REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

El este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul de la Ciocârlia

El este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul de la Ciocârlia

Replica API 7 decembrie 2020 | 23:53 16624

Durere în familia tânărului mort în accidentul de la Ciocârlia. Dănuț A. avea 25 de ani și era din Ciocârlia de Jos.

Pe pagina de socializare curg mesajele de condoleanțe:

„Dumnezeu sa te ierte, prieten drag. Ai plecat mult prea devreme dintre noi, ai lăsat în spate doar lacrimi care curg și suflete distruse.“

„Îmi pare rău ca te-ai dus asa devreme dintre noi, acum, ne veghezi dintre îngeri și ești unul dintre ei. Dumnezeu să te odihnească în pace!“

„Nu te voi uita și vei rămâne în sufletul meu, că un adevărat prieten, îmi amintesc când am fost ultima dată în țară, ne-am întâlnit la ține și parcă îmi venea să nu mai plec, am stat până târziu, am vorbit, am ras, dar dacă știam că este ultima oară când te văd, nu mai plecam. Odihnește-te în pace, suflet tânăr și curat!“

Reamintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 6 decembrie a.c., între Cobadin și Ciocârlia, acolo unde a avut loc un accident rutier.

La fața locului, au intervenit o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple, o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, un echipaj de prim ajutor SMURD B și 2 echipaje ale serviciului județean de ambulanță Constanța.

Din păcate, una dintre victime a decedat, o altă victimă este conștientă, cu politraumă majoră iar copilul, de 9 ani, este conștient, cu traumatism membru superior și membru inferior.

Ce spun polițiștii:

Polițiștii rutieri au fost sesizați, duminică, în jurul orei 17.00, despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

A.F., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Nu a fost nicio lipsa de experienta, fratilor. Terminati cu aberatiile...cu toate ca existau semne de "incepator" soferul nu era incepator. Nu stiti nu mai comentati
2
2
Experientei, crud prea crud, pacat de tineretea lui
5
1
Hai sa ne abtinem de la comentarii, zic.. Nu ati fost cu ei, nu comentati. Nu inteleg de unde atata rautate... Dumnezeu sa-l ierte!
4
1
Asa se vorbeste domnule comentator ?
3
5
obtinute dupa 100 km la scoala de sofeur anuntati directia de drumurisa se construiasca sosele cu 100 m in latime sa circule toti IMPOTENTII pe sosele.
18
11

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407