REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

El este Emil, bărbatul mort într-un banal accident cu ATV-ul

El este Emil, bărbatul mort într-un banal accident cu ATV-ul

Andreea VREJOIU 14 noiembrie 2022 | 12:03 1284

Accident mortal la o întrecere cu ATV-urile. Un bărbat de 43 de ani a murit pe loc. Ceea ce trebuia să fie o zi de distracție plină de adrenalină în natură, într-o ieșire cu ATV-urile, s-a transformat într-o tragedie. 

Pentru unul dintre sportivi, Emil, în vârstă de 43 de ani, excursia din ziua de duminică s-a dovedit fatidică. Bărbatul este cunoscut ca un împătimit al curselor cu ATV-ul și în general, tot ce înseamnă sport cu motor.  

Împreună cu alți împătimiți ai acestui sport, Emil obișnuia să iasă la asemenea excursii motorizate ori de câte ori îi permitea timpul. Pentru ziua de duminică, bărbatul împreună cu prietenii săi, au ales ca loc de întrecere și distracție un drum forestier dintr-o pădure aflată pe marginea drumului județean 581 care leagă Reșița de comuna Dognecea, peste munte. 

Tragicul accident a avut loc în jurul prânzului pe o pantă pe care bărbatul a coborât-o cu ATV-ul. La un moment dat, autovehiculul s-a dat peste cap și l-a prins pe conducător sub ATV. Bărbatul a murit pe loc, strivit de sutele de kg ale mașinăriei. Toate acestea s-au petrecut de față cu prietenii lui Emil ieșiți cu el la distracție și sport.

”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un ATV pe raza comunei Lupac, într-o zonă împădurită, pe un drum forestier închis circulației publice, la aproximativ 2 km de DJ 581 către comuna Dognecea, ar fi pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se și fiind prins sub ATV. Echipajul SMURD deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul" a transmis biroul de presă al IPJ Caraș Severin.

Bărbatul era un împătimit al sportului cu motor, avea o experiență bogată în a manevra ATV-urile și motoarele și nimeni nu își poate explica cum s-a petrecut acest accident. Emil era foarte iubit și apreciat de prietenii săi și în câteva ore, pagina sa de Facebook s-a umplut de mesaje de condoleanțe.

Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ti s-ar si opri inima aia de la atata unsoare, bine ar fi pentru omenire!
3
0
ma unge la inima,la mai multi.Ymbecilii care polueaza sonor,distrug padurea,primesc ce merita!ha ha
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367