REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
8.5° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

El este violatorul din Constanța, capturat la intrarea în țară

El este violatorul din Constanța, capturat la intrarea în țară

Mirela PASCAL 2 februarie 2023 | 00:00 2434

Un violator din Constanța, care se sustrăgea unei pedepse stabilite de magistrații constănțeni, în 2021, a fost capturat de oamenii legii în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în țară. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au preluat, de sub escorta IPJ Brașov, pe individul de 26 de ani față de care Judecătoria Constanța a dispus, prin sentință penală, măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Este vorba despre Marian Dragoș Dănilă, o veche cunoștință a polițiștilor încă de când era minor.

El este violatorul din Constanta, capturat la intrarea in tara

Dragoș Marian Dănilă este individul capturat de polițiștii constănțeni pe 30 ianuarie. El este cunoscut și pentru jafuri, dar și pentru faptul că jefuia prostituate. De exemplu, amintim că ziua de 11 iulie 2014, a început în forţă pentru mai mulţi indivizi din Constanţa şi Năvodari, cunoscuţi cu multe antecedente penale. Chiar dacă latura de bază a existenţei lor era legată de tâlhării, anumiţi membri ai grupării lucrau la mai multe capete: unii dintre ei jefuiau prostituate, alţii spărgeau case de amanet. Ca atare, peste 50 de poliţişti din cadrul Serviciilor Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au desfăşurat 10 percheziţii domiciliare (8 în municipiul Constanţa şi 2 în oraşul Năvodari), la mai multe persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, fapte comise în anul 2014, una dintre zonele vizitate aflându-se şi pe strada Egretei din municipiu. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe calculatoare, telefoane mobile, dispozitive de înregistrare, un pistol cu bile din cauciuc şi muniţie aferentă armelor de vânătoare, deţinute în mod ilegal. Printre membrii grupării se afla și Dragoș Marian Dănilă, precum și Orazali Ender și Nicolae Florin Denis Marian.

El este violatorul din Constanta, capturat la intrarea in tara

În arest, și-au violat și bătut colegul de celulă

Au ajuns în Centrul de Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanța, fiind încarcerați în aceeași celulă. Acolo se afla și un al patrulea minor. Cei trei și-au dorit atât de tare să-l înjosească pe ”intrus” și să-l aducă într-o stare de decădere emoțională, încât, în decurs de 3 zile, l-au bătut cu pumnii și picioarele și l-au supus la agresiuni sexuale (orale și anale), încât victima a avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre inculpați l-au violat de câte 5 ori, iar celălalt de 3 ori. Ulterior, pe 17.03.2021, Judecătoria Constanța s-a pronunțat în dosar. Dănila Dragoș Marian a primit 5 ani într-un centru de detenție, Florin Denis Marian Nicolae 3 ani, iar Orazali Ender s-a ales cu 5 ani. Decizia a rămas definitivă în decembrie 2021, însă Dănilă nu a ajuns la pușcărie, pentru că a fugit.

Nu a pus bine piciorul în țara natală că a și fost prins de polițiști, acesta fiind dat în urmărire. Pe 30 ianuarie a fost capturat, după ce a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în țară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo, militia, cum 3 zile in centrul de arest l-au batut si violat?unde ati fost?in vacanta?
5
0
de aia a venit in Romania ca a omorat prostituata acolo.
0
0
ce ai facut ananas?
0
0
sa l sparga in anus si pe el , ca asa merita golanul asta .
7
0
Pe Violatorul Dafina din Mangalia Onicel cand il saltati ca se sutrage de 15 ani
1
0
Mai e nu sunt violatori, sunt gay! Poponari sub acoperire. Oare cum stau pe scaun la parnaie?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439