REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. A luat-o pe urmele Ralucăi Bădulescu. Cât de mult a slăbit!

Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. A luat-o pe urmele Ralucăi Bădulescu. Cât de mult a slăbit!

Replica API 16 august 2022 | 00:00 1188

Elena Băsescu, 42 de ani, și-a surprins recent fanii cu o siluetă atât de silfidă, încât a stârnit un val de îngrijorare printre urmăritorii de pe social media. Deși EBA a fost mereu apreciată pentru silueta de fotomodel, în ultimele fotografii, fiica fostului președinte al României este mai degrabă piele și os.

Elena Basescu

Elena Băsescu a început s-o ia pe urmele Ralucăi Bădulescu? Asta au ajuns să se întrebe fanii după ce au văzut cele mai recente fotografii postate de EBA, pe litoral, alături de fiica ei Anisia și de fiul Traian Junior.

Fiica fostului șef de stat a fost surprinsă în câteva ipostaze la ceas de seară, pe când încerca să facă un antrenament de fitness la malul mării, însă atunci când ești mamă poate fi dificil să ai parte de câteva minute doar pentru tine însăți, iar Anisia și Traian Jr. nu i-au dat răgaz niciun pic de răgaz Elenei Băsescu.

În ciuda imaginilor adorabile, ceea ce a atras cel mai mult atenția, din păcate, a fost silueta EBEI, care a slăbit cam mult, iar acum este aproape doar piele și os, scrie click.ro.

În fotografiile postate pe contul de social-media se poate vedea că Elena Băsescu este îmbrăcată într-o ținută de fitness, ce-i lasă la vedere picioarele și brațele extrem de subțiri și abdomenul prin care aproape i se văd coastele. EBA are alături o salteluță specială pentru exerciții fizice și două gantere, semn că este foarte riguroasă când vine vorba de exercițiile fizice, însă ce-i mult strică.

click pe foto

Elena Băsescu a fost supraponderală

Elena Băsescu a mai avut în trecut probleme cu greutatea, după ce i-a dat naștere, fiului ei, Traian Jr., iar apoi luase serios în greutate. Ambițioasă cum o știm, EBA s-a pus imediat pe treabă și a revenit în scurt timp la silueta de fotomodel.

EBA a trei copii, pe Anisia și pe Traian Jr. din mariajul cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda și o fetiță din relația cu Cătălin Tomată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat a furat tasu,e asigurata pe viata,nu ca omu de rand,in picioare la ora 5
1
0
slabesc ca sa devina niste strimbe .succesuri .
0
0
Nu o mai mediatizati
0
0
de cate luni e moarta?
0
0
... sa inghita ! P*****a Parlamentului European , beizadeaua lui Petrov-Javra Ordinara !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108