REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Elena Gheorghe, confesiune cutremurătoare! Prin ce dramă a trecut în tinerețe

Elena Gheorghe, confesiune cutremurătoare! Prin ce dramă a trecut în tinerețe

A.F. 11 martie 2024 | 00:00 328

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România pentru cariera sa muzicală impresionantă. De-a lungul timpului însă a avut parte și de momente foarte dificile în viața sa, mai ales în perioada adolescenței când toate emoțiile se simt la intensitate maximă. Iată drama din viața artistei, a fost suparată pe Dumnezeu!

Elena Gheorghe, confesiune cutremuratoare! Prin ce drama a trecut in tinereteElena Gheorghe

La vârsta de aproximativ 19 ani, artista a trecut prin pierderea unei mătuși, o persoană extrem de apropiată și dragă sufletului său. Această pierdere a constituit un moment de mare suferință pentru Elena, care, inițial, a resimțit resentimente față de Divinitate, considerând că Dumnezeu este responsabil pentru durerea și pierderea ei.

Pentru a depăși această perioadă dificilă, Elena Gheorghe a căutat sprijin în mai multe direcții. S-a apropiat de viitorul ei soț și a încercat să găsească alinare în relația lor. Însă, conștientă de necesitatea de a gestiona emoțiile și de a face față durerii profunde, artista a decis să apeleze și la terapie. 

„Am avut nevoie de terapie. Am făcut cam un an de zile. A fost o perioadă foarte grea din viața mea, mai ales că eram și în perioada adolescenței. Atunci parcă resimți aceste șocuri de 1.000 de ori, decât dacă ești mult mai mic și nu înțelegi mare lucru sau ai cumva o experiență de viață și atunci înțelegi că, de fapt, și moartea face parte din viață.

Deși niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag. A fost și o lecție care m-a ajutat foarte mult. M-a maturizat foarte rapid. Mi-a dat cumva și o putere de a fi mai sigură pe mine că pot. Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî”, a spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

Cu toate acestea, trecerea prin această perioadă dificilă a avut și laturi pozitive, oferindu-i artistei o maturizare rapidă și consolidându-i încrederea în propria putere interioară. 

„Asta m-a învățat pe mine această pierdere, să fiu mult mai prezentă cu cei din jurul meu”, a mai spus Elena Gheorghe, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu am fost constipat in tinerete dar mi-a trecut
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272