REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ei sunt câștigătorii concursului organizat de Replica și Neversea! Video

Ei sunt câștigătorii concursului organizat de Replica și Neversea! Video

Replica API 22 iunie 2022 | 15:15 2508

Orașul Constanța va găzdui unul dintre cele mai celebre festivaluri de muzică din întreaga Europă. Mai sunt câteva zile până la startul celui mare festival de la malul mării – Neversea, festival ce va avea loc în perioada 7-10 iulie a.c., pe plaja din Constanța. În această ediție, Replica și Neversea au oferit zece invitații de două persoane pe durata întregului eveniment. Peste 500 de români s-au înscris la concursul organizat de către cotidianul Replica, dar doar 10 dintre aceștia au ieșit învingători.

Concursul organizat de Replica de Constanța și Neversea a luat sfârșit! Peste 500 de români s-au înscris la campania în care au fost oferite zece invitații de două persoane pentru festivalul Neversea, organizat între 7 și 10 iulie 2022. Ștefan D., Cristina A., Marinela D., Andreea G., Valentin Z., Traian B., Mirela A., Irina T., Hermina C. și Cristiana C. sunt cei 10 norocoși care se vor bucura de artiștii pregătiți să ofere un show de zile mari. Am stat de vorbă cu câțiva dintre tinerii care s-au dovedit a fi fani înrăiți ai festivalului și care au declarat că nu se așteptau să se afle pe lista câștigătorilor Replica.

,,O să împart invitația cu soțul meu. Chiar ne doream amândoi foarte mult să mergem la festival. Am fost la prima editie dar, din diverse circumstanțe, nu am mai putut merge și la următoarele. M-am înscris la concurs pentru că îmi era foarte dor de atmosfera unui festival de genul. Nu credeam că voi câștiga, dar eram hotărâtă să îmi încerc norocul. Multumesc Replica de Constanta și Neversea pentru premiul acesta mult dorit!”, ne-a declarat Marinela D.

,,Am fost foarte surprinsă să aflu că mă număr printre câștigătorii concursului organizat de Replica de Constanța în parteneriat cu Neversea Festival. Mă bucur mult și aștept cu nerăbdare experiența Neversea 2022. Nu am mai participat niciodata la un astfel de festival.”, ne-a spus Mirela A.

,,Sunt foarte fericită că am fost extrasă ca fiind una din câștigatoarele biletelor pentru Neversea. Nu credeam ca voi fi chiar eu aleasă , sincer nici nu am crezut că aceste concursuri sunt reale, dar m-am gândit că nu am nimic de pierdut dacă particip. Acum pot cheltui banii pe care i-aș fi dat pe bilete la festival”, ne-a transmis Cristina A.

,,Am fost surprins când am fost contactat de către Replica de Constanța. Nu mă așteptam să câștig. Abia aștept să mă distrez la festival alături de un vechi prieten”, ne-a spus Valentin Z.

Există și persoane pentru care experiența Neversea a început odată cu concursul Replica. Cristiana, spre exemplu, o tânără de 16 ani, ne-a transmis cu emoție că este pentru prima oară când participă la festival.,,Nu îmi vine să cred că în sfârșit mă duc la festival. O să merg cu sora mea, ne-am înscris amândouă la concurs, dare u am fost câștigătoare. Acum că am terminat și liceul cu note foarte bune și am primit și invitația la festival, pot spune că o să am cea mai reușită vară! Mulțumesc, Replica de Constanța și Neversea, pentru oportunitatea pe care ați reușit să mi-o oferiți!”, ne-a transmis emoționată, Cristiana C.

Organizatorii vin cu noutăți și anunță line-up-ul complet pentru toate scenele festivalului, unde vor urca peste 150 de artiști din peste 20 țări din Europa, SUA, America de Sud și Egipt.

Timp de 4 zile și 4 nopți, între 7 și 10 iulie, zeci de mii de oameni vor trăi cea mai frumoasă poveste de la malul Mării Negre, cu apusuri și răsărituri deosebite pe plajă, cu artiști și DJ-i din întreaga lume, care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond.

Rapperul fenomen Tyga este cap de afiș în această vară la cea de-a patra ediție Neversea și vine pe mainstage cu un concert special. DJ-ul și producătorul spaniol Danny Avila revine în iulie la malul mării cu un show electrizant. Lista DJ-ilor de pe mainstage este completată de Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva și Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest).

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108