REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ea este Ana, femeia omorâtă de o haită de câini

Ea este Ana, femeia omorâtă de o haită de câini

Victor ROTARU 21 ianuarie 2023 | 17:11 1671

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă, în această dimineaţă, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Ea este Ana, femeia omorata de o haita de caini

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător şi în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. La acea vreme, tânăra a reuşit să scape cu viaţă, chiar dacă a fost transportată de urgenţă la spital.

În această dimineaţă, Ana a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini.

Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

"O veste tragica, din pacate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa castige in fata destinul Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte", a fost mesajul de adio lăsat pe Facebook de un prieten.

De asemenea, echipa sportivă la care Ana era membră a postat un mesaj de condoleanţe pe aceeaşi reţea de socializare.

"Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceeași câini (se pare).....Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoastere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat cateva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont Bucuresti, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In mod normal vinovat de Moartea Anei Oros Dabaran cea ciuruita de vie de Caini Maidanezi saptanana trecuta!! Este prostul primar al Capitalei Nicusor Dan !! Ar trebui sa ii se ceara Demisia Lui din Functie!! Ca Nu e in Stare sa ordone Echipei asap Cu hingheri sa captureze Caini Maidanezi cei care ia ciuruit viata Anei Oros Dabaran si sa ii eutanasieze si sa ii duca in Centre de Caini!!
1
0
Ce Cauta Ana Oros Dabaran in acel Camp din lacul Morii ? De dimineata Fara Sa stie ca o va paste un Pericol sa fie omorata de Maidanezi ? Unde ia fost capul in Nori? Putea sa fie Putin mai atenta !! Si sa se fereasca de aceea zona periculoasa!! Asta e!! Odihneasca-se in pace!! Iar aceei caini Maidanezi care a ciuruito de vie pe Ana Oros Dabaran ar trebui prinsi de Protectia animalelor si Eutanasiati si duşi la Centre de Caini!! Sa ii vindece ochi rosii a cainilor Maidanezi Eutanasiati!! Ca Caini Maidanezi cu Ochi rosii sunt Foarte Periculosi stai departe de ei vreo 8 m!! Asta daca tii la viata ta pretioasa!! Nu ii intarata cu Marşi la ei Caini Maidanezi ca te va omora pe loc mai ales cu cei ochii rosi is Periculosi!! Stai departe de ei!!
1
0
Unde sunt activistii pentru drepturile animalelor? Daca avea ceva asupra ei sa se apere, sigur se auzeau voci pentru saracii patrupezi hraniti pe la colturi. Dumnezeu sa o aiba in paza!
1
0
Nu pricep...Cum sa te duci sa alergi ot în zona unde ai mai fost sfâșiată de câini?Cum vine treaba asta?
5
0
pe bune acu, sti ca te-au rupt cainii in zona aia si tot acolo te duci sa alergi? Pacat.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212