REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Eforie Nord. Un bărbat a MURIT după ce a căzut de la etaj. VIDEO

Eforie Nord. Un bărbat a MURIT după ce a căzut de la etaj. VIDEO

Replica API 8 ianuarie 2020 | 00:13 986

Medicii constănțeni au fost solicitați să intervină la Eforie Nord marți, 7 ianuarie, după ce un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Griviței.

Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, însă în zadar!

Bărbatul în vârstă de aproximativ 66 ani a încercat să pună folie pe geam, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Facut de stupar proiectul era cu piscina cu apa din lacul Techirghiol a pus lumea botul la vrajeala constructorului si la Sf in loc de piscina domnul constructor a facut locuri de parcare proiect cu fonduri europene a furat bani de piscina si a pus pamant in loc
9
0
Anghel consilierul pulii cu Stuparu sunt de vina! Blocul a fost facut cu oameni care lucrau la negru,fara calificari,e un bloc cu risc si totusi a primit proces verbal de terminare a lucrarilor de la Fedin spagaru.E o mafie in Eforie mai rau ca pe timpul lui Brailoiu.Stuparu cu Anghel vand cavouri nu apartamente! Anghel mai vrea sa fie si primar,futui mortii masii de jeg tigan
5
0
sa iti iau mortii in pl
2
0
Lucrau tatal si fiul la apartament, montau o folie. Crede ti ca fiul nu ar fi fscut plangere daca mjrea taicasu lucrand la negru?
1
0
Nu o mai da intoarsa domnul constructor stie toataEFORIA ca apartamentul de unde a cazut muncitorul era ne terminat si lucra la exterior pus de tine
7
1
Martorii oculari sunt vai samar de capul lor .... Dzeu sa il ierte pe acel om , condoleante familiei
5
7
gaozaru cu cocochanel zici ca ie camila
8
0
STUPARE TI-A INTRAT MORTU IN CASA,TE-AU AJUNS BLESTEMELE, ESTE DOAR INCEPUTUL
13
1
Stupare adu spaguta repede ca te dau in vileag
13
1
COMOLI, du-te la nebuni si nu mai comenta idiotenii.
2
13
pt toti cei care va luati de cei care au facut blocul, am sa sugerez ceva, blocul tot este terminat este la gata, iar acel domn care a cazut de la balcon era chiar proprietarul acelui apartament, eu unul am lucrat cu Stupar si Anghel , nu este adevarat tot ce spuneti acolo !! asa ca gata cu minciuni, D-zeu sa l ierte Pe cel decedat!
6
10
Mafia imobiliara STUPAR DAN glafuri extetioare neterminate,avizul constructiei aprobat de primaria eforie!!ITM-ul,chiar nu exista ptr.acest domn INFRACTOR,la TEPILE pe care le da?!ESTE PROTEJAT,ARE SPATE......?!Dumnezeu sa-l odihneasca,pe cel care a murit!LA PUSCARIE DOMNULE STUPARU,BLESTEMELE OAMENILOR V-AU AJUNS!!!!!
15
4
Stuparu si consilierul Anghel la puscarie! Au omorat un om si acum o dau la intors cu folia. Aloooo ITM!!! La puscarieeee! Criminalilor
17
5
lu domnul patron DAN STUPAR care muncesc la negru fara contrac de munca sa vdm acum pe cine trage la raspundere politia si cine se face vinovat de moartea saracului muncitor!!
19
4
Icare fmm de ce faci misto de necazurile oamenilor?
6
3
pacat ca nu a reusit
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108