REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

El este autorul accidentului de pe Soveja: dimineața amenință pe Facebook, la prânz bagă un bărbat în spital

El este autorul accidentului de pe Soveja: dimineața amenință pe Facebook, la prânz bagă un bărbat în spital

Replica API 5 noiembrie 2017 | 00:08 3530

Autorul accidentului de pe strada Soveja a fost identificat și dus la audieri în cursul zilei de duminică, 5 noiembrie a.c. Șoferul a lovit un bărbat care traversa neregulamentar și a fugit de la fața locului. Imaginile camerelor de supraveghere arată gravitatea cu care a fost propulsat pietonul accidentat. Totuși, șoferul nu este ușă de biserică. Chiar în dimineața zilei producerii accidentului, lansa mesaje de amenințare pe o rețea de socializare după ce a aflat că soția sa îl înșeală!

Autorul accidentul, Robert George Voinea, a fost adus la audieri după ce a fost identificat de polițiști. Șoferul autoturismului BMW care a băgat în spital un bărbat de aproximativ 60 de ani și a fugit de la locul accidentului a lansat un apel chiar în dimineața dinainte de producerea accidentului pe o rețea de socializare. Acesta a aflat că soția sa avea o relație extraconjugală și cerea ajutor pentru a-l găsi pe presupusul amant, iar mesajele prietenilor erau încărcate de amenințări și ură.

Iată ce a declarat făptașul

La ieșire din clădirea Poliției Rutiere, Robert Voinea a declarat că regretă cele întâmplate și că a fugit de frică!

„M-am speriat... Regret! Îmi pare rău sincer. Nu l-am văzut, s-a repezit direct în mașină. Îmi pare rău! Vreau să iau legătura cu familia lui. Nu eram băut”, a spus șoferul la ieșirea din clădirea poliției.

Cum s-a întâmplat accidentul

Sâmbătă, 4 noiembrie, în jurul orei 12.00, o persoană a fost accidentată în timp ce se angajase în traversarea carosabilului, pe strada Soveja, în dreptul blocului 27. Șoferul nici măcar nu a încetinit și a continuat să conducă după ce a lovit pietonul.

