REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ei sunt tinerii care au murit în cumplitul accident de pe DN2A

Ei sunt tinerii care au murit în cumplitul accident de pe DN2A

Andreea CONDURACHE 7 februarie 2024 | 11:52 5112

Doi bărbați, în vârstă de 20 și 21 de ani, și-au pierdut viața, în urma unui accident rutier pe DN2A, la ieșire din comuna Mihail Kogălniceanu, în cursul serii de marți, 6 februarie a.c..

Ei sunt tinerii care au murit in cumplitul accident de pe DN2AMarian Podariu și Marian Chirică

Este vorba despre Marian Podariu și Marian Chirică, din satele Călugăreni și Nistorești, din comuna Pantelimon. Potrivit informațiilor oferite de IPJ Constanța, conducătorul auto nu avea permis de conducere.

Ei sunt tinerii care au murit in cumplitul accident de pe DN2AMarian Podariu

Un accident mortal s-a produs, marţi seară, 7 februarie a.c., la ieşirea din comuna Mihail Kogălniceanu spre Ovidiu, iar în urma evenimentului rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa.

Ei sunt tinerii care au murit in cumplitul accident de pe DN2AMarian Chirică

Marian Podariu și Marian Chirică, erau din satele Călugăreni și Nistorești, din comuna Pantelimon. Primarul localității a declarat, pentru Replica, că este șocat de vestea primită. ,,Aseară am aflat vestea, din păcate, sunt tragedii care se întâmplă din cauza oamenilor”, a spus primarul Costel Armășescu. Despre Marian Podaru se știe că locuia cu tatăl, mama i-a abandonat în urmă cu mulți ani.

Ei sunt tinerii care au murit in cumplitul accident de pe DN2Aimagine surprinsă la accidentul rutier

,,La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21:00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră  au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani,  și un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 56 de ani.

Ambele vehicule ar fi circulat în aceeași direcție.

În urma accidentului rutier au decedat conducătorul auto și un bărbat, de 21 de ani, pasager în autoturism.
Bărbatul aflat la volanul ansamblului rutier a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.
Din verificările efectuate a rezultat că șoferul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai mult , au fost mai multe variante cu felul in care s-a produs accidentul. Ba ca s-a angajat tirul pe banda 2 pentru a FACE larg curba sa poate intra pe drumul de acces , asta presupune ca s-a lungit pe tot carosabilul și practic mașina mica nu avea cum sa-l evite !! BA ca era staționat …! Este clar cusut cu ata alba . Însă din nefericire , fiind doi copii amărâți de la tara , ancheta nu va fi una corecta caci e confortabil sa fie mortul vinovat ca de , nu avea nici permis , gata , perfect pt anchetatori și dosarul închis ! Dar problema este ca lucrurile astea se întâmpla Zilnic pe străzile din r*mânia , și nu știi niciodată cine-i următorul !
1
0
Pentru individul de mai jos ! Am permis de 20 ani. Am văzut la viața mea ce nu vei vedea tu niciodată. Tine minte : Este de 100 ori mai periculos un p***t, analfabet, bătrân , începător etc cu permis in buzunar , SAU un șofer de tir, camion etc care putem vedea zilnic câte accidente produc , decât unul care știe sa conducă dar nu are permisul . ESTE o mare diferența între AVEA permis și a STI sa conduci . Se știe ca tiriștii, camionagii produc accidente in masă si in general mortul e de vina. Sa nu-ti moara cineva in accident rutier produs in astfel de mod. Atât îți urez ! Numai bine
1
0
Ce vina are soferul tirului? Daca ala a intrat in el ca nu a pastrat distanta si avea viteza? Ala poate era in depasire … tu ca sofer trebuie sa fii atent sa casti ochii, a dar stai ca asta nu avea permis. Stii ce inseamna unul fara permis??? Sa nu aibe habar cum se conduce pe sosea, daca a avut doar un cal putere pe camp nu inseamna ca si stie sa conduca o masina … cu asa gandire sa nu iti iei permisul niciodata.
0
1
daca nu mureau ei azi maine omorau pe altii nevinovati
0
0
TOTI CACATII POARTA BARBA...DACA N-AVEA BARBA SCAPA..DACA N-AI BARBA NU POTI FI SEF..TOATA TARA ESTE PLINA DE...BARBOSI..
3
0
Mare paguba-n ciuperci.....
1
0
Dumnezeu sa-i ierte ! Condoleante familiilor îndurerate ! Păcat se tinerețea lor , doua suflete . Sa ne rugam sa se afle adevarul și sa nu mușamalizeze pe considerentul ca șoferul din mașina mica nu avea permis . Deși era vinovat , sa-l judece Dumnezeu însă dacă șoferul tirului este vinovat sa fie pedepsit . Caci are in cârca doi tineri morți , și asta l va urmați toată viața lui. Tiriștii oricum provoacă multe accidente mortale , este un Dumnezeu acolo sus . Sa plătească cel Vinovat ! Acești tineri au plătit cu viața , și sa fim corecți sunt mulți cu permise care habar au sa conducă și provoacă accidente grave ! Aviz celor care latră ca tânărul din mașina mica n-avea permis .
1
9
Bine ca nu au omorat pe nimeni
1
0
bwahahahahahaahahahahahahaahhaahahahah
4
0
Selecția naturală. Condus fără permis (adică ioc școală de șoferi) și alt idiot ca pasager lîngă unul fără permis. Doi viteji mai puțin.
8
2
Tineri viitoru țări. Ști ce zic?
6
1
Am scapat de 2 infractori. Foarte bine.
13
3
Dumnezeu sa ii ierte! Pacat de tineretea lor... dar, poate asa vor invata alti tineri ceva din tragedia asta.
18
3
Asa si? 2 cocalari
14
5
Asa si? 2 cocalari
11
5
Selectie naturala
16
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436