REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Efectele deciziei CCR: Dosarul lui Dragnea va fi rejudecat

Efectele deciziei CCR: Dosarul lui Dragnea va fi rejudecat

Replica API 4 iulie 2019 | 00:42 427

Liviu Dragnea

Curtea Constituţională a României a stabilit, miercuri, că există un conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie.

Surse din CCR spun că, în urma deciziei, cauzele care nu au sentințe definitive până la 1 ianuarie 2019 vor fi rejudecate pe completurile de 5 judecători de la ÎCCJ, potrivit Agerpres.

Fostul lider PSD a fost condamnat pe 27 mai 2019 la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Sentința a fost dată de ÎCCJ.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti prost , esti frustat ca ai muncit si ai ramas doar cu o casa de la comunisti . Mai stii cand te-am chemat la partid ca ai vrut sa ma trimiti la canal ? te cacasei pe tine , erai in stare sa o trimiti pe ma-ta sa scapi . Mi-am bagat pula in gura ta , m-ai dus cu trenul la cernavoda , acolo era tabara elevilor de anul 3 ce treceau in anul 4 . Ti-am dat muie , te-am lasat ca pe un bou in tren , ti-am spus ca merg la toaleta , am coborat si am fugit cu o masina de ocazie . A doua zi te-am chemat la pcr
1
3
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori! PENSII SPECIALE, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
3
1
Daca e Deliorga la CCR si Adina Florea la SIIJ,are perfecta dreptate.Dragnea e o persoana urmarita politic cu denuturi false si ascultari de SRI.Specialisti nostri Constanteni din structura mafiota C-ta-Medgidia va face lumina.
6
2
Mancati.nu se reia dosarul in care a fost condamnat si executa pedeapsa.titluri cu iz de manipulare.aceasta decizie se refera la condamnarile definitive ale completurilor de 3.ori dragnea a fost condamnat definitiv de un complet legal compus ales de 5.dar ma rog, stiripesurse replica aceiasi mizerie.spui replica si tragi apa.un minim de documentare si dadeati o stire reala nu un fake news.oricum cine vine si mananca rahat ca este jegul asta detinut politic sa ia in calcul faptul ca daca curtea voia sa il scape nu amana pana acum.o dadea din prima.ganditi in plm de moluste
10
0
CCR nu avea niciun drept sa se pronunte asupra compunerii completurilor de 5. Daca un inculpat era nemultumit de compunere, nu avea decat sa atace in contencios administrativ hotararea in aceasta privinta a Colegiului de conducere al ICCJ, un act administrativ asupra legalitatii caruia se pronunta instanta de contencions administrativ. Nicunul nu a facut asta, deci niciunul nu a socotit ca este judecat de un complet nelegal.
12
0
In sfarsit se face dreptate. Dragnea e nevinovat.
5
17
constitutia trebue respectata si cand strig mue pnl.
10
8
Javre de oameni care ne fura tara.
16
4
ccr este psedizata la ce va asteptati. hoooo. mmuie ccr
17
5
Este nevoie de Dragnea liber pentru ca ura romanilor impotriva PSD sa capete noi dimensiuni.
23
5
astazi s-a vazut clar cum functioneaza politia politica in Romania mai ales dupa declaratiile lui Lazaroiu .Acum pot sa-l achite pe Dragnea ca raul a fost facut !PSD nu mai exista ,iar cei de la USR si PNL sa nu si-o ia in cap, ca si ei vor avea la comanda unora, cate un Dragnea in randul lor !
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272