REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

El este unul dintre TINERII care au TERORIZAT MANGALIA

El este unul dintre TINERII care au TERORIZAT MANGALIA

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 3919

Ali Serdal are 19 ani și este cunoscut cu antecedente penale. A fost cercetat pentru mai multe fapte, inclusiv în 2018, iar acum a ajuns, din nou, după gratii. Potrivit anchetatorilor, tânărul este cercetat acum pentru două infracțiuni de furt calificat, tâlhărie și infracțiunea de furt, fapte comise în perioada 25 septembrie - 16 octombrie 2020.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. În temeiul art. 226 alin. (1) şi (2) din Codul de procedură penală (...) arestează preventiv pe inculpatul Ali Serdal, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, furt, furt calificat, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.10.2020 până la data de 18.11.2020”, potrivit minutei judecătorești. Mai exact, la data de 19 octombrie a.c., persoana în cauză ar fi smuls unui bărbat, de 50 de ani, telefonul mobil, în timp ce acesta se afla pe o stradă din municipiul Mangalia. Polițiștii au reținut în sarcina tânărului în cauză comiterea a două infracțiuni de furt calificat, tâlhărie și infracțiunea de furt, fapte comise în perioada 25 septembrie - 16 octombrie 2020. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cunoscut cu antecedente penale

De asemenea, amintim că, amintim că, la data de 17 iulie 2018, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat doi tineri, Ali Serdal și Dumitriu Dan Erol, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, ambii din Mangalia, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în jurul orei 01:45, polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri în zona unui hotel, din stațiunea Neptun, găsind asupra unuia dintre aceștia un telefon mobil,pe care l-au sustras la data de 13 iulie a.c., dintr-o cameră de hotel, din stațiunea Venus. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tinerii în cauză sunt autorii mai multor fapte de furt, comise pe raza municipiului Mangalia, dar și din stațiuni. Ei au recunoscut faptele.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de' cand vezi prin ziare ca ,,celebrtul interlop corduneanu, celebrul dani mocanu, celebrul tzanka uraaganul sau celebrul cuplu stegaru'' ce sa te mai astepti? empatizam cu prostii si furaciosii si asta e tata.... inntelegi ce spun? da bravo ma!
0
0
Daca judecatorii aplica pedeapsa maxima la astfel de specimene care fura si talharesc, din partea mea au tot respectul. Pe ei, nu ii lasati in societate ca astia nu se vor reabilita in veci.
0
0
Indeletnicirea de hot este parte a patrimoniului cultural.Din tata in fiu. Daca reclama le drepturile omului precis castiga. El isi exercita mestesugul.Ce aveti cu omul.
2
0
Nu vedeti ca mai nou le protejeaza identitatea dandu-le doar initialele sau doar fapta fara numele autorilor,de zici ca au facut vreo descoperire unicat si remarcabila demna de premiul Nobel. Ceausescu ii judeca in public,apoi la munca , nu conta, in mina, la canal,in agricultura, pe ploaie,vant sau soare.Acum puscaria e boierie, cum scapa fac alte infractiuni,sa se intoarca.
1
1
si hartie, ca dupa ce iese face tot ce stie!Munca la facut pe om , la dat jos din pom , dati munca grea la jegosi , mina si malul de la cumpana sa sape pana la masa de seara , sa doarma cinci ore si s o ia de la capat , poate si numai poate atunci se vor indrepta, cel putin incercam !
4
0
Dintii jos si la bulau cu el prospatura pt adevaratii periculosi
6
0
Bagati toti tiganii la puscarie, dati-le pedepse maxime
14
1
E nevinovat are lumea ceva cu iei.
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218