REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

El este salvamarul care a murit la Eforie, încercând să salveze un turist

El este salvamarul care a murit la Eforie, încercând să salveze un turist

Replica API 8 august 2022 | 16:21 7835

Sorin Georgian Olariu este bărbatul care a decedat după ce a încercat să salveze din valurile mării un turist de 28 de ani, în Eforie Nord. Potrivit informațiilor noastre, acesta avea 48 de ani, era din Tîrgoviște și venea în fiecare an să lucreze ca salvamar.

Vă reamintim că în dimineata de luni, 8 august, cu toate că era arborat steagul roșu, un turist de 28 de ani, s-a aventurat în valurile zbuciumate ale mării, în zona Hotel Citadel. Sorin Georgian Olariu a sărit în ajutorul tânărului, însă din păcate curenții s-au dovedit mai puternici. Amândoi au fost aduși la mal, însă Sorin nu a răspuns protocolului de resuscitare fiind declarat decedat.

Citește și Încă doi morți pe o plajă din Eforie Nord; unul din ei este salvamar

Jale pe litoral! Mor oamenii înecați pe bandă rulantă; nu ascultă de salvamari!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu mai intre nici un salvamar in apa cand este arborat STEAGUL ROSU !!! Cine intra , intra pe barba lui...sa se inece linistit ! Oricum nu-i asculta nimeni ,pe salvamari , au ajuns de batjocora la toti retardatii , nu merita nici-un sacrificiu pentru retardatii autostiutori si care sfideaza orice regula ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
2
0
Cand ai vazut ca cel pe care vrei sa-l salvezi se urca pe tine ii fouti un pumn in gura sa te eliberezi!
0
0
Din pacate nu stia sa inoate in zona este apa mica . Lipsa de experienta
0
0
SKIJET LA FIECARE
1
1
Cum a intervenit salvamarul? Doar cu plutitoare? Fara skijet. Fiecare punct de salvamar ar trebui sa fie dotat cu skijet si interventia sa se faca in doi. De la chioscul de salvamar pana la cel care are nevoie de ajutor pot fi 50-100m de alergat pe plaja, printre oameni. Asta inseamna deja 10-15 secunde pierdute. Apoi de la mal pana unde e persoana mai sunt de inotat poate 10-20m. In conditii de mare agitata, valuri, curenti, inseamna cel putin 1 minut de inot. Sub apa nu poti sta atat fara aer. Si salvamarul ajunge extenuat. Basca poate trebuie sa se si scufunde de mai multe ori.
0
0
Cred ca trebuie bagat in organigrama postul de .. . salvamar de salvamari
0
0
De ce nu mia-ti acceptat comentariul ca nu am scris nimic vulgar. Sesizez de mult timp ca va plac foarte mult comentariile unora care sunt foarte indecente. Ce am scris asa de rau de nu mi-ai acceptat comentariul. Spuneam ca salvamarul mort la datorie este un erou. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Ce au cu ei ca ei doar isi fac doar datoria ca si altii care au un loc de munca.
1
0
pisamas pe mata futeias coliva la motrii tai de gunoi a murit un om bagamia pl in familia ta si in copii tai de retardad mintal de ce vb asa luatiasi mortii in pila de gunoi
0
0
sa va frec familiile cu la m**e de moldoveni pisamas pe voi de saracii tot voi sunteti tari in gura futevas pateu si rosiile dupa plaja care le mincati daraciilor.
0
0
Sa ti iau pe mata la sanius boss sa tio duc departe de retard mintal
0
0
sa mi bag pila in motii vostri de moldoveni tarani obosito care veniti la mare si va manik in pila sa merge sa vedeti nesfirsitul bagamais pila in fam voastra de tarani stati acasa in motii vostri nu mai veniti pe litoral ca si asa il faceti de ris tarani obositi mergeti la sapa omul acesta sia dar sufletul pt un gunoi care na vazut apa niciodata Pacat Dzeu sal ierte .
0
0
Pllliii mele
0
0
Totusi a murit un om care incerca sa salveze alte vieti. Nu mai fiti rai. Dumnezeu sa-l ierte!
0
0
Tot salvamarul e de vina ma? Prostii pulii ce sunteti..... Retardatii care se aventureaza in apa cand este interzis......aia sunt de vina. Ia sa le futa cate o amenda de cateva mii de euro pentru o isprava ca asta sa vezi cum se potolesc toti si invata sa "citeasca" steagurile.Ca se ineaca un p***t nu ar fi o problema dar uite ca mai moare si cate un om nevinovat....
0
0
Prin 1986 aveam unul la Salvamar in Mangalia care nu stia sa inoate il puneam doar sa impinga barca se vede treaba ca nu s au schimbat prea multe
0
0
Doar un avamar idiot se poate inneca la tarm, indiferent de curenti...
0
2
Ce salvamar e asta? Cum s-a inecat daca avea plutitorul sau placa la el? Salvamarii astia sunt niste jmekeri care fac multa galagie. Isi dau multa importanta. Consuma multi bani. Se ineaca singuri. Pierde vara derbedei.
1
0
SE PLIMBA CU ATV PE PLAJE SI NU MAI FIGURI IN CAP TATUATI SI LESINATI DE FOAME
1
3
prostie, idiotenie, stupizenie, aruncate in necunostinta de cauza...taci dreaq, lache trist, a incercat sa salveze un dobitoc de turist
2
0
Profesionalism, echipament, lucru in echipa.....
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108