REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ei sunt tinerii decedaţi în accidentul rutier de pe Mircea

Ei sunt tinerii decedaţi în accidentul rutier de pe Mircea

Replica API 13 noiembrie 2017 | 13:20 872

Tinerii decedaţi în teribilul accident rutier de pe strada Mircea cel Bătrân se numesc Ştefania Hurmuz, în vârstă de 20 de ani, din Ciocârlia, şi Nicolae Rusu, de 29 de ani, din Năvodari. Potrivit informațiilor noastre, cei doi lucrau la Nikos Greek Taverna.

Totul s-a petrecut la data de 13 noiembrie a.c., ora 00.20, când Nicolae Rusu, în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism marca Ford pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Audi Q5, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, condus de către Mariam Sarah.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în imobilul ISU Dobrogea, iar al doilea autoturism într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.

A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și al unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, Ştefania Hurmuz, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța (Mariam Sarah Şaban)

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe Facebook

”Dumnezeu să te ierte. Încă nu-mi vine sa cred că îți voi da mesaj și nu vei răspunde. Te iubesc. Înger bun și minunat”

”Două suflete minunate! Mi-ați făcut vara trecută superbă! Acum ați devenit doi îngeri! N-o să vă uit niciodată! #Stefania și #Nicu”

”O zi neagră! Colegii mei! Nici nu pot să cred. O să-mi fie tare dor de voi!”

”Micuța mea, nu mai ești aici, nu mai ești aici cu mine să ne fim alături una celeilalte mereu, să ne povestim orice.. Ai plecat de tot ... O să te păstrez în sufletul meu întotdeauna exact așa cum erai tu!!! Așa de bine ne asemănam în toate... Nu o să te uit niciodată sufletul meu frumos. Te iubesc mult!!! Ştefania Hurmuz”

”M-am trezit cu aflarea acestei vești triste. Nu îmi vine să cred! Două vieți curmate! Doi oameni ce aveau vise, așteptări și speranțe de la viață. Dumnezeu să îi odihnească în pace”

