REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

EI SUNT TRAFICANȚII de COCAINĂ, săltați de MASCAȚI! VIDEO

EI SUNT TRAFICANȚII de COCAINĂ, săltați de MASCAȚI! VIDEO

Replica API 15 august 2020 | 00:00 8836

Oamenii legii, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au fost implicați în mai multe acțiuni la malul mării, fiind astfel destructurată o grupare care se ocupa cu traficul de droguri. După flagrant au urmat percheziții, mai multe persoane fiind propuse spre arestare. Este vorba despre Claudiu Nicușor Antoci, Daniel Marian Martac, Alexandru Micăuță, Deniss Adrian Mirgoace, Alexandru Ionuț Dragomirescu și Dănuţ Florin Niculae.

Magistrații Tribunalului Constanța au admis propunerea procurorilor DIICOT și au eliberat mandate de arestare pentru indvizi, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 13 august 2020 până la 11 septembrie 2020, inclusiv.

Flagrant și percheziții

Amintim că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat, în cursul zilei de miercuri, 12 august, o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în Constanța.

În jurul orei 21.00, polițiștii au surprins în flagrant delict 2 bărbați, de 23, respectiv 24 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 20 de comprimate de ecstasy și un gram de cannabis. Din cercetări a reieșit că cei doi ar fi procurat comprimatele ecstasy de la un alt bărbat, de 20 de ani, căruia urmau să îi achite contravaloarea acestora, după ce le-ar fi vândut. În jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța l-au prins în flagrant delict pe cel de 20 de ani, în timp ce ar fi primit contravaloarea comprimatelor ecstasy de la bărbatul de 24 de ani.

Alți doi prinși în flagrant

Ulterior, în jurul orei 00.40, polițiștii au surprins în flagrant delict alți 2 bărbați, de 20, respectiv 21 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cannabis, 17 grame de MDMA și 2,5 grame de cocaină, iar, în jurul orei 01.00, a fost depistat în flagrant delict un altul, de 21 de ani, având asupra sa 186,7 grame de cannabis. În cursul dimineții de joi, 13 august, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la una dintre locații fiind descoperite 13 doze de cannabis.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 6 tineri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, după care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu isi distrug nici o viata drogurile ii ajuta sa fie fericiti
0
0
POPICA ODICA PETRUT SI TOATA GASCA AIA DE SIFOANE!!
4
0
Claudiu Antoci el le a facuto la toti
11
0
Tinerilor potenti financiar li se pun droguri in bautura fara sa stie si nu se mai pot abtine. Nu mai fi asa categoric dle de la 10:08
4
0
Ei distrug viata tinerilor? Nu. Tinerii isi distrug propria viata achizitionand aceste droguri.
5
0
Pai faceti PR? Politia e mana dreapta a tiganilor! Asa s a concretizat! Zice sarut mana la tigani Politia . Cum prindeti traficanti? Pai nu sunt tigani interlopi. Plecati chipiul in fata tiganilor puneti va in genunchi si oferiti va nevestele la produs si copiilor drogurilor. Asta face politia, da droguri la copii si fetele le trimit la produs.
7
0
Se vand droguri noaptea langa scoala 34. Culmea e si sediul DNA aici pe Ion Corvin...
4
0
LE DORESC PUSCARIE LUNGA SI DACA SAR PUTEA , IN CHINURI . SA MAI IASA DIN PUSCARIE CAND LE SPUN EU . SI ATUNCI CU PICIOARELE INAINTE . NENOROCITI CARE DISTRUG TINERI SI SA AJUNS INCAT JIGODIILE VAND DROGURI COPIILOR . SA CRAPATI NEMERNICILOR .
6
6
PALAZ SI CARTELUL GABORILOR CRIMINALI
6
1
Ha,ha,ha! Aia sunt traficanti,care transporta cat incape intr-un buzunar? Ala e succesul? In timp ce niste gorobeti stupizi sunt prinsi,mai mult ca sigur sute de kile de ,,marfa'' intra sau se tranziteaza pe la noi. Pulemecii cu droguri cat pentru o petrecere mai mare, sunt doar de parada ,sa vada prostimea ca cica ai nostri sunt chiar competenti si lupta impotriva mafiei. Ne lasati?! Traficantii testeaza vigilenta chiar trimitand prosti sa vada cam unde pot fi prinsi si aleg cai sigure de transport. Pana si ultimul om isi da seama de asta.
8
0
13 doze se cannabis? cum adica doze? de 0.33?
9
2
Pe Mihai Soare cand il arestati? E client vechi de-al politiei.Sau pe Rares sotul managerei de la penny black?
11
0
mda. Au prins doi agarici ca sa dea bine in presa. Toata lumea stie cine e politia romana. Aparatorul interlopilor
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108