REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Echipa lui Daniel Constantin votează Guvernul

Echipa lui Daniel Constantin votează Guvernul

Replica API 4 noiembrie 2019 | 00:01 256

Mircea Banias, Daniel Constantin

Negocieri la sânge, duminică seara, pentru votul de luni, 4 noiembrie! Ludovic Orban spune că are toate şansele să treacă noul guvern.

„Suntem încrezători în ciuda boicotului rușinos al PSD. E un mod urât de a ieși din scenă. În ciuda boicotului PSD am încredere că vom reuși mâine să dăm un guvern legitim, responsabil, care să se apuce de treabă din prima zi”, a declarat Ludovic Orban, la sediul central al partidului.

PNL a negociat cu parlamentari din alte partide pentru o majoritate de 233 de voturi necesare învestiturii Guvernului.

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat că nu va vota pentru Guvernul Ludovic Orban, numai că partenerul acestuia, Daniel Constantin, ar urma să voteze “pentru”. Cotidianul “Replica” de Constanţa a aflat de la surse din rândul negociatorilor PNL că Daniel Constantin şi toţi cei care au intrat în Pro Romania pe filiera fostului Partid Conservator vor vota învestirea. Vorbim despre 6 parlamentari, între care şi Mircea Banias.

Contactat de “Replica” de Constanţa, deputatul Mircea Banias, care anterior declarase că NU votează Guvernul Ludovic Orban, a precizat că… nu ştie! “Văd mâine (luni – n.r.), în funcţie de ce se discută cu colegii şi ce decizie iau şi aceştia”.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua curve politice si Constantin si Banias. Jeguri de oameni
7
0
Biste panarame de oameni, sper sa nu ii mai ia nimeni de la nici un partid. Niste tradarori de mame
6
0
Copilu lui Voiculescu ,,Varanu ,,El ia dat muuuuuuue.
1
0
a produs ma - ta in weekend ? de ce nu vii sa ne intalnim, sa discutam ?
1
2
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
6
5
Daca se voteaza guvernul Orban tara intra in moarte clinica pana la anul nou. Vorbesc tehnic nu politic. Transformarea a 27 de ministere in 16 ministere este un proces cu o durata minima de 3-6 luni, proiectul de buget este pt 27 de ministere schimbarea acestuia se va face cel mai repede pana in Aprilie iar in mai sunt alegerile locale, rectificare bugetara in acest an este practic imposibil de facut sunt numai cateva probleme insurmontabile.
8
4
B anias- este o alta "cu va politica" - Cand voteaza, cand nu.
18
2
Constantin asta, e mai tradator si decat Tariceanu. Ba cu PSD ba cu PNL ba cu alde ba cu pro. E un politician de tip curvete periculos si nepasator pentru oameni. Oameni care voteaza sperand la mai bine. .. vise
17
2
Curvele masculine
16
2
fara BOZGORI ;a guvernare
11
3
Asta e din seria DE PROSTIT PROSTII. Aici e tot mana lui Ponta. Ca sa nu se dezica si, in acelasi timp, sa faca si pe plac celor ce au dat jos guvernul PSD, il baga in fata pe tradatorul Daniel Constantin. Rezultatul asteptat? Noul guvern este investit, Orban scapa de somaj, Ponta isi face jocul, tinandu-se totusi de cuvant prin aceea ca nu va vota si toata lumea va fi multumita. Dar la romani, se gandeste cineva?
15
2
Curvasareala politica de ultima speta, domeniu in care cameleonul Banias e expert.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212