REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Echipa finală a negociatorilor pe care PNL îi trimite pentru formarea Guvernului

Echipa finală a negociatorilor pe care PNL îi trimite pentru formarea Guvernului

Replica API 12 decembrie 2020 | 00:02 1844

PNL, USR PLUS și UDMR încep sâmbătă negocierile pentru formarea unei coaliții de guvernare care să agreeze un program comun de guvernare și să-și împartă funcțiile din Guvern și din Parlament. Liberalii vor avea trei echipe de negociere, centrul de greutate fiind pe funcțiile guvernamentale (ministere, secretari de stat, agenții), scrie stiripesurse.ro.

Lista finală a persoanelor care vor negocia din partea PNL:

1. Echipa de negociere a funcțiilor din Guvern: Ludovic Orban (lider PNL), Florin Cîțu (propunerea de premier), Rareș Bogdan (prim-vicepreședinte PNL), Robert Sighiartău (secretar general PNL)

2. Echipa de negociere a programului de guvernare: Ionel Dancă (șeful Cancelariei premierului), Cristian Bușoi (europarlamentar), Siegfried Mureșan (europarlamentar), Tănase Stamule (consilierul premierului)

3. Echipa de negociere a funcțiilor din Parlament: Alina Gorghiu (senator), Florin Roman (liderul deputatilor PNL), Raluca Turcan (prim-vicepresedinte PNL), Daniel Fenechiu (liderul senatorilor PNL), Laurențiu Leoreanu (deputat)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca PNL CONSTANTA vrea sa arate ca a inteles crva din aceste alegeri sa-l dea afara pbsnias, inainte de a i se valida mandatul. Atunci constantenii se vor intoarce in numar covarsitor spre PNL.
2
2
astia vand pielea ursului din padure, niciodata in istorie nu s-a impartit ciolanul inainte de consultarile oficiale de la presedintie. Ce mi-ar place sa aiba surpriza sa le fie trantit din prima in parlament guvernul asta de adunatura de hiene...
2
0
Trebuia cooptat si Mircea Banias in echipa de negociatori, el cunoaste absolut toate partidele, doar a trecut prin ele.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272