REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ecaterina Andronescu, DEMISĂ de la ministerul Educaţiei!

Ecaterina Andronescu, DEMISĂ de la ministerul Educaţiei!

Replica API 3 august 2019 | 00:42 294

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, pe Facebook, că a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu! Conducerea Ministerului Educaţiei va fi preluată de Valer-Daniel Breaz, a mai precizat premierul, într-o postare pe Facebook.

„Am decis să o demit astăzi (vineri, 2 august - n.r.) pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii“, a precizat Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tupeul de a candida la prezindentiale. Numai dancila se vede presedinte .
4
0
Cel mai bun pt aceasta functie e nea Moga. In 6 zile da cu educatia de pamant si o calca in picioare. Apoi suflecat la maini trece la treaba..mare.
4
0
Domnul care asigura interimatul ,poate face o greseala urcandu-se intr-o masina straina, cea a Educatiei
8
0
Asa este,si fara rusine mai declara printre multe alte tampenii ca ea " Nu a facut lucruri gresite"...
4
2
mamaie, cat naiba mai vrei mata sa papi banii statului! Ajunge, nu vezi cat-ti tremura buzele, obrazul, nu mai legi doua vorbe ...si mata vrei in fruntea statului! Vezi-ti de colive de parastase..delea...delea..ca nu mai ai mult! Lasa lumea vie sa-si faca viitorul ca mata esti la apus...de soare!
2
4
E simplu. Inculta Dancila i-a traso profesoarei Andronescu. Asta e Romania de azi. O imagine clara a incompetentei . Nu ca androneasca ar fi cine stie ce politician dar e mare distanta pana la Dancila cea de jos "ca cultura". Oricum Dancila nu prinde turul 2 nu votam astfel de panarame .
12
0
Nu stie ce sa faca sa o placa lumea. Nici gand
2
0
De cand astept momentul asta...Nu cred ca cine o va inlocui va fi mai cu picioarele pe pamant dar la cat a sucit femeia asta mintile a sute de mii de copii ,nu-mi doresc sa-i mai aud numele ori sa-i mai vad fatza vreodata...
8
0
pentru toti pesedicii de mai jos, batuti in cap si incapabili sa intelega o fraza daca contine mai mult de 5-6 cuvinte. Afirmatia ca nu trebuie sa te urci in masina unui necunoscut este FOARTE CORECTA, dar atunci cand o faci in contextul discutiei referitoare la ororile din Caracal, practic afirmi ca sarmanele copile sunt vinovate ptr cele intamplate. Acum pricepeti ceea ce pana si vaca absoluta a priceput? Cu toate ca am dubii ca s-a prins singura si nu i-a 'suflat' cineva.
11
3
Miam luat mooie. Ce ma fac fetelor. Vine muiu si oar ma muieste.
1
0
Hai Catrino si ne-arata , ce mai BREAZa erai odata ! O demitere demult gandita si un motiv pueril !
4
4
Il propun pentru post pe Nea Nicu Moga, educatia lipsindu-i cu desavarsire.
15
0
normal , Abramburica nu are ce cauta in minister, e deja o baba depasita .Bravo d-na Dancila , i-ai tras-o
5
9
Ce ai facut abramburico? Te-ai pisat contra vantului?
11
1
A suparat clientela politica a psd pentru ca: 1. a dat interdictia de a profesa un an in invatamant la canditatii care au obtinut sub 5 la titularizare sau au iesit din examen, adica au renuntat; 2. a refuzat amanarea inceperii anului scolar; 3. facea parte din garda veche a psd-ului si era un posibil candidat la prezidentiale ... etc ...
24
7
ca de obicei partidul pupaciosilor de buci a dat cu cine nu trebuie de pamant. Odata a spus si muierea aia ceva adevarat, si ce sa vezi, sefa ei incurajeaza contrariul. niciodata copile nu te urca in masina unui strain. Si asa este, parintii trebuie sa le bage asta in cap, sa nu se lase pipaiti, atinsi, si sa nu intre in masina unui strain. Bravo Ecaterina, pleci cu capul sus!
10
17
bine ca a demiso pe individa
18
12
Pare mai degraba o reactie la refuzul de a muta inceperea anului scolar.
26
3
Nu plang eu de dorul Ecaterinei Andronescu, dar nici nu inteleg gestul lui Dancila. Am revazut declaratia deja fostului ministru al Educatiei si nu gasesc nimic scandalos in ea. In principiu, tot ce a spus este just. In schimb, in felul asta, in curand, Dancila va ramane singura in Palatul Victoria. Reactioneaza intempestiv, haotic, ca o gaina fara cap. N-o vad bine....Vom vedea...
34
6
In sfarsit! Pentru asta jos palaria pt d-na Dancila !Sper sa urmeze si o reorganizare a sistemului de invatamant in mare derapaj in acest moment.
22
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272