Potrivit oamenilor legii, pietonul ar fi traversat prin loc nepermis, moment în care a fost accidentat de un autoturism. După producerea accidentului, şoferul a plecat de la faţa locului. Oamenii legii au declanşat cercetările în vederea identificării şi depistării acestuia. Totodată, ancheta continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ILSCAPA AVOCATUL MIHALICA DE BELELE.....DAR PANA CAND?
6
0
eu sunt mai trompetistaa decat Daniela. Nicoleta, nevasta boului care merita fara suspendare,de la 2 la 7, cat mai mult.
1
1
Si daca tot o recunosc,pentru cei din km 5 de ce nimeni nu actioneaza. Spune ca ... cotizeaza..., oare nu se intreaba nimeni din mai marii Politii tip Carmen cum este posibil asa ceva. Pecinginea se intinde daca nu este tratata.Poate ar fi cazul si la asa ceva. In loc sa primeasca cotizatia ar trebui sa actioneze. Dar, le este frica, au primit prea mult pana in prezent.Daca se va actiona cu calm,tact si raspundere poate nu ar mai muri oameni pe strazile unui oras in care , si asa, viteza maxima legala este de ... 50 km la ora. La o asemenea stare de vizibilitate accidentul putea fi evitat.
0
1
la 2 metri,sa ai creierul ca o aluna...e nasol
0
1
Vina soferului ca a fugit de la locul accidentului ..vina mosului ca nu s-a asigurat corespunzator ..iar restul cioflingailor ..nu va mai cacati pe voi ca asa ii trebuie mosului ..ca fiecare dintre noi mai traversam prin locuri nepermise pentru a nu ocolii 300 m ..dar asta'i romanul ..gura bate curul ...
1
0
Se stia numarul masinii , dece a foat gasit la 3 zile dupa accident? Ca sa iasa la testul de alcool sau anti dopping 0?
6
1
Eu sunt nevasta lui , Daniela era amanta !
2
2
Scena de anul trecut, nu el a facut-o. Ce a facut el se numeste AUTO-APARARE, atunci cand esti atacat.! Nu il cunoasteti, din pacate. Are un suflet si un caracter bun. Pacat ca a aceasta cumpana.
6
3
nu mai judecati voi din spatele telefoanelor lasati ca are cine sa il judece dati comenturi ca niste fustrati
6
3
Robeert, om de milioane, caracter, suflet, bunatate.!! OM DE MILIOANE.!!!!!!!!
6
9
si la scandalul ala de anul trecut de la Entourage tot asa de sustinator a fost? zici ca e tata a doi copii...dar daca eu eram cu copii mei la un suc acolo si vedeau scena pe care acest "tata" a facut-o, cum ar fi fost?
6
2
astia din km5 toate saraciile kalu birlic druga manuta cand o intra garda in voi mai tare o sa fugiti ca soareci ce sunteti
12
3
Nu are nici o scuza pentru faptul ca a fugit de la locul accidentului! Daca ramanea acolo si facea ceva pentru victima arata ca este barbat adevarat asa insa a dat dovada ca este doar un cacat de om!
14
3
Roberteeee, esti fff urat
6
0
sunteti zmei pe fb , gasca de infractori dar cand va luat potera nu mai aveti tupeu, ati devenit mielusei. alex iordache nu i-a tras-o numai ei acum ti-o trage si tie
11
1
Care casa Draga? Hahaha lasati ne dracu cu maimutoii vostri, sa mai goleasca constanta de mizerii ca prea numai smecheri si muschi la orice colt. Ce reclama ii faci nebuno cu omu tau minunat care a arso pe replica si pe la IPJ toata vara a spart o pe nevastasa omoara oameni pe drum, ditamai sufletu minunat de nota 10000
15
1
Hai sa il huiduim pe acest om.!!! De ce? Va zic eu!!!! Pentru ca este tata a doi copii, pentru ca sare in ajutorul omenilor, pentru ca este un om de cuvant, pentru ca la fiecare strigat de ajutor primit, el a fost primul om care a sustinut si a ajutat oamenii.!!! Este un om minunat, cu un caracter minunat, este un om de nota 100000 .! Respect si sa te ajute Dumnezeu sa ajungi acasa.!!!
5
19
Insanatosire grabnica iubitule Astept sa iesi sa fac dragoste si cu tine nu doar cu sotia
17
10
Nu inteleg de ce toata lumea arunca cu vorbe urate in sofer. Nu il cunosc personal dar cea mai mare vina o are batranelul care fuge fara sa se asigure. Fiecare reactioneaza in felul luii. Acest barbat poate ca nu a stiut cum sa reactioneze . Nu trebuie sa judecam pe nimeni. Putea fii oricine in locul lui
8
13
acum are liber nevasta sa dea si ochiul maro
25
3
