REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Eforie Nord, stațiunea care își întâmpină TURIȘTII în ȘANTIER

Eforie Nord, stațiunea care își întâmpină TURIȘTII în ȘANTIER

Replica API 19 mai 2021 | 22:57 5254

Preocupat de numeroasele lucrări din stațiune, Robert Șerban, primarul din Eforie, a uitat să-și mai arunce un ochi și în zona din apropierea falezei. Astfel, se face că, stațiunea Eforie Nord a ajuns să arată deplorabil, și asta nu spunem noi, ci chiar locuitorii și turiștii veniți în acest weekend în sudul litoralului.

Eforie Nord nu este pregătită să-și întâmpine turiștii

Imagini nedemne de o localitate a unei ţări membre UE! Localitatea Eforie Nord, aflată la doar 15 de kilometri distanţă de municipiul Constanţa, se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii. Stațiunea preferată de familiști arată groaznic, deși se lucrează de zor pe mai toate arterele intens circulate.

Încă de la intrarea în localitate, oamenii sunt șocați și dezamăgiți de imagistica orașului. Gropi și șanțuri la orice pas, muncitorii vopsesc de zor borduri, copacii sunt puși la pământ, se asfaltează pe ici pe colo, iar hotelurile au intrat în proces de renovare.

La fiecare colț de stradă se poate zări câte un pet aruncat la voia întâmplării, iar coșurile de gunoi par să nu mai facă față volumului mare de deșeuri. Pavelele lipsesc cu desăvârșire pe alocuri, iar mirosul de urină pare să te urmărească la fiecare pas. Dacă ne aruncăm ochii pe promenadă, și acolo putem întâlni diverse probleme, spre exemplu, bordurile sunt distruse, gurile de canalizare par să cedeze greutății autoturismelor care circulă nestingherite.

În drumul spre faleză, aceeași imagine dezolantă, clădirile insalubre fiind la un pas să cedeze sub ochii neputincioși ai cetățenilor. Odată ajunși pe faleză putem observa cum balustradele ruginesc pe zi ce trece, acestea reprezentând un pericol continuu pentru cei ce aleg să-și petreacă ziua acolo.

Ce spun cetățenii despre aceste probleme?

,, Este un fiasco total, gropi, pavele stricate, balustradă ruginită, câini peste tot, mizerie, gunoaie, fiecare face ce vrea în Eforie. Nu cred că suntem pregătiți să primim turiști, de ce să-i primim, să vină și după aceea să ne arate cu degetul? Avem nevoie de o reorganizare rapidă, altfel o să pierdem din frumusețea locului.”, a declarat un cetățean.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intr-un colt al Eforiei se desfasoara 5 lucrari diferite in acelasi timp.Daca isi inchipuie cineva ca iese o treaba buna ,atuci inseamna ca habar nu are de lucrari de constructii si edilitare...inspectorii de la primarie dorm un somn odihnitor ca in mandatul fostului
1
0
La anluri au loc doar latraii lui
4
3
Mai dati ANL pentru tinerii care nu au unde sa stea domnul primar?
2
4
CU DOSARUL CUM RAMANE DOMN PRIMAR ALA IN CARE ESTI ACUZAT PROBAT CU LUARE DE MITA TU CHIPARU SI CU VEORICA?
7
2
De ce l-ati reales
8
2
Este si mai rau !
5
2
Pe " dracul ala" sa-l iei tu in brate si tinel pana in iad cu tot nemul tau!!
6
3
daca nu se face de ce nu se face? daca se face, de ce se face...draq va mai intelege
3
5
Pana la urma faptul ca primarul se drogheaza si isi neglijeaza familia e problema lui, pt noi e bine ca mai face ceva comparativ cu pramatia de Brailoiu
9
5
nu poti construi ceva fara santier. In functie de obiectiv, santierul este mai mare sau mai mic, pe o perioada mai mre sau mai mica. Mai bine santier decat gropi de pe vremea lui Ceausescu.
4
6
Degeaba tineti tot cu " ursul", ca Eforie tot este un santier , nu mai este o statiune!! Lucrari incepute de vreo trei ani in urma , fara finalizare , incepute alte lucrari si... tot asa adica hahotic se lucreaza !! Anul acesta ca si anii care vir venii , Eforie va fi tot un santier ! Turistii tot mai multi vor prefera sa-si petreaca concediile afara!!
11
0
EFORIE statiune europeana2021.
0
6
in rasa lui de drogalau de 4 ani ie orasul asta asa alte orase ca techirgiol au fost gata intr-un an de zile maxim 2 asta isi face hoteluri si restaurante!!
13
0
Eforie,orasul care se dezvolta in ciuda mizeriilor spuse de altii! Rabdare! Fondurile sunt europene,asta doare pe multi!
4
15
de toata jena. A calculat cineva cati bani s-au tocat pe carpelile din Eforie? Sigur nu, cine mai stie sa citeasca un deviz de lucrari in tara noastra? Poate tanti viorica!
17
1
Dar cta nu e tot santier? Mamaia nu e tot santier ca tot da aprobari kitac?
10
2
Miros de urina la orice pas?Cine credeti ca sa pisat,? Sunt copii alora de vor veni in concediu mai tarziu.Primarul face destule,are proiecte,se dezvolta orasul,felicitari! 20 de copaci din centru au fost inlocuiti cu altii tineri si avem si o parcare,intre Nord si Sud ,avem sute de copaci plantati.Bravo!
7
13
Santier inseamna dezvoltare! Cel putin la Eforie! Hai mars!
12
18
Dar la costinesti
2
3
La fel,santier si in Mamaia.Tot un babuin la primarie.
10
2
Tovarasa reporter aici se fac multe licruri bune . Cel care a fost inainte nu a facut nimic
10
18
Bai sincer nu am avut incredere la inceput in acest primar , dar articolul este mega mizerabil , pai bine mai doamna reporter cum vrei sa construiesti fara a avea santier? Cu cat este mai sparta statiunea cu atat de decent va arata cand o sa fie gata. Se fac atat de multe lucruri gaze , se schimba tevile de apa
19
19
Bai sincer nu am avut incredere
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218