REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ea este fata de 19 ani care a murit în accidentul produs de iubitul drogat

Ea este fata de 19 ani care a murit în accidentul produs de iubitul drogat

Mirela PASCAL 27 decembrie 2022 | 16:29 8916

Tragedie cumplită chiar în ziua de Crăciun!  Ioana, o tânără de 19 ani, a murit în accidentul care a avut loc pe o şosea din nordul Capitalei.

La volan se afla un tânăr de 18 ani care conducea pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Autoturismul a intrat într-un stâlp, iar a apoi ricoșat în alte două autoturisme parcate. Polițiștii care au ajuns imediat la fața locului au constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice, dar ar fi fost drogat.

Familia Ioanei, devastată de durere

Ioana se afla pe scaunul din dreapta, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Familia tinerei este devastată de durere, iar mama Ioanei nu înțelege ce s-a întâmplat. „E absurd ce fac oamenii când li se împietrește sufletul… Dar nu mai contează. Ioana noastră nu mai este. Rugați-vă pentru sufletul ei frumos și cald”, a spus femeia cu ultimele puteri.  

  Şi mătuşa fetei este distrusă de supărare: „Cei 5 copii ai familiei. Au rămas doar 4. Ioana, plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți. Drum lin și fericire veșnică, copil frumos!” Vestea morții Ioanei a fost un șoc pentru apropiații Ioanei, care au transmis condoleanțe familiei, scrie romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentarii in necunostinta de cauza. imi pare rau dar suntem bolnavi de rautate.
2
2
Cluburile in care se trage pe nas roiesc de c***e...de acolo fiecare golan drogat, baut , pleaca cu cate o c***a , doua , trei , dupa posibilitati ! Cate o data se termina p***t....
5
3
secretara la primarie cernavoda - si eu m- am spart de mica cu un mos de-o seama cu bunicu , dupa ce l-am ingropat am stricat casa altuia mai mic cu 25 de ani care insa are multa greata cand ma vede !
6
3
ce pproasta! a racorit.o drogatul!
1
7
Sa ne băgăm poolile în tine pana mori bai Rica gaurica
4
5
relatia dintre liberul arbitru si determinism este inca puternic dezbatuta in stiinta si filosofia de azi si parerile sunt impartite, ambele parti aducand dovezi puternice in favoarea lor; se pare totusi ca adeptii determinismului au castigat ceva teren in fata celorlalti; asa ca este normal ca si noi sa avem pareri diferite
2
11
Pustoaicele astea se vand pe bani de mici pe sugardaters.ro Se inhaiteaza intre ele sa castige 100 euro pe noapte. Curvulite de mici. O sa ajunga actrite porno. Astia pustanii le impart intre ei de la 17 ani.
11
4
Părinții nu au tinut-o acasă și umbla cu drogați care au omorat-o. Educație deficitara. Cimitirele sunt pline de tineri care au murit că prostii.
25
5
Mai lăsați -o cu politicienii...Daca ai minte și ești cu picioarele pe pământ îți vezi de treabă ta și nu te baga la figuranți...Cum spune proverbul...mai bine sarac cu capul pe pernă decât dintr-o data bogat și băgat în pământ.
26
2
la 19 ani se presupune ca ai discernamant si capacitate mintala de a diferentia binele de rau . daca la varsta aia alegi sa te urci in masina cu un drogat terminat inseamna ca ti meriti soarta
33
8
In primul rand politicienii din ultimii 32 de ani au impus modelul de agresivitate, inconstienta si nesimtire ca standard in societate si ca o consecinta o parte destul de mare a tinerilor abandonati de indiferenta si nedreptatile revoltatoare create de politicieni a adoptat automat un comportament agresiv si inconstient copiat de la politicieni si o parte a societatii create de ei; din cauza lor si a legilor rutiere mult prea blande si p***t facute date de ei suntem pe primul loc la accidente rutiere in ue; drame ca asta au devenit normale azi
9
14
Sanatate multa...asa se intampla cand vrei iubit cu bani si figurant. O mai bele.sti din cand in cand.
34
5
Pai na.. Cu un baiat normal, fara fitze si basini, ce-si si-ar fi vazut de viata lui, nu a vrut sa fie. Si-a ales un drogalau ca asa e cool acu. Du-te-n pwlm de p******a atunci. Ce ai cautat ai gasit. Baietii normali va stau in gat.
42
6
Așa este când tinerii care cu părinți cu pobilitati se sparg in figuri cu alcoolul și drogurile.Eu nu mă urcam in mașină cu acest zdruncinat din laba drogat.
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218