REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

El este profesorul acuzat de corupere sexuală a minorilor. Video

El este profesorul acuzat de corupere sexuală a minorilor. Video

Replica API 14 aprilie 2022 | 14:59 5593

Liniștea comunei Dobromir a fost zdruncinată atunci când s-a aflat că profesorul de română care preda la Liceul Tehnologic, Laurențiu Ciorogaru, a fost acuzat de corupere sexuală a minorilor. Victimele sunt doi elevi de 13 ani și 14 ani, la data faptelor, iar primul incident de acest gen a avut loc la data de 11 februarie 2020, continuând până în februarie a.c. Pe lângă ocupația de profesor de română, bărbatul a fost și directorul Liceului Concord din Constanța, dar și cântăreț de muzică populară. În acest moment, fostul profesor se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Nimeni din comună nu ar fi bănuit că Laurențiu Ciorogaru, profesorul de limba română, ar fi putut să comită asemenea fapte. Reporterii Replica au mers la Liceul Tehnologic ”Radu Prișcu” din Dobromir, pentru a încerca să afle mai multe amănunte. Georgiana Frățilă, directorul instituției de învățământ, nu a putut fi de prea mare ajutor, ocupând această funcție din iulie 2021, și necunoscându-l prea bine pe profesor însă a declarat totuși că profesorul are contractul de muncă suspendat dar că nu poate da mai multe informații fiind vorba despre o anchetă în curs.

Nici viceprimarul comunei, Sebai Ismail, nu a putut să ofere mai multe informații în această speță: ”Nu l-am cunoscut, nu am auzit nimic, nu am văzut nimic. Am încredere în poliție și sper să își facă treaba” a declarat acesta pentru Replica.

Locuitorii se feresc sau nu vor să vorbească despre acest caz

În încercarea de a afla mai multe informații chiar de la locuitorii comunei, reporterii Replica s-au lovit de un zid al tăcerii sau poate al nepăsării, locuitorii ai căror copii ar fi putut fi în aceeași situație nevrând să spună nimic sau fugind la nenumăratele încercări ale reporterilor de a dialoga cu aceștia.

Minorii au primit consiliere psihologică

Minorii au primit consiliere psihologică și tot sprijinul din partea noastră pentru a putea trece peste aceste momente. Directoarea liceului este de apreciat că a acționat cum trebuie în aceste momente, și sperăm să nu mai existe astfel de cazuri” a declarat Sorin Mihai, inspectorul școlar general, pentru Replica.

De ce s-a făcut vinovat profesorul

Vă reamintim că, conform minutei judecătorești: ” Judecătoria Constanța a admis pe 11 aprilie, sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, faţă de inculpatul C.L.-A., (...) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 lit. b Cp cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată P.C., în vârstă de 13 ani la data comiterii primului act material- un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022) - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 ind. 1 lit. b Cp, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată M.T., în vârstă de 14 ani la data comiterii primului act material, un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 Cp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului după rămânerea definitivă a prezentei încheieri”.

Citește și Un profesor din Constanța, arestat preventiv pentru corupere sexuală a minorilor

Citește și Profesorul din Dobromir, trimis în judecată pentru corupere sexuală

Virgil STOIAN A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a dat aceste informatii, ca in spatiul public sau la institutii diverse nu a aparut nimic pana acum, sper ca nu cea care a facut plangerea. Suntem multi care stim mai multe. Vad ca deja l-ati condamnat, ziceti ca s-a facut vinovat. Serios? Cine ii spala imaginea daca se dovedeste ca nu este asa? Mai mult, sa plateasca toti cei care au facut diverse ca sa ii pateze imaginea, inclusiv acest articol. Cum de parintii nu stiau nimic? Hello, reveniti-va!
0
0
sa dus su ea cand a auzit sa fie atinsa pe fese da a luat teapa a mai consumat si motorina degeaba pana acolo si indarat
0
0
arata aproape la fel de rau ca sorin mihai
1
0
Asta sigur a fost abuzat in copilarie si acum o sa fie abuzat si la poarta alba cu sau fara lubrifiere in mod repetat
1
0
La cum arata, el pare sa fie abuzat de copii
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272