REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

EI NE-AU PUS ETICHETELE DE INFRACTORI, PESTE HOTARE!!! Violatori în serie, proxeneţi, hoţi…

EI NE-AU PUS ETICHETELE DE INFRACTORI, PESTE HOTARE!!! Violatori în serie, proxeneţi, hoţi…

Replica API 11 noiembrie 2017 | 00:00 761

Trist, dar… adevărat!

Trist, dar… adevărat!

Memet Florin Cămătar

Apar tot mai multe exemple legate de românii care comit infracțiuni peste hotare! Astfel, după ce un bărbat a fost prins la malul mării, el fiind acuzat de mai multe violuri în Italia, iată că altul a comis fapte similare în Suedia. Presa de acolo a publicat încă din luna aprilie o fotografie cu el, precizând că este căutat și că există informații că a părăsit țara. La scurt, timp, anul acesta, a fost depistat la Tulcea întrucât și aici era căutat, fiind condamnat pentru furturi. A fost băgat direct în penitenciar, iar, de dată recentă, a sosit și mandatul european de arestare! Este vorba despre Memet Florin Cămătar, acuzat de mai multe fapte de viol, dar și tentative, în Suedia. Se pare că se folosea și de identități false!

Memet Florin Cămătar, care acum se află în Penitenciarul Tulcea, s-a ales și cu un mandat european de arestare, emis de către instanțele din Suedia. ”Acest bărbat este urmărit pentru mai multe violuri și atacuri asupra femeilor din zona Stockholm. Se ascunde în spatele a cel puțin două identități diferite. Cămătar-Memet Florin este urmărit de poliția suedeză, suspectat de tentativă de viol și viol. Potrivit lui Expressen, el a reușit să părăsească Suedia.

La sfârșitul lunii martie, Florin, care este din România, a fost chemat de poliție, suspectat de săvârșirea unei fapte penale, la 25 februarie. Apoi a fost deja suspectat de o tentativă de viol împotriva unei femei din Sundbyberg. El este, de asemenea, suspectat de implicare într-un viol în districtul Bromma din Stockholm, pe 15 noiembrie anul trecut”, relata document.no, pe 16 aprilie 2017. Acum, individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Procurorii au precizat, pentru Replica, faptul că, la data de 25 februarie anul curent, în timp ce se afla în localitatea Barkarby, Jarfalla, Suedia, individul, împreună cu o altă persoană rămasă neidentificată, prin constrângere și prin violență, a obligat la raporturi sexuale două părți vătămate.

Totodată, în 15 noiembrie 2016, în timp ce se afla în localitatea Bromma, tot prin constrângere și prin exercitarea de violențe, a obligat la întreținerea de raporturi sexuale o altă persoană vătămată. La fel și pe 14 februarie 2017, în timp ce se afla în localitatea Sundbyberg din Suedia, prin exercitarea de violență a încercat să întrețină raporturi sexuale cu o altă persoană, aici fiind vorba despre o tentativă. Judecătoria din Attuna a eliberat pe numele lui un mandat european de arestare. Însă, Memet Florin Cămătar fugise deja, dar, cum era căutat și în județul său de domiciliu, condamnat fiind pentru furturi, de cum a pus piciorul în Tulcea, a și fost prins și băgat la închisoare.

În tot acest timp, autoritățile din Suedia îl căutau. Precizăm și faptul că, în 2011, fusese deja condamnat, cu suspendare, iar, în 2015, Judecătoria Babadag i-a dat 1 an și 8 luni cu executare pentru furt (2 fapte), părți civile fiind în respectivul dosar A.D. și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Tulcea. Atunci a fugit din țară, a ajuns în Suedia și a trecut la violuri.

Presa italiană: VIOLATOR în SERIE din Constanța

Amintim și faptul că, la începutul lunii octombrie anul curent, presa italiană a anunţat că a fost prins violatorul în serie, care umbla cu un scuter negru, la Roma. Se numeşte Cristi Popa, are 25 de ani şi este din Constanţa. Anchetatorii continuă cercetările în vederea probării tuturor faptelor sale şi nu exclud că, de fapt, victimele ar fi mult mai multe. El a fost depistat la Monterotondo, într-o fabrică dezafectată, acolo unde ar locui cu alţi imigranţi, potrivit roma.corriere.it.

Potrivit autorităților din Italia, Cristi Popa, un român în vârstă de 25 de ani, a folosit întotdeauna același ritual: îşi bătea victimele în mod sălbatic, le lega de mâini şi apoi le viola. Ulterior le lega şi de picioare pentru a nu putea pleca pentru a cere ajutor. Astfel, victimele erau găsite pe sub poduri sau în parcuri, goale. Potrivit ilgiornale.it, anchetatorii au descoperit că, între 20 septembrie și 5 octombrie, individul a violat trei prostituate în zona Salaria, dar agenții consideră că ar fi abuzat sexual şi alte femei.

