REPLICA ONLINE CONSTANTA

3° Constanța Mie., 29 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6317
3° Constanța Miercuri, 29 Martie 2023 Anul XX Nr. 6317

El este șoferul care a produs o tragedie de Revelion

El este șoferul care a produs o tragedie de Revelion

Valentina CAMARA 3 ianuarie 2023 | 09:06 1171

Trei oameni au fost spulberați de un autoturism chiar în noaptea dintre ani, în Cotnari. În urma accidentului, un bărbat a murit. Șoferul care a produs o uriașă tragedie de Revelion, în județul Iași, are 20 de ani și obținuse recent permisul auto.

Noul an 2023 a debutat cu o tragedie, în județul Iași. Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de 12 oameni aflați pe o trecere de pietoni în localitatea Cotnari.

Șoferul a acroșat trei persoane aflate pe șosea. Din păcate, în urma evenimentului, un bărbat de 42 de ani a murit.

Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iaşi, a spus că acesta a suferit un traumatism cranio cerebral sever şi un stop cardio respirator. Medicul de pe ambulanţa ajunsă la fața locului a declarat ulterior decesul.

Printre cei răniți s-a aflat şi un copil de 14 ani și un alt bărbat de 39 de ani. Ambii au ajuns la spital cu fracturi.

La două zile după acest nefericit eveniment au apărut informații despre autorul accidentului.

Acesta este un tânăr de doar 20 de ani, dintr-o altă localitate ieșeană, fără mare experiență la volan. Mai mult, în ciuda acestui aspect, se pare că el circula cu viteză excesivă în momentul producerii tragediei.

Localnicii îl descriu ca o persoană teribilistă care mereu circula cu viteză prin localitate. El obținuse permisul în urmă cu câteva luni.

Șoferul este din satul Cârjoaia. Din câte am aflat, avea permisul luat prin luna mai. Are vreo 20 de ani și e teribilist, e cunoscut ca circulă mereu cu viteza mare. Chiar au spus oamenii că l-au văzut și ziua, pe 31, circulând cu viteza, de a virat pe două roți într-o curbă. După impact a reușit să oprească mașina undeva la aproximativ 100-150 de metri după ce i-a lovit”, a spus un localnic.

Primarul localității în care s-a produs tragedia, despre șoferul vinovat: ”Avea cam 130 km/h” Primarul localității Cotnari, Vasile Crețu, a vorbit și el despre tragedia din primele minute ale noului an. Acesta spune că șoferul teribilist avea o viteză foarte mare.

”Din ce am văzut noi, dar și din mărturiile pasagerului din dreapta, care a fost întrebat de poliție, a spus ca șoferul avea peste 100/h, cam 130/h. Toți ceilalți care au fost acolo și au văzut au spus ca avea viteză foarte, foarte mare”, a spus edilul în presa locală, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912