REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

El este militarul român căzut la datorie în Afganistan!

El este militarul român căzut la datorie în Afganistan!

Replica API 6 septembrie 2019 | 01:07 365

Caporalul cls. a III-a Cipirian-Ștefan Polschi, veteran al Armatei României, căzut la datorie în Afganistan!

Militarul român care şi-a pierdut viaţa joi, 5 septembrie, în Afganistan este caporalul cls. a III-a Cipirian-Ștefan Polschi, care îndeplinea funcția de șofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul.

Militarul și-a pierdut viața ca urmare a exploziei unei mașini-capcană, în apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu.

Caporalul cls. a III-a Cipirian-Ștefan Polschi avea 38 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2004 și se afla la a treia misiune în Afganistan.

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a lui Cipirian-Ștefan Polschi și a înaintat Președintelui României propunerea de a-i conferi Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război, se arată pe pagina de Facebook "Veteranii Armatei României".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de acest tinar ?condoleante familiei !----de ce Ro trebuie sa intre in razboaie alaturi de americani ?----ptr un pumn de bani ?----Alte tari europene nu fac astfel de intelegeri ---Pacat de tinerii nostri !
4
0
Esti prajit ,scrum
2
5
A murit in afara tarii la locul de munca , zeci de mii de romani au murit prin diverse tari aflanduse la munca....nu a fost declarat nimeni erou !
9
3
Dumnezeu sa-l ierte,,,,,,dar nu e razboiu nostru,,cum sa fii erou da-ca te-ai dus sa cauti bombe ,,,,le-ai gasit,,,Au Americani sa fure ceva si de acolo. iar noi eroi ii aparam hotia.
12
1
Ce face omul pentru bani? Trei misiuni?
11
3
A fost alegerea lui sa fie mercenar . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace . Chiar nu merita sa mori pentru niste salbatici cum sun afgani .
11
3
Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familei dar la datorie au murit militarii care au murit cand s-a facut transfagarasanul, canalul, au muncit in agricultura sau in mina si pe care guvernele actuale nu ii baga in seama. El a fost doar un mercenar si cand a plecat acolo stia ce poate sa-l astepte.
16
2
Dmnezeu sa-l ierte
10
0
Dumnezeu sa il ierte. Dar scrieti si ca nici un soldat roman nu este trimis in Afghanistan daca nu este si el deacord pentru ca asta este adevarul complet.
10
3
Care datorie? Apara capitalismul tari.
18
3
Fiecare meserie cu riscurile ei!
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272