Dinamica atacurilor se potriveşte şi cu un viol înregistrat pe 18 septembrie, în parcul Villa Borghese, fiind vorba despre o femeie fără adăpost, în vârstă de 56 de ani, de naţionalitate germană. Aceasta a fost descoperită goală, legată, în stare de şoc. Pentru moment nu există dovezi care să-l inculpe pe constănţean şi în această speţă, însă anchetatorii nu exclud posibilităţile. Tot presa italiană susţine că el le răpea şi le şi tâlhărea. În fabrica dezafectată unde a fost depistat Cristi Popa au fost găsite şi telefoanele victimelor. Cercetările continuă.

Ei sunt cei care ne formează imaginea de infractori, peste hotare!

Vi se par cunoscute descrierile de genul lucrez la ”Porno Star, am școala vieții și fac banii să se învârtă”? Da, sunt mulți cei care au așa ceva trecut la profilul de pe Facebook și toți sunt plecați prin țări străine. Iar când ajung în România, ajung în cătușe. Și exemple sunt multe. Cum ar fi și unul mediatizat în februarie 2017. Un individ a „lucrat” prima oară în Franţa. A fost pedepsit, după care a plecat în Belgia. Nici acolo nu a putut sta departe de necazuri şi s-a apucat de furat.

Mai întâi şi-a format o „gaşcă”, alcătuită din mai mulţi bărbaţi, pe care a instruit-o temeinic, după care a trecut la acţiune: indivizii au spart mai multe societăţi comerciale. Acţionau noaptea şi intrau prin efracţie în magazine şi chiar într-un coafor. Au furat haine, parfumuri şi produse cosmetice, prejudiciul total fiind de 7.000 de euro. Când autorităţile din Belgia au declanşat cercetările, Mihai a venit repede la Constanţa.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, la data de 20.02.2017, l-au depistat pe M.M., în vârstă de 41 de ani, din Constanţa, pe numele căruia autorităţile din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea a 8 infracţiuni, dintre care una privind constituirea unui grup infracţional organizat şi şapte pentru furt calificat.

Instanţa de judecată din Belgia a pronunţat pentru bărbatul în cauză o pedeapsă de 40 de luni închisoare cu executare”, potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a dispus pe bază de ordonanţă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, după care a fost prezentat Curţii de Apel pentru realizarea procedurii de extrădare către autorităţile belgiene. Precizăm că autorităţile din Belgia au emis mandat pe numele său pe 26 ianuarie 2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, astia sunt niste nenorociti din Romania.Cand ne vorbiti de nenorocitii cu costume care talharesc in Romania cu acte in regula?
2
0
Pentru ca totusi omul nu a fost prins fumand intr-un local sau alt spatiu inchis pedeapsa va fi mult diminuata. I se vor asigura conditii optime de detentie pe cat mai putin timp,avand in vedere ca nu a manifestat idei potrivnice regimului din Romania si daca va scrie o carticica de povesti ceva,la iseirea din puscarie va putea intra in Uniunea Scriitorilor.
2
0
MOARTE tiganilor !!!!!!!!!!!!!
4
0
Nu e totuna, cretin congenital ce esti!
4
1
Memet e nume de musulman??
5
1
Sigur e machidon branzoi
7
1
Tigan sau roman tot dracul ala e
7
7
Asta este tigan, nationalitate conlocuitoare, nu roman!!! Moarte tiganilor si imigrantilor!!!
13
0
De ce se intimpla peste hotare Nu tigani cit si romani care fac unele fapte care fac ca strainii sa se uite la noi cei care suntem de buna credinta de parca am fi ultimii oameni .....deci tineti minte dragii mei conationali daca nu ne respectam noi Intre noi nu ne vor respecta nici strainii....in loc sa facem fapte bune .Munciti nu furati ,nu va duceti la PRODUS ,nu va comportati urit ca sa rida strainatatea de noi,ca uite asa vom ajunge ultimii pe lista....vom fi dispretuiti,ni se va intoarce spatele,respectul strainiilor trebuie cistigat prin munca si fapte bune dragiilor.
2
4
Reporteru lui peste nu mai confunda ciorile astea borate care traiesc numai sa faca asa ceva,cu ROMANII
7
2
Tiganii borati ne fac de ras in lume !
18
2
E un borat din tomis nord.
12
0
Asta e tigan nu roman alo pressa un yigan violator
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102