REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Eduard Irimia îl face praf pe luptătorul care l-a bătut pe Mircea Badea: ‘Andreea Esca este următoarea victimă’

Eduard Irimia îl face praf pe luptătorul care l-a bătut pe Mircea Badea: ‘Andreea Esca este următoarea victimă’

Replica API 4 februarie 2019 | 00:02 723

Sâmbătă, Mircea Badea a fost bătut din nou de motociclistul-luptător Teodor „Tedi” Constantin. Cunoscutul promotor de K-1, Eduard Irimia, l-a desființat pe pagina de socializare pe Teodor Emanuel Constantin, conform bugetul.ro.

Irimia l-a ironizat pe „Tedi”, scriind că o să aibă ce povesti la nepoți, anume că l-a bătut de două ori pe Mircea Badea. Totodată, el a postat și o imagine cu „Tedi” Constantin, unde apare mesajul: „Teodor Emi amenință! Andreea Esca este următoarea victimă”.

„O sa aiba ce sa povesteasca la nepoti !!! “L-am batut de doua ori pe Mircea Badea”, a scris Irimia.

Totodată, Eduard Irimia a postat o filmare în care Teodor Constatin este făcut KO de către Mihai Vasile, într-o luptă de MMA.

„Cred ca nu ai inteles sensul mesajului meu! Exact asta am vrut sa spun, macar daca nu se bucura ca un copil care a castigat un concurs in curtea scolii !!!”, i-a mai spus Irimia unui utilizator de Facebook care îi scrisese pe pagină că „dacă bătea vreun campion veritabil avea ce povesti.Si Badea arogant”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum ma sa iei bataie odata si sa fii prost si a doua oara, nu inteleg, tre sa ai ceva cu tine ca altfel nu imi explic
1
0
Asta e badea el bate tot are patratele face spagatu ca Van Dame e un mare campion si lingau are jargon de cartier in vocabular e tare omu.
2
0
Cica badea participa luni la concursul de lins in cwr cu gadea si ursiu .bineinteles cwrul infractorului voiculescu dan
8
4
Acum Mircea Badea vrea o cursa de motociclete cu luptatorul
8
1
Dar ce a fost maica acolo ca era plin de matreata pe ring .am spalat de zor dar tot a ramas matreata pe ring.au luat ringu cu totu si tot curgea matreata. vai di mini..
8
1
Cata compasiune pentru o maimuta retardata!!! Ati uitat cum facea prostul asta de Badea in seara cand l-a provocat la bataie pe motociclist? ''In seara asta rupem oase'' este una dintre amenintarile jurnalistului de cacat de la latrina trei! Va aduceti aminte, pupincuristilor? Ei uite ca n-a fost asa si prostul de Badea a luat-o in bot de doua ori! Ce sa-i faci? Cand esti prost esti prost si mai trebuie s-o spui si in gura mare!
14
6
meciul asta se incadra perfect intr-o gala aranjata, pardon organizata de irimia
15
5
Inginere tu fa-ti treaba de ziarist la masuta ta ,nu te inhaita cu batausii,ai un copil de crescut!
12
3
Individ macinat de tot felul de complexe de inferioritate... nu vedeti ca majoritatea dintre semianalfabetii din scoli, probabil si cei pe care ii refuzau fetele, ajung batausi cu acte in regula, cica sportivi..., afara vopsit gardul si inauntru leopardul... cati tigani borati nu sunt sportivi si sunt garzi de corp la asa-zisii interlopi... !!!
23
7
Organul Godina a reactionat. Va mai aduceti aminte de unde faima lui Godina? Ca nu a lasat-o fara amenda pe una care l-a amenintat cu PSD-ul. Si acum, acest organ se crede vedeta. De unde si pana unde sa reactioneze la acest meci cu valente mondiale. Hai sictir combatantilor. Va dati seama ce politisti seriosi sunt daca ei comenteaza asa ceva. Vai de organul nostru, daca aceste organe se comporta asa in public.
6
23

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272