REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

El este noul iubit al lui Paris Jackson? Poza cu care fiica lui Michael Jackson a stârnit controverse!

El este noul iubit al lui Paris Jackson? Poza cu care fiica lui Michael Jackson a stârnit controverse!

Replica API 15 martie 2021 | 00:00 1297

De când această poză a apărut în social media, zvonurile despre noua relaţie a lui Paris Jackson au devenit tot mai intense.

Totul a început acum două zile, când actorul Emile Hirsch a postat o imagine în care este alături de Paris Jackson. Şi pentru că poza pare intimă şi transmite o anumită stare, lumea a presupus că actorul a fost gata să facă publică noua lui relaţie - cea cu fiica lui Michael Jackson. Cu atât mai mult cu cât cei doi arată bine şi le stă atât de bine împreună. Iar comentariul adăugat de Emile a fost unul intrigant, care a hrănit zvonurile: "Mă ascund cu tine", a scris el.

Foto: Instagram

Şi de ce ar fi greşit să credem că cei doi sunt iubiţi? Paris este de ceva vreme singură - mai exact din august 2020, atunci când s-a despărţit de Gabriel Glenn, cu care a avut o relaţie de mai bine de doi ani. Altfel spus, la apariţia imaginii de mai sus, reacţiile au fost fireşti: Paris are un nou iubit! Şi nu unul oarecare: Emile Hirsch este un actor american apreciat, în vârstă de 35 de ani. Totuşi, cei doi au ţinut să liniştească zvonurile. Paris susţine că ea şi Emile sunt doar buni prieteni, iar între ei nu este nimic romantic. Oare să fi avut această reacţie din cauza diferenţei lor de vârstă?

Paris are 22 de ani - o despart 13 ani de Emile, chiar dacă nu se vede diferenţa de vârstă între ei. De altfel, poza a stârnit o serie de reacţii legate de acest aspect: mulţi au comentat că e cam ciudat să fie prietenă bună cu cineva cu 13 ani mai mare decât ea.

"Suntem prieteni de mai mulţi ani. El este, de fapt, unul dintre cei mai tineri prieteni ai mei. Unul dintre bunii mei prietenii are 50 de ani. Este posibil ca voi să nu aveţi prieteni mai mari ca voi pentru că acele persoane vă găsesc enervanţi şi imaturi. Ah, am uitat să amintesc şi de un alt prieten, care are 76 de ani. Vârsta e doar un număr. Eu mă bucur de compania unor oameni cu vârste diverse", a fost replica lui Paris, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272