asa sunt toti bulangiu care se unfla cu naposim ci cu creier lipsa care asi umple corpul cu tatuaje si se cred babau si asi bat nevestele ca parte in parte sunt fetite de aia si a fugit de la fata locului ori era tras ori baut ,lasa ca acum la cusca ai iese fitele,sa umplut orasu de basinosi de astea
15
5
Golanul asta a crezut ca poate fugi din tara dar pt ca-i un fraier cu tupeu si o basina de masina la mana 50-a, acum se da speriat. La panaie boule!
17
4
Te-ai speriat viteazule???dar cand iti bateai sotia nu te speriai? Ai fugit ca un las...sau nu aveai net pe telefon sa bagi un live pe fb ptr toti cateii tai.te-au ajuns blestemele,fratelo!!!
19
3
noi astia in km5 nu avem permise oricum ne cunoastem cu garda si nu ne face nimik ca mai cotizam si noi de o kfea ,suntem boschetari traim pe o zi pe alta si ne umflam prin oras ca suntem baieti da cand mergem si vine si politia fugim ca pizdele si plangem sa ne retraga plangerea sa nu facem bulau.astia suntem noi
25
2
Corect ar fi ca daca un dobitoc traverseaza neregulamentar strada si sare ca un dobitoc in fata masinii sa nu te oblige sa mai pierzi si timpul dupa el. Ca masina trebuie sa o repare obligat.
5
3
avocatul nita !!!
11
4
Pe asta nu l-a scos av Nita asta vara in scandalul de la Crazy? Mare interlop..lasi un om sa moara pe strada
18
3
a fugit de la locul accidentului pt ca era sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor stupefiante!!vina pare a fi a pietonului care traverseaza prin loc nepermis
17
5
Drogat , Beat !!! un "interlop" nu se sperie asa usor , a fugit din cauza ca era ori baut ori drogat ... sau cine stie , poate si baut si drogat. am tot citit comentarii vis-a-vis de evenimentul asta si am observat ca multa lume sare sa-l apere pe sofer , vinovat ar fi pietonul ptr trecere prin zona nepermisa. in primul rand , indiferent de zona , permisa sau nepermisa , este vorba despre viata unui om , opresti , acorzi primul ajutor , sanse mai mari pentru victima de a scapa si bineinteles sanse mult mai mari ca tu , sofer , sa scapi de invinovatire tocmai de aia fuga se pedepseste.
20
6
Vad cel putin 7 idioti aici. Ba tampitilor, soferul nu este vinovat pentru producerea accidentului. Este vinovat, doar pentru ca fugit de la locul accidentului. Si daca te sperii, oricui i se poate intampla asa ceva. Si mai invatati si voi putina gramatica, ca sunteti niste prosti analfabeti! Idiotilor, ca sunteti niste incompetenti! Si daca tot sunteti tari in clanta, de ce nu veniti frumos in 4-5, sa aveti gura mare?
15
27
Hahaha...sclavul asta cu fata de tomberonist futea curve in dreapta si stanga, isi batea nevasta acasa de ii rupea capatana si acum cand a flat ca il insala vrea razbunare. Poate te prinde santieristul ala si iti rupe si tie capul... Mare mascul ce esti, bati femei si loveste batrani cu masina
23
6
Sa-ti moara copiii!!!
12
12
Nu te-au mai scos avocatii ma interlopule? De fiecare data ai scapat basma curata. Ce ai facut ma bobitaa maa, i-ai schimbat ?
21
4
Cum sa conduci o masina k o asa fata ..nicaieri in lume nu se intampla asa ceva ..priviti ce muian are ..numai ptr acest muian ar treb. condamnat ...
16
6
un cretin,nu se traverseaza pe acolo!!! singura vina a soferului e ca a plecat de la locul accidentului !!!
23
7
Asa merita toti mosii care traverseaza prin loc nepermis,fiecare reactioneaza in felul lui in astfel de situatii,dupa intamplarea asta poate sunt mai atenti mosii cand traverseaza in plin trafic,de unde si zicala: masina calca,nu fute!
21
15
Lasitatea nu are absolut nici o scuza. Un dobitoc.
29
10
Sa se invete minte sa numai treaca pe langa trecere. Mosu nebun cine il pune.Asa merita toti care fac asta sa fie calcati sa se invete minte
16
12
Pai cum ma muschiulet teai spariat asa tare tu ala cu muschi tatuat care sperii lumea amenintari. pai cum ma sa fugi smecherie, pai ce le arati tu mai muschiulet la fanii tai aia care te sustin
36
9
bagamias pwla in mort ii tai de sclav km5 toti lachiosi drogati beti cu basini de interlopi
27
6
A sarit in fata masinii.. ca ii era lene sa traverseze pe trecerea de pietoni
21
11
Ori e prost ori era beat.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212