REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Elena Băsescu, topită după nepoțel. Fiica lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a devenit mamă

Elena Băsescu, topită după nepoțel. Fiica lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a devenit mamă

Replica API 5 februarie 2020 | 00:00 479

Elena Băsescu

Foto: Instagram

Are trei copii, dar a spus de multe ori că își mai dorește experiența unei nașteri. Până atunci, Elena Băsescu se bucură că poate strânge la piept încă un bebeluș. Este vorba despre nepoțelul din partea verișoarei ei, Raluca Băsescu, fiica lui Mircea Băsescu. Tânăra a adus pe lume un băiețel pe data de 1 februarie.

Peste puțin timp, Elena Băsescu se pregătește să schimbe prefixul. Va împlini 40 de ani, însă este greu de crezut, pentru că fizicul și chipul trădează alura unei adolescente și doar faptul că ocupă postura de mămică o ajută să probeze anii din buletin. După cum se știe, mezina fosului șef de stat are trei copii: Sophia (6 ani și jumătate), Traian (5 ani) și Anastasia (2 anișori), însă de numai patru zile este și mătușică.

Foto: Instagram

Pe data de 1 februarie, verișoara ei primară, Raluca Băsescu, fiica lui Mircea Băsescu (n.r.: fratele lui Traian Băsescu) a adus pe lume primul ei copilaș. Este vorba despre un băiețel care s-a născut la o maternitate privată din București. Entuziasmată de moment, Eba s-a pozat cu nepoțelul în brațe și a urcat imaginea superbă pe Instagram, iar fanii au felicitat-o și au întrebat-o dacă este copilul ei. Gabriela Pavel, una dintre prietenele bune, i-a spus: ”Într-o zi și tu din nou”, iar replica Elena ne face să credem că, deși s-a separat de Cătălin Tomată, ea nu exclude posibilitatea de a mai avea copii din relațiile viitoare: ”Cine mă cunoaște...iubita mea”, a scris Elena pe Instagram, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212