REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Echipaj de Poliție, OPRIT în TRAFIC de un individ! S-a lăsat cu AMENINȚĂRI: 'Ești pe listă..'

Echipaj de Poliție, OPRIT în TRAFIC de un individ! S-a lăsat cu AMENINȚĂRI: 'Ești pe listă..'

Replica API 24 august 2019 | 00:00 301

Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, dar decizia nu este definitivă, apelul fiind deja înregistrat, urmând a se judeca, la Curtea de Apel Constanța, pe 7.11.2019.

În fapt, la data de 6.03.2018, în jurul orelor 09.30, fiind în timpul serviciului, respectiv efectuând cercetări și investigații privind săvârșirea unei infracțiuni de distrugere, în timp ce se deplasau cu autospeciala din dotare într-o localitate din Tulcea, doi polițiști au fost abordați de către inculpatul V.M., care le-a făcut insistent semne să oprească. Acesta din urmă era însoțit de către numitul S.A., ambii fiind într-o stare avansată de ebrietate. Când cei doi agenți de poliție au oprit și au coborât din autospecială, potrivit rolii.ro, numitul V.M. a început să țipe, să-i adreseze injurii și să-l amenințe pe unul dintre oamenii legii, un agent, (te fac eu pe tine, dacă ești tare, hai să o facem, ești pe listă și tu...) , reproșându-i acestuia că îl sancționase contravențional pentru tăierea unui nuc fără a avea autorizația necesară. Dându- și seama că V.M. era băut, agentul de poliție, pentru a evita escaladarea stării conflictuale, s-a retras doi-trei pași, moment în care inculpatul a devenit ș i mai agresiv, a ridicat mâinile și a încleștat pumnii, repezindu-se către omul legii cu intenția de a-l lovi.. La gestul violent al inculpatului, agentul de poliție l-a somat de două ori să se oprească, totodată scoțând pe jumătate pistolul din toc. În acel moment a intervenit șeful de post, care l-a îndepărtat doi-trei metri pe V.M.. Acesta din urmă nu s-a liniștit, ci a continuat să-l amenințe pe agentul de poliție cu acte de violență, să-i adreseze injurii și să se îndrepte către acesta, fapt pentru care șeful de post a solicitat sprijinul unui echipaj al Poliției de Frontieră. Atunci, V.M. s-a calmat, iar când echipajul a ajuns la locul incidentului, inculpatul a renunțat definitiv la atitudinea agresivă și nu a mai adresat injurii și amenințări. A fost condus la Poliție, la audieri. Pe 14.01.2019 a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar pe 8.07.2019 a fost condamnat de către instanța de fond.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine i-a facut. Cum plm sa tai un nucul ala?
0
1
La puscarie cu prosti asa fac in societate idioti
4
1
Exact cum sa actionat la Caracal.Armamentul din dotare ar trebui sa il foloseasca impotriva fosilelor din ministerul de hoti pervesi si mincinosi m.a.i MUIE M A I
7
5
MOTOCICLISTI IMBECILI RETARDATI AMBALEAZA POCNITORILE CAND ARE CHEF NEURONUL LOR
11
1
CT 73 FWT ,amenintari in trafic cu cutite.
3
2
Beat,a atacat cu pumnii. Alcoolul l-a dezinhibat si l-a facut sa exprime ce gandeste de fapt cand e treaz. Da,romanii sunt suparati cand sunt prinsi la furat sau cand sunt sanctionati pentru nerespectarea legilor si in loc sa-si puna problema cum sa se indrepte,devin frustrati si agresivi.Daca nu fac abuzuri si doar aplica dur legile ,politistii sunt OK.Derbedeii merita si vanatai si chiar gloante in ei,deoarece noi meritam sa fim aparati,nu derbedeii si banditii.
14
3
Daca era un magistrat agresat, inculpatul, era considerat pericol public si primea ani grei de puscarie. Asa, pielea poolii. Hal de tara avem!
20
1
Foloseasca armamentu din dotare.
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108