REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Elan Schwartzenberg scapă de arestul preventiv

Elan Schwartzenberg scapă de arestul preventiv

Replica API 21 iulie 2018 | 01:32 409

Magistrații Tribunalului București au admis, vineri, solicitarea lui Elan Schwartzenberg și ridică arestul preventiv dispus pe numele acestuia, fiind retrase și cererea de dare în urmărire internațională și mandatul de arestare, după ce decizia devine definitivă. Soluția poate fi contestată.

„Admite cererea de revocare și revoca măsura arestării preventive dispuse fața de inculpatul Emilian Schwartzenberg. Dispune retragerea cererii de dare în urmărire internațională și a mandatului european de arestare emise pe numele inculpatului la momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Cu drept de contestație in termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia de vineri a magistraților Tribunalului București, scrie Mediafax, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara adevarata isi apara oamenii in orice situatie chiar cand au probleme. Noi facem praf orice roman numai ca sa dam bine in fata celor care vin in aceasta tara doar ca sa fure. DNA a arestat pe bune si condamnat un strain care a adus prejudicii imense Romaniei? Cei care au cumparat combinatele si le-au taiat la fier vechi in loc sa retehnologizeze au patit ceva. OMV a taiat rafinaria Pitest, Doljchimul si altele in loc de retehnologizare, au venit mascatii sa-l ia pe presedintele OMV? Unde sunt serviciile si marele Base?
2
0
ia sa vedem cat au luat magistratii spaga pentru asa ceva !!! Cine nu ma crede sa suga pula jidanului hot ! Iar magistratii sa ia muie cu cacat !!! De la mine personal !
3
0
A furat in cirdasie cu politicienii si inalti functonari , era de asteptat ca finalul sa fie asta ! Daca furi un ou iei 5 ani , daca furi un bou scapi si ramai cu averea !
5
0
Arest preventiv sau dat in urmarire internationala?Intai il arestati si dupa aia il dati in urmarire sau cum?? Cert e ca v-a umplut timpul cu dosarul lui de nevinovat.Nu instituie nimeni un premiu pentru neprofesionalism?
5
0
Ghiciti...ILAN prietenul meu.....?????
1
0
jidanii se pisa cu bolta pe toata juistia din romanica,netaniahu a vorbit serios cand a declarat in knest ca a cumparat ro
10
0
Smecher omul, ce sa zic
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212