REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Elena Cârstea, probleme grave de sănătate chiar înainte de a împlini 61 de ani

Elena Cârstea, probleme grave de sănătate chiar înainte de a împlini 61 de ani

Valentina CAMARA 3 martie 2023 | 00:00 394

Zilele trecute, cunoscuta cântăreață de muzică ușoară Elena Cârstea a împlinit 61 de ani, însă aceasta nu s-a putut bucura pe deplin de ziua ei, deoarece se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Elena Carstea, probleme grave de sanatate chiar inainte de a implini 61 de ani

Artista este sub tratament, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie și a suferit un atac cerebral. Aceasta de abia a mai putut merge, drept pentru care a fost nevoită să se interneze în spital pentru a fi tratată corespunzător.

„Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă”, a povestit artista.

Cântăreața de muzică ușoară a mărturisit că luna trecută a fost la toate controalele posibile, iar pentru a se simți mai bine e nevoie să nu mai fumeze.

„Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers.

Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie”, a mai declarat cântăreața, care e plecată de ani buni în America.

Însă a luat aminte iar acum a decis să facă mai multe pentru sănătatea sa. Aceasta a povestit că acum merge o oră pe zi la înot, iar în șase luni speră să-și revină complet. Artista a mai spus că acum trăiește la fel ca înainte și doar trebuie să aibă grijă mai mult de sănătatea sa. Cel mai îngrijorat a fost soțul ei, care o roagă de ani întregi să se lase de fumat.
Artista a împlinit de curând 61 de ani

Elena Cârstea a împlinit 61 de ani pe data de 26 februarie. Din cauză că încă se recuperează, a fost limitată în activități, drept pentru care și-a petrecut timpul împreună cu soțul ei în oraș.

„Ne-am dus în oraș, am mâncat la prânz. Eu nu pot să merg foarte mult în momentul acesta, de aceea nu ne-am dus prea mult. Sunt limitată cu activitățile și atunci ne-am dus numai în centru.

Fetele mi-au luat cadouri toată luna, în continuu, nonstop. În fiecare zi, ba una ba alta; o geantă Channel, bijuterii, au complotat cu soțul”, a povestit aceasta, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468