REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

El este polițistul erou care a salvat un bărbat din incendiu, la Constanța

El este polițistul erou care a salvat un bărbat din incendiu, la Constanța

Ana Maria LIPAN 20 martie 2023 | 00:00 3279

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.15, agentul principal de poliție Ghircuș Răzvan Florin, din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul pe strada Baba Novac din municipiul Constanța. A observat că, dintr-un apartament situat la parterul unu bloc, iese fum. Polițistul a tras imediat autoturismul pe dreapta, a coborât și a alergat spre locul incendiului.

El este politistul erou care a salvat un barbat din incendiu, la Constanta

În fața blocului, pe stradă, se aflau mai multe persoane agitate, care arătau spre apartamentul din care ieșea fum. Polițistul a întrebat dacă este cineva înăuntru și i s-a răspuns că în apartamentul respectiv se află un bărbat. Agentul de poliție a apelat imediat SNUAU 112, pentru a sesiza incendiul și a solicita sprijin, apoi s-a apropiat de fereastra deschisă a locuinței și a văzut, în interior, un bărbat, de aproximativ 45 de ani.

El este politistul erou care a salvat un barbat din incendiu, la Constanta

Polițistul a strigat la el să iasă din locuință, pentru că fumul devenea din ce în ce mai gros, aerul era irespirabil, iar flăcările amenințau să cuprindă întregul apartament. Bărbatul refuza, deoarece își căuta fratele bolnav, despre care credea că se află în casă. În vreme ce pericolul creștea odată cu flăcările, polițistul a reușit să-l convingă pe acesta să se îndrepte spre ieșire. Apoi, a intrat în scara blocului, preluându-l pe bărbatul care tocmai ieșea din locuință.

Acesta a primit îngrijiri medicale de la personalul ambulanței sosite la fața locului, iar acum este în afara oricărui pericol. La fel și fratele bărbatului care, în momentul izbucnirii incendiului, nu se afla în locuință.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu ziceti ca apartamentul este a lu unu de la SRI?
1
3
Cand un simplu cetatean salveaza pe cineva, nimeni nu vede. Politistii, pompierii si alti salvatori, mereu sunt vazuti si ridicati in slava, desi asta e datoria lor, pt asta sunt platiti.
4
4
De comentaci mai jos
10
4
Bah Trump. Ce kkt tragi cu interlopii astia supraponderali. Nu trebuie sa ii bati, nici sa ii f**i. Ii impusti ca d.aia ai un pistol in dotare.
24
6
Daca te prinde vreun interlop de 200Kg zici ca te-a lovit MArfaru de Rosiori de Vede cu Forduri Puma
10
22
Stima si respect pt politist
23
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218