, pute rutiera a jeggguri , vedeți de mașini de lux ce vile au
13
1
SI LA AGENTIA DE MEDIU DIN CONSTANTA JURISTA E O CURVISTINA NOTORIE CARE SI-O TRAGE DIN GREU LA BIROU SI PE UNDE APUCA CU p**a BELITA DE t***r CARE E INSURAT SI CU COPII. DAR CU BANII FARA NUMAR DIN SPAGI POTI CUMPARA ORICE...
30
2
Femei cluburi plăceri hai si putina cocaină
11
1
Zici ca e dama de companie
23
5
La fel e peste tot la stat. Sa dea domnu sa fie singurul caz din tara. Astia sunt angajatii din sursa externa pe pile in administratii. Minim 70 la suta.
12
3
Relațiile cu colegii erau multe și.. bune bune de tot. Adică totale
12
3
O curvistina, sub acoperire!
18
3
Purtătoarele de cuvânt sunt puse după pofta inimii...ca și secretarele din orice alt domeniu...doar nu ești fraier ca șef sa nu alegi..daca ai de unde
18
3
ANGAJATA JANDARMERIEI ROMANE ???
19
4
O su fi împreună cu jarteaua din jandarmeria plmele
13
3
daca nu o reclamau colegii, nu era urmarita si se organiza flagrantul nu se afla niciodata; la stiri s-a spus ca colegii o banuiau de prostitutie dar erau doar zvonuri; are facultatea de drept; drogurile au inundat tara si consumul a explodat asa ca un consumator in plus prins nu insemna nimic; ramane eterna intrebare unde sunt marii traficanti dar cu o politie si justie dezorganizate, puternic diminuate si aproape disfunctionale si intr-o tara puternic corupta incepand cu conducerile partidelor nu ar trebui sa ne mire ca nu s-a prins nici un mare traficant si nici nu se va prinde mult timp de acum incolo
26
1
Și așa sunteți degeaba.Nu mai tine cu javrele că o su fi frumos până la cotor
9
2
Tragea pe nas faina, ca sa aiba succes in misiuni !
21
2
Și dosar penal
23
1
Ce fata de goarna de centura Frankfurt are :))))
22
2
asa moace ,asa caractere ....
24
1
Ba' baiatule, tu esti p***t ca noaptea. Esti retardat! Nu mai deschide gura ca esti atat de p***t incat nu credeam ca poate exista o asemenea persoana. Idiotu' dracu!
16
7
S-au finalizat actiunile de denigrare ale Politiei Romane iar acum se incepe denigrarea Jandarmeriei! Foarte bine,peste putina vreme ne vom mira cand vom lua cate un par in cap pe strada si nu vom mai avea cine sa ne apere! Facem campanie negativa institutiilor de ordine publica si promovam nimicurile!
5
36
Nu este vinovata ea ca lucreaza la MAI!Vinovati sunt cei care angajeaza astfel de specimene,pentru varii beneficii!Romania inca este condusa de fosti securisti,care la randul lor ii corup pe cei ce vin din urma!Greu vom scapa,daca vom scapa vreodata…
41
2
Era jandarmerita -MUYENGITzA
25
1
Are fata de moista, bai cine tot angajeaza japite dastea prin jandarmerie. Trimisa inapoi la s**t
37
1
Deci unde sunt traficantii si de ce nu sunt vanati si prinsi?
28
1
Botox, manele, prafuri, nimic nou.E plina lumea.
46
0
Voi chiar credeți că ea era angajata pe post de jandarmeriță? Poate doar avea rol de jandarmeriță
32
1
Nu arată rău....
16
5
Parca era un proiect pt verificarea polițiștilor, militarilor la întrare în serviciu de consum alcool sau " altceva".. acum trebui depus amendament sa se verifice și mașinile personale, bagaje și casa !!! Asta ar trebui și la primari, medici, clasa politică, profesori, pt a nu fi discriminare.
37
5

REPLICA

LOTO

6/49
2414717414
5/49
442464507-12-20235 6 3 1 6 1 0
joker
3431514362