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tocmai de aia sunt puse si semnele de circulatie. Ca sa fie respectate. Ai limita 50, mergi cu 50. Ai STOP, TE OPRESTI !
1
0
Stefan sa ma pilsss pe conceptia ta : Merg cu 90 si platesc amenda ! Pai de aia mor oameni retardule ca gandesc ca tine , aia cu audi cred ca avea 100 la ora daca ai iesea un pieton in fata pe trecere ce facea ?! La viteza aia nu putea sa-l evite , tocmai de aia e pusa limita de viteza 50 sa se respecte !!!
1
0
Daca esti sofer si mergi regulamentar ai tot respectul meu. Majoritatea celor care au permis nu circula cu 50 kmh seara, pe un bulevard cu 3 benzi. Cand vezi liber in fata o mai calci si tu. Cred ca daca ai permis de sofer esti ipocrit cand spui ca tu mergi cu 50kmh. Vad ca tu esti pe mentalitatea rasista. Singurul care cred ca avea putine clase este cel din ford pentru ca nu stie sa citeasca si sa se adapteze la semnificatia semnului pe care il avea! Trezeste-te la realitate. Nu mai merge le mentalitatea mortului i se iarta orice ca nu e ok. Da, pacat de ei dar el este singurul vinovat!
1
2
Sa fim seriosi cati dintre soferi mergu cu 50 in oras ? Toti mergem 60 70 ...acum nu are rost sa vorbim ,dar vinovat este cel care nu a oprit la stop ,este stop ,opresti si te asiguri ,mircea este o strada foarte circulata..pot sa merg si cu 90 la ora in localitate ,platesc amenda si asta e .dar cand nu respecti semnul de circulatie stop ,este o problema..
4
4
Mda ,esti ca multi alti locuitori ai republicii Mazare un mare tampit.A merge cu ce viteza vrea minte ta aia prosta si nu cu viteza maxim admisa in oras este cea mai mare aberatie.Saban,oare nu este nume de tigan musulman?Vedeti si cate clase are!
8
1
este de vina . sa suporte consecintele . pacat de fata cu q5
5
7
La fata aceea cu Q5 se gandeste cineva ? Oare prin ce trece ea si cu ce sechele o sa ramana ? Toata lumea spune daca mergea cu 50kmhnu se intampla nimic. Dar daca ala oprea la indicatorul STOP nu se intampla nimic. Fata din audi nu are absolut nici o vina. E alegerea soferului cu ce viteza doreste sa se deplaseze. Este permisul ei si ea risca sa ramana fara el daca era un radar prin zona. Singurul vinovat este baiatul care nu s a oprit la indicatorul mare STOP.
4
9
Hai sa nu o judecam pe aia cu Q5.6.7...faza e ca datorita neatentie, tineretea lor s a dus! Oare o secunda de atentie nu era muuuult mai importanta?
6
4
a ucis, a ucis, a ucis !
13
2
Asa este , este Stop acolo.Dar la ce viteza avea, ma intreb oare reusea Audi-ul sa evite pietonii, daca din intamplare traversau acea trecere.Concura si alti factori la asemenea tragedii: iluminatul public f slab, gen cel de pe Bvd Tomis, asfaltul f denivelat, parcari si stationari neregulamentare in apropierea trecerilor de pietoni, viteza excesiva, mentalitatea grobiana a unora cu masini f puternice, vorbitul la tel, sms si nu in ultimul rand lipsa camerelor tv stradale pt gestionarea traficului si lipsa politistilor din teren pt aplicarea masurilor preventive si descurajarea gibonilor.
17
1
Cu 2 metri inainte de locul impactului este o trecere de pietoni foarte folosita. Daca in locul celor doi cu fordul trecea cineva pe trecere? Credeti ca Q5 oprea in timp util? Eu nu cred. Deci nu e chiar ok sa consideram ca domnisoara a procedat corect.
27
2
Si daca in locul audi-ului era ambulanta cu pacient si mergea cu viteza? Era vinovat soferul ambulantei ca a mers cu viteza?
9
15
Nu conteaza ce viteza a avut aia de pe Mircea. Era Stop. Opresti si te asiguri, daca intelegi sensul cuvantului asiguri. Daca nu, ai DEX.
13
13
Da ma ! A avut STOP, am inteles ideea.Si totusi cu ce drept a mers imebcila aia cu peste 50 de kmh ? In localitate respecti limita de viteza, ba mai mult, cand te apropii de o trecere de pietoni si o intersectie, reduci viteza in plm, tocmai pt a preveni asemenea tragedii ! Dar cum la noi, traficu e plin de bizoni cu masini scumpe, nu se va schimba nimic !
21
6
Dar ce trebuia sa faca aia cu Q5? Sa opreasca sa le intinda covorul rosu,sa-i roage sa se asigure ca deh ei aveau STOPPPP????
13
23
Terminati cu aruncatul vinei catre Q5 chiar daca ar fi avut viteza peste limita legala! Ce inseamna si ce faci ca sofer cand intalnesti tabla aia pe care scrie "STOP"...?!?
13
14
politia este la somn si nu apare pe sosele sa faca ordine.Locuiesc pe Bdul Mamaia iar dupa ora 22.00 este pista de formula pentru masini si motociclete.Oricine popate gresi dar este crunt sa platesti in asemenea mod.Soferul din audi s a transformat in calau si a curmat doua vieti tinere ,nu este de competenta noastra sa judecam dar fiecare aici are partea lui de vina.a fi tolerant si a ierta sunt doua calitati pe care multi dintre noi nu le avem.Dumnezeu sa i odihneasca in pace putere tuturor familiilor implicate in acest dezastru.
16
11
Draga cetatene....poate sa se mearga si cu 200-300 kmh dupa ora 21, stii ce inseamna indicatorul STOP? adica scrie chiar pe el daca cumva nu stiai....imi pare rau pentru cei doi care au murit dar vina ii apartine in totalitate soferului decedat chiar daca ala cu q5 venea cu 1500 kmh....datoria ta ca sofer nu e numai sa stii sa calci niste pedale si sa pastrezi banda de mers...datoria ta ca sofer este sa anticipezi si vitezele cu care vin participantii la trafic astfel incat sa eviti aceste tragedii...asa ca cetatene daca taceai filozof ramaneai, stii vorba
22
20
ai STOP,opresti!No excuses!
22
11
ai STOP, opresti ! Ajungi in intersectie, te asiguri ! Prioritatea nu o ai decit daca ti-o da celalat ! Soferi de kkt in Ct, de ce credeti ca sunt cele mai scumpe asigurari auto?
22
6
dupa ora 21 viteza este de peste 100 la ora pe str Mircea cel Batran
9
14
De vina pana la urma cine a fost
10
3
Dumnezeu sa-i odihneasca ! Regretabil. Nerespectarea semnului Stop ,Poate viteza peste limita admisa , masina neagra si nu in ultimul rand , iluminatul public nou implementat de primarie , de parca arterele principale ale orasului sunt alei de parc
21
3
iese mica ca e tati smecher pe oras din siria
22
17
esti retard amice...
18
14
Hmmmm ! Chiar daca avea prioritate Saban asta cu Q5 ei cu tot , oare ce viteza o sa-i iasa la expertiza ?!....
26
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108