REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ŞOFERUL CARE A FUGIT DUPĂ CE A LOVIT DOI PIETONI ÎN MAMAIA ERA BĂUT! Azi află dacă va fi arestat

ŞOFERUL CARE A FUGIT DUPĂ CE A LOVIT DOI PIETONI ÎN MAMAIA ERA BĂUT! Azi află dacă va fi arestat

Replica API 9 iulie 2018 | 00:29 1097

Şoferul care a fugit de la faţa locului după ce a lovit doi pietoni a fost depistat şi s-a şi prezentat la Poliţie! Reamintim că oamenii legii au fost sesizaţi că, în staţiunea Mamaia, şoferul unui Opel a lovit doi pietoni - o tânără şi un tânăr -, iar apoi a fugit. Totul se întâmpla la ora 5 dimineaţa, iar cercetările au fost demarate imediat. În jurul orei 13.00, poliţiştii au fost şi la domiciliul fugarului - Florin Nicolae Ştefanovici -, în Cernavodă, însă acesta nu se afla acolo. În schimb, Ştefanovici a transmis Rutierei că ar vrea să se "predea". A ajuns a sediul Poliţiei la ora 13.30, ocazie cu care s-a stabilit că era băut - rezultat 0,32 alcool pur în aerul expirat.

De precizat că pietonii au fost spitalizaţi.

Ştefanovici, care are 33 de ani, este recidivist: a avut în trecut o condamnare de 1 an cu suspendare. În prezent, în sarcina lui s-a reţinut, infracţiunea de părăsire a locului accidentului (pentru care riscă între 2 şi 7 ani de închisoare), dublă vătămare din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

De precizat că el a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi, 9 iulie, să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La puscarie cu asemenea specimene ... un alcoolist. un drogat infect. Ca el sunt multi alti in multe alte cartiere din orasul acesta..
3
10
La puscarie cu asemenea specimene ... un alcoolist. un drogat infect. Ca el sunt multi alti in multe alte cartiere din orasul acesta..
3
1
Mihaiklinton usor ma baitule ca sa nu intri la complicitate cu el cam astea ar fii urmarile care le primesti.. usor cu consetintele care le spui tu.. mertati amandoi mai alea el ptr ca il stiu de mult timp isi merta soarta ca sa se invete 7 ani sa isi ia sa se invete minte.. bine ca am plecat din orasul acvariu...
3
4
Are dreptate Costy Lefter, abia de la 3 persoane in sus faci puscarie... eu am omorat copii pe trecere de pietoni in Cernavoda si am facut doar un an puscarie... un fleac, mi-au ciuruit gaozu!
1
1
Soferii din Constanta habar nu au ca la o trecere de pietoni trebuie sa treci cu maxim 30 km h prin oras conform codului rutier si ca trebuie sa te asigur de 3 ori ca nu ai pieton sau ca nu vrea cineva sa traverseze tot codul rutier,conducere preventiva. Ar trebui anulat permisul pentru astia care nu acorda prioritate pietonilor. Era sa fiu lovit de multe ori pe trecerile pentru pietoni si nu m am aruncat niciodata si ma asigur de 3 ori, dar dau in trafic de gunoaie.
1
2
Un drogat nenorocit la puscarie cu el sa ii umble la rozetaaaa,vreo 5 ani asa isi ia,te omoara nevinovat CRIMINALULE ai mai si fugit de la locul accidentului , terminatuleee chiar ai fata de BOSCHETAR NENOROCIT.Il cunosc bine pe drogatul asta sta la incalzire
3
11
trebuie sa pateasca si el la fel sa dam peste el cu masina si sa fugim sa il lasam sa in manance pescarusi propun pedeapsa cea mai mare cu executare si sa numai aiba permis nici odata
2
2
Abia de la 3 persoane in sus faci puscarie, nu o sa pateasca nimic!
2
3
cei care il vb de rau sa ma suga la pula. Jegule sa o trimiti tu pe mata la produs ca el nu a facut asa ceva il cunosc. Multumesc in numele lui care tineti cu el iar cei care il vb de rau sa tina minte ca putea sa se intample oricui. Si apropo sau vazut imaginile si vor fi in instanta ca nici pietonii nu sau asigurat pur si simplu ia sarit in fata asa ca cei care il judeca gresit sa ma suga la pula. Sunteti niste muistiiiiiiiiii.
6
5
As dori sa se precizeze ca eu am fost cu el cand sa predat si stiu absolut tot si va rog pe dumneavoastra sa nu mai aberati cu informatii care nu sunt adevarate. Mai rog pe unele persoane sa nu mai manance din gura vorbe care nu sunt adevarate ptr ca vor suporta consecintele. Se putea intampla oricui. Haideti sa nu judecam dupa niste vorbe spuse de niste persoane inconatiente.
4
4
Aceasta dejectie mi-a fost prieten cu multi ani in urma... pana sa inceapa sa consume droguri si bautura si sa-si trimita propria sora si sotia sa se prostitueze!
5
7
SA ZACA IN PUSCARIE MULTI ANI!INFRACTOR NENOROCIT!SI FARA CARNET PE VIATA!
4
4
Ridicat permisul pentru totdeauna ! Acest inconstient nu are voie sa mai urce la volan.Mori nevinovat din cauza unui individ certat cu legea.La puscarie nu-i trebuie permis 1
11
3
Daca te referi la cine cred eu gresesti, de vreo 3 luni e pus bine, la pastrare
12
1
Da cu siguranta o sa faca si asta puscarie cum mai stiu eu unul a trecut un an si tot liber este.
15
3
Alina,de ce nu o iei tu?
7
12
Pai cum sa nu bea cernavodenii cand insusi primarul lor este un alcolist notoriu, la dorin facea niste chiolhanuri cu curve si bautura de se auzea in toata cernavoda, acu face prin bulgaria prin moldova, tot cu curve, dar din primarie, la olaru fac betii el si cu coana directoare diana de s au ingrozit si taranii din rasova si spun peste tot in sat,
12
5
Sigur i-a facut ceva pietonii, ca nu dadea asa fara motiv peste ei.
7
32
Prin Ovidiu,Lumina,Valu ,Navodari,Medgidia conducerea sub influenta bauturiilor alcoolice ,fara permis,fara asigurare,itp e ceva normal
22
3
Rasa ma-tii de jeg, ce fata de laba trista ai. Esti si boschet si las, poate faci vreun an sau doi de parnaie sa-ti obturezi un pic rozeta
23
5
Sa se dea amenzi pentru alcool de la 20.000 ron in sus, sa se dea ani de parnaie in stanga si-n dreapta. Acum sa nu ne cacam pe noi, peste o centura nepusa, peste un telefon la ureche mai putem trece. Dar pentru alcool nu ai nicio scuza. Sa-ti faci credit in banca sa-l achiti. Daca romanul stie doar de frica, atunci sa-i fie frica.
34
2
Bosketarrr,nenorocit.la puscarie cu el
33
4
Sa putrezeasca in puscarie!
26
6
La parnaie cu el...in medgidia si cernavoda 70% din populatie sufera de alcoolism crunt
40
6
Sa fie pedepsit conform legii!
33
6
la puscarie cu el sa o ia la buci
37
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614