REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

El este șoferul mort în accidentul de pe E87, între Mineri și Somova! Video

El este șoferul mort în accidentul de pe E87, între Mineri și Somova! Video

Virgil STOIAN 12 iunie 2023 | 00:00 6668

Un accident teribil s-a petrecut duminică, 11 iunie, pe drumul european E87, între două autoturisme soldat cu patru victime, două dintre acestea fiind încarcerate. Victimele, doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 62 de ani fiind transportate la spital cu diverse traumatisme cu 3 ambulanțe SAJ Tulcea și ambulanța SMURD. Din nefericire, unul dintre șoferi, Adelin N. în vârstă de 21 de ani, a decedat la spital. Accidentul rutier s-a produs la 10 km de municipiul Tulcea, între localitățile Mineri și Somova.

El este soferul mort in accidentul de pe E87, intre Mineri si Somova! VideoAdelin N.

Iată câteva dintre mesajele de susținere și de condoleanțe transmise familiei îndurerate: ”Cuvintele vor fi întotdeauna nevrednice de a alina durerea unui părinte care-și pierde copilul... Dumnezeu să te odihnească, Adeline, copil bun și blând, iar dumneavoastră să vă dea Dumnezeu puterea de a trăi cu amintirea lui!”;

El este soferul mort in accidentul de pe E87, intre Mineri si Somova! Video”Sincere condoleanțe și multă putere să treceți prin acest mare necaz! Nu pot să cred, nu vreau să cred.... drum lin Adelin!”; ”Condoleante! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Putere să treceți peste această grea pierdere!” au fost câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise de cei apropiați pentru familia îndoliată.

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-mi pare bine ca a murit , dar nici rau nu-mi pare... Pentru huliganii rutieri, cocalari in viata de zi cu zi....cand ii vad cu creierii zdrobiti , nu simt nimic !
2
1
Ia uite-l și p-asta.... Tu ce crezi, cocoș? Ca ne curg balele după d-alde Adelin și că îl admirăm? Serios? Nu, drăguțule... Voi între voi va admirați și vă lingeți prezoanele până la cotor. Pe mine mă ia cu vomă când vă văd
5
1
N-ai înțeles nimic. Păi nici n-am fi vrut să ne comparăm cu un bou ca asta. Fix asta se comenta mai jos. Că sunt niște oameni de nimic ăștia care pun preț asa de mare să umble țanțoș prin oraș și în afară lui. Nemții, englezii, olandezii, japinezii etc nu au bă, apucături d-astea ca ale voastre, de handicapati. Ăia au alt sistem de valori. D-aia au ajuns unde au ajuns, în vreme ce noi suntem ultimele găini din coteț. Așa că vezi-ti tu de mașinile voastre la mâna a patra fumegande , și lasă-ne pe noi ăștia cu mai mult bun simț în pace. Cum bine zicea mai jos, selecția naturală funcționează perfect.
8
1
Sarantocilor, voi n-ajungeti la talpa lui Adelin. Cat era in viata va inghesuiati sa-i lingeti prezoanele, spurcaciunilor.
0
10
Asa e. La noi musai mașina cât mai bengoasa de la vârsta de 18 ani. Ne pozam frumos cu ea, ne-o punem ca poză de profil pe Facebook, alimentam la PECO de 30 de RON că mai mult n-avem, pentru că noi de fapt, suntem niște pârliți rupți în fuund , apoi ne urcam la volan, punem manele la volum maxim, ș-apoi începem sa ne dăm ciumeci prin oraș ca să zică lumea despre noi :"mamăăă ce tare e tipul asta cu barbă". E adevărat, din când în când, mai luăm în brațe câte un copac sau camion din sens opus, și o mierlim.
12
2
Meltean de TL. Cei mai p****i soferi din Europa.
9
0
Există acest obicei cretin, specific poporului r*mân, de a te mare ca ai o mașină de un brand scump. Cei din Occident doi bani nu dau pe așa ceva. La noi e o chestie de existentialitate. Branduri scumpe pe care proprietarii, in fond, nu si le pot permite. Bă da' tâmmpiți mai suntem. D-aia ne huiduie toată Europa când aude de rommâni. Noroc cu selecția naturală care își vede de drum.
15
2
ba frate,da' astia nu realizeaza ca pot sa moara?!cit de cretin sa fii?nu citesc si ei presa sa vada cite accidente sint?!asta arata cit de incult e poporul roman,mai ales generatiile de la pro in sus.....
10
0
Șoferii ăștia de Tl sunt bombe cu ceas pe șosele...cei mai idioți șoferi ever
24
2
sa ma cac pe asta , bine ca a murit singur , un jeg ghertoi .
11
4
Bravoo..urmează alți vitezomani ca el..dne ajută Următorul pe lista Mercedes n***u CT 99 CIV...la fel sa pateasca
12
2
LEII SOSELELOR,RAPID SI SIGUR
18
1
Cocalar
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468