REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ei sunt TINERII MORȚI în accidentul dintre Mereni și Topraisar!

Ei sunt TINERII MORȚI în accidentul dintre Mereni și Topraisar!

Replica API 17 noiembrie 2021 | 16:17 56560

Trei persoane au murit într-un teribil accident rutier, petrecut în cursul zilei de miercuri, 17 noiembrie, între Mereni și Topraisar. Cea de-a patra persoană a ajuns la spital, în stare gravă. Doi dintre decedați sunt din Mereni (Costi Roșcan - pasager și Alex Negârnac - șofer, dar care locuia în Constanța, ambii în aceeași mașină), iar persoana transportată la spital este din Topraisar. De asemenea, cealaltă persoană decedată este din Topraisar.

Precizăm că Alex Negârnac era în mașină cu Costi Roșcan, acesta fiind, potrivit primelor informații, cel care ar fi produs accidentul rutier. Celelalte două persoane, din Topraisar, se aflau în celălalt vehicul.

Alex, una dintre victimele decedate

Amintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați, miercuri, 17 noiembrie, să intervină la un accident rutier produs între Topraisar și Mereni. În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112, militarii ISU au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme pe DJ391 între localitatile Topraisar si Mereni.

Costi Roșcan

După extragerea persoanelor încarcerate s-a început protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele trei persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a patra victimă a fost transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean Constanța, aceasta fiind în stare critică.

Impactul a fost unul puternic, pe carosabil rămânând urme de frână pe distanțe destul de mari. Totodată, cele două vehicule s-au făcut praf.

Unul dintre tinerii decedați este Alex. ”Dumnezeu să te ierte fratele meu, îmi pare rău că ieri ai fost la mine și te-am văzut pentru ultima dată. Drum lin către ceruri!”, este unul dintre multele mesaje de condoleanțe.

Update: Cum s-a produs accidentul rutier

Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 391, între localitățile Topraisar și Mereni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a ambilor conducători auto, precum și a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Citește și: ACCIDENT RUTIER între Topraisar și Mereni: TREI VICTIME DECEDATE

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A treia persoana vatamata este din autoturismul care circula regulamentar. Ce alo?
4
1
Aloooo jurnalistul ai spus 3 si prezinti 2
2
1
Sa ia un copac nu sa omoare nevinovati. Soselele sunt pline de idioti care se grabesc spre cimitir
8
0
gigi ...tu stii GRAMATICA?
4
3
Si uite asa soselele sunt mai sigure fara cretinii astia!
10
2
Pacat de masini
9
6
Pt 17:36 cu ce ar fi vinovate autoritatile? Ca toti lesinatii se cred piloti pe sosele? Trebuia sa se faca autoban topraisar-mereni, sa fie bine pentru toti idiotii
30
3
iti trebuie putina minte in gindire ca sa traiesti.daca n.ai,n.ai!asta e
6
2
Dumnezeu sa-i ierte.Nu mai fiti rautaciosi.Vinovate 99% sunt autoritatile care fura si dorm in continuare fara ca noua sa ne pese.In anul 2021 se circula ca in anii 80,ma refer la sosele.
9
31
esti in doliu???de ce porti barba???de smecher...vezi...smecheria se plateste...
17
10
Ala cu ,,haudi,, te a cacat ma ta n caruta.mergi regulamentar si cu haudi tau cu tot.sa va i a drq pe cat mai multi sa circulam regulamentar
16
7
in egala masura atat soferul care a depasit cat si cel care venea regulamentar! Chiar daca circuli regulamentar te dai la o parte din calea nebunului cand vine spre tine! Tot mai multi soferi prefera sa dea flashuri decat sa franeze si sa se traga mai pe dreapta! Asta daca a fost vorba de o depasire si nu altceva!
17
30
de acum drumurile sunt mai sigure
42
2
Pai cand ai Haudi o calci frate, nu stai dupa toti lesinatii cu Loganuri sau cu Golfuri cu motor de 1.2
34
13
Spor la mai.multi
26
30
Cum se numesc tinerii decedati??
8
11
Dumnezeu sa-i ierte , pacat de tineretea lor
27
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102