REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

El este AUTORUL accidentului de pe șoseaua Mangaliei! Viteza a curmat VIAȚA unui COPIL de 2 ani

El este AUTORUL accidentului de pe șoseaua Mangaliei! Viteza a curmat VIAȚA unui COPIL de 2 ani

Replica API 22 februarie 2018 | 14:14 638

Ștefan Breten, un tânăr de 21 de ani din localitatea Buzău, se afla în mașină cu iubita lui, când a circulat pe șoseaua Mangaliei, dinspre ieșirea din oraș către Far, când a lovit pe trecerea de pietoni de la baza podului de lângă Doraly o familie. În urma accidentului, un copil de 2 ani a murit, tatăl se află în stare critică la spital, iar o altă femeie a fost rănită grav. Toată scena s-a petrecut sub ochii mamei.

În mașină, pe lângă tânărul, care se află acum în arest preventiv pentru 15 zile, se afla și iubita acestuia, care a ajuns la spital, rănită. Ștefan era un fan înfocat al jocurilor video cu mașini - în mod special GTA - un joc care se bazează prin comiterea de fapte din afara legii, dar și a conducerii autoturismelor nerespectând regulile de circulație.

De altfel, tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din culpa? Mortii lui nici nu mergea cu viteza noaptea in mijlocul orasului...
0
0
clar, daca juca GTA era mare nebun si criminak vitezoman, beene bah intellijentilor.
3
1
Trebuie schimbata incadrarea din ucidere din culpa in omor calificat ! Nu a schitat ca vrea sa evite inpactul, nu frana nu tras de volan ! De ex. Daca vrei sa omori pe cineva intentionat, il omori pe trecere si iti da din culpa ! Nu e corect
5
1
Ba nu sunt degeaba! Pt ca uite ce semnifica! Semnifica un creier prost,stricat al soferului.Pt ca un creier si o pereche de ochi prajiti in GTA se obisnuiesc sa creada ca in realitate e la fel ca in joc.Adica ,na-i reflexe,atentie ,preventie...nimic...si nu se intampla nimic.Si uite prostul cu creierul distrus de GTA ca in realitate nu apreciaza distanta,nu judeca regulile de circulatie...nimic .ioana esti o talamba cu creier voma daca nu judeci ce inseamna GTA pt unul care conduce masina.Pt copii nu e periculos GTA pt ca ei nu au permis de conducere.Altfel ar fi jale.
5
3
Ioana, au. Jocurile violente influenteaza. Si din ce am vazut eu la Claudia, cunoaste f bine acest domeniu
4
1
sunt bine mersi, ma doare-n pula de voi. Moarta-i vinovata.
3
2
Claudia, comentariile tale referitoare la pasiunea soferului pentru GTA sunt degeaba.
4
4
Alo gunoiu de lefter de la cernavoda a omorat o femeie beat drogat. Ce facem cu el domnilor?
11
0
"Bucatti"? E "Ducati" de pe AliBaba?
2
1
Carnetele trb date pe merit nu pe bani si pile! Iar masinile ....luate pe munca lor ! Cand ai salar de 1500 de lei nu ti permiti nici sa ti iei haine d apou masina!? Dar gratie parintilor inconstienti....uite ce se intampla!!
8
0
Aceste tinere care sunt in dreapta acestor nemunciti sunt elementul nociv, Carnetul de conducere trebuie luat la 30 de ani iar parintii acestui nemuncit sunt vinovatii moral
10
4
o sa primeasca cu suspendare. Ca de, atata e in stare justitia romana si handicapatii de parlamentari. Intra in gasca lui huidu. doar toti banditii si parlamentarii sunt egali in fata legii, adica imuni.
14
0
Ce baiat frumos
4
6
de unde au acesti KAKATI.. masini???la 20 ani nici nu te stegi bine la KUR..si familia iti ofera cadou ...o masinuta...toti golanii.toti dementii...toti drogatii..circula pe strazi...sa ne luam urgent masuri de protectie...nu se mai poate...acest dement,va fi scutit de fapte penale,deoarece era cu ...iubita...si instanta va decide,ca individul trebuie sa fie langa ea...veti vedea...
15
3
Putzoii astia , generatia facebook, care fut in buric , ca pizda nu stiu ce este , au niste figuri in cap de nu poti sa tragi o basina de ei ! O sa aiba timp la Poarta Alba sa se experimenteze in jocul video GTA cu pula in cur si altii or sa-i muiasca prietena